Masterprogram i Life Skills

Jämför masterprogram i Life Skills

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Kontakta skolor direkt - Jämför masterprogram i Life Skills 2018

Läs Mer

Magisterexamen I Tidig Barndom: Perspektiv Och Linjer Av Intervention (MPIN)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Spanien Palma de Mallorca

Syftet med Master är att ge avancerad utbildning av specialiserad och tvärvetenskaplig karaktär som kvalificerar sig professionellt för att ingripa i program och tjänster för barn under sex år. [+]

Vad är?

Syftet med Master är att ge avancerad utbildning av specialiserad och tvärvetenskaplig karaktär som kvalificerar sig professionellt för att ingripa i program och tjänster för barn under sex år.

Sociala förändringar (multikulturalism, nya familjekonstruktioner ...) och nuvarande vetenskapliga framsteg (neurovetenskap, bifogningsteori, systemisk perspektiv ...) kräver nya utvecklingsmetoder och interventioner under de första åren av livet.

Införlivandet i tidig barndom är nyckeln till framtida utveckling och det är nödvändigt att införliva marknadsföring och supporttjänster, främja förebyggande program och upptäcka risksituationer.

Tidig barndomsteori och forskning har mycket att bidra till utvecklingen av gemenskapens politik och praxis samt övervakning och utvärdering av initiativ och utbildning av personer med ansvar för vård av barnomsorg.... [-]