Masterprogram i Life Skills

Jämför 2 masterprogram i Life Skills

En magisterexamen hjälper eleverna att bygga vidare på sina färdigheter genom att utrusta dem med tekniker och ytterligare kunskaper. Programmen är vanligtvis en till två år. Denna utbildning kan göra akademiker mer mångfacetterade, anpassningsbara och marknadsförbara i den professionella världen.

Vad är en Master i Life Skills? Denna grad ger en specialutbildning till lärare så att de bättre kan betjäna unga studenter. Den innehåller grunden för barndomsutveckling med utbildning i identifiering, diagnos och ingripande av en elev som behöver hjälp. Programdeltagare kan få en ytterligare förståelse utöver sin egen lärandes förmåga i klassrummet. Studenter som söker denna examen kan specialisera sig i olika aspekter av livskvalifikationer för dem som lider av fysiska eller psykiska funktionshinder och kan lära sig att tillgodose olika människor.

En Master i Life Skills hjälper eleverna att lära sig att lära barn att utveckla problemlösande, analytiska och kommunikativa färdigheter. Detta kan innefatta hur man gör en rutin, hur man effektivt kommunicerar eller hur man övar tålamod, som alla kan tillämpas på det dagliga livet. Eleverna lär sig också att identifiera utmaningar hos individer och utveckla strategier för att hantera dem.

Kostnaden för en magisterexamen varierar. Det beror på utbildningsräntor och andra avgifter vid den institution som valts. Projektiva studenter ska undersöka olika universitet för att hitta ett program som passar deras behov.

Denna grad hjälper akademiker att utveckla kompetensen för att hjälpa andra som kämpar med det dagliga livet. Det gör det också möjligt för nuvarande lärare och andra lärare att förbättra sina tekniker i sina nuvarande arbetsmiljöer eller ta till sig ytterligare roller i specialundervisningen. En kandidatexamen kan också bli en yrkeskompetent eller en professionell som fokuserar på inkluderingsproblem i ideella organisationer eller statliga organisationer.

En Master i Life Färdigheter erbjuds på högskolor och universitet över hela världen. Men för dem som vill ha mer flexibilitet och föredrar att studera på distans, finns det också online-alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Magister i tidig vård

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Campusstudier October 2019 Spanien Barcelona Madrid

Mästaren i tidig omsorg. Förebyggande, diagnos och behandling grundar sig på de grundläggande aspekterna av barnutveckling, familjens betydelse som en promotor och enablerare av denna utveckling, i de typer av patologier och förändringar som kan uppstå under denna process och på sätt att upptäcka, diagnostisera och ingripa varje fall. [+]

Platser: Barcelona - Madrid

Hours: Madrid SD / MXJ Barceona SD

Kvalifikation: Master i tidig assistans utfärdat av ISEP

om

Mästaren i tidig omsorg. Förebyggande, diagnos och behandling grundar sig på de grundläggande aspekterna av barnutveckling, familjens betydelse som en promotor och enablerare av denna utveckling, i de typer av patologier och förändringar som kan uppstå under denna process och på sätt att upptäcka, diagnostisera och ingripa varje fall.

Programmet teprepara för att upptäcka tidiga potentiella risker för brister samt att utföra stimuleringsbehandlingar för barn under 6 år som har utvecklingsstörning eller riskerar att lida, för att uppnå maximal fysisk, mental och social.... [-]


Magisterexamen i tidig barndom: Perspektiv och linjer av intervention (MPIN)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Spanien Palma

Syftet med Master är att ge avancerad utbildning av specialiserad och tvärvetenskaplig karaktär som kvalificerar sig professionellt för att ingripa i program och tjänster för barn under sex år. [+]

Vad är?

Syftet med Master är att ge avancerad utbildning av specialiserad och tvärvetenskaplig karaktär som kvalificerar sig professionellt för att ingripa i program och tjänster för barn under sex år.

Sociala förändringar (multikulturalism, nya familjekonstruktioner ...) och nuvarande vetenskapliga framsteg (neurovetenskap, bifogningsteori, systemisk perspektiv ...) kräver nya utvecklingsmetoder och interventioner under de första åren av livet.

Införlivandet i tidig barndom är nyckeln till framtida utveckling och det är nödvändigt att införliva marknadsföring och supporttjänster, främja förebyggande program och upptäcka risksituationer.

Tidig barndomsteori och forskning har mycket att bidra till utvecklingen av gemenskapens politik och praxis samt övervakning och utvärdering av initiativ och utbildning av personer med ansvar för vård av barnomsorg.... [-]