Filter
Masterexamina
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför masterprogram i Life Skills

En magisterexamen hjälper eleverna att bygga vidare på sina färdigheter genom att utrusta dem med tekniker och ytterligare kunskaper. Programmen är vanligtvis en till två år. Denna utbildning kan göra akademiker mer mångfacetterade, anpassningsbara och marknadsförbara i den professionella världen.

Vad är en Master i Life Skills? Denna grad ger en specialutbildning till lärare så att de bättre kan betjäna unga studenter. Den innehåller grunden för barndomsutveckling med utbildning i identifiering, diagnos och ingripande av en elev som behöver hjälp. Programdeltagare kan få en ytterligare förståelse utöver sin egen lärandes förmåga i klassrummet. Studenter som söker denna examen kan specialisera sig i olika aspekter av livskvalifikationer för dem som lider av fysiska eller psykiska funktionshinder och kan lära sig att tillgodose olika människor.

En Master i Life Skills hjälper eleverna att lära sig att lära barn att utveckla problemlösande, analytiska och kommunikativa färdigheter. Detta kan innefatta hur man gör en rutin, hur man effektivt kommunicerar eller hur man övar tålamod, som alla kan tillämpas på det dagliga livet. Eleverna lär sig också att identifiera utmaningar hos individer och utveckla strategier för att hantera dem.

Kostnaden för en magisterexamen varierar. Det beror på utbildningsräntor och andra avgifter vid den institution som valts. Projektiva studenter ska undersöka olika universitet för att hitta ett program som passar deras behov.

Denna grad hjälper akademiker att utveckla kompetensen för att hjälpa andra som kämpar med det dagliga livet. Det gör det också möjligt för nuvarande lärare och andra lärare att förbättra sina tekniker i sina nuvarande arbetsmiljöer eller ta till sig ytterligare roller i specialundervisningen. En kandidatexamen kan också bli en yrkeskompetent eller en professionell som fokuserar på inkluderingsproblem i ideella organisationer eller statliga organisationer.

En Master i Life Färdigheter erbjuds på högskolor och universitet över hela världen. Men för dem som vill ha mer flexibilitet och föredrar att studera på distans, finns det också online-alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Life Skills

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Mästaren i tidig omsorg. Förebyggande, diagnos och behandling grundar sig på de grundläggande aspekterna av barnutveckling, familjens betydelse som en promotor och enable ... [+]

Platser: Barcelona - Madrid

Hours: Madrid SD / MXJ Barceona SD

Kvalifikation: Master i tidig assistans utfärdat av ISEP

om

Mästaren i tidig omsorg. Förebyggande, diagnos och behandling grundar sig på de grundläggande aspekterna av barnutveckling, familjens betydelse som en promotor och enablerare av denna utveckling, i de typer av patologier och förändringar som kan uppstå under denna process och på sätt att upptäcka, diagnostisera och ingripa varje fall.

Programmet teprepara för att upptäcka tidiga potentiella risker för brister samt att utföra stimuleringsbehandlingar för barn under 6 år som har utvecklingsstörning eller riskerar att lida, för att uppnå maximal fysisk, mental och social.... [-]

Spanien Barcelona Madrid
October 2019
Campusstudier
Läs mer på svenska