En magisterexamen hjälper eleverna att bygga vidare på sina färdigheter genom att utrusta dem med tekniker och ytterligare kunskaper. Programmen är vanligtvis en till två år. Denna utbildning kan göra akademiker mer mångfacetterade, anpassningsbara och marknadsförbara i den professionella världen. Vad är en Master i Life Skills? Denna grad ger en specialutbildning till lärare så att… Läs mer

En magisterexamen hjälper eleverna att bygga vidare på sina färdigheter genom att utrusta dem med tekniker och ytterligare kunskaper. Programmen är vanligtvis en till två år. Denna utbildning kan göra akademiker mer mångfacetterade, anpassningsbara och marknadsförbara i den professionella världen.

Vad är en Master i Life Skills? Denna grad ger en specialutbildning till lärare så att de bättre kan betjäna unga studenter. Den innehåller grunden för barndomsutveckling med utbildning i identifiering, diagnos och ingripande av en elev som behöver hjälp. Programdeltagare kan få en ytterligare förståelse utöver sin egen lärandes förmåga i klassrummet. Studenter som söker denna examen kan specialisera sig i olika aspekter av livskvalifikationer för dem som lider av fysiska eller psykiska funktionshinder och kan lära sig att tillgodose olika människor.

En Master i Life Skills hjälper eleverna att lära sig att lära barn att utveckla problemlösande, analytiska och kommunikativa färdigheter. Detta kan innefatta hur man gör en rutin, hur man effektivt kommunicerar eller hur man övar tålamod, som alla kan tillämpas på det dagliga livet. Eleverna lär sig också att identifiera utmaningar hos individer och utveckla strategier för att hantera dem.

Kostnaden för en magisterexamen varierar. Det beror på utbildningsräntor och andra avgifter vid den institution som valts. Projektiva studenter ska undersöka olika universitet för att hitta ett program som passar deras behov.

Denna grad hjälper akademiker att utveckla kompetensen för att hjälpa andra som kämpar med det dagliga livet. Det gör det också möjligt för nuvarande lärare och andra lärare att förbättra sina tekniker i sina nuvarande arbetsmiljöer eller ta till sig ytterligare roller i specialundervisningen. En kandidatexamen kan också bli en yrkeskompetent eller en professionell som fokuserar på inkluderingsproblem i ideella organisationer eller statliga organisationer.

En Master i Life Färdigheter erbjuds på högskolor och universitet över hela världen. Men för dem som vill ha mer flexibilitet och föredrar att studera på distans, finns det också online-alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
HDK - Academy of Design and Crafts - University of Gothenburg
Gothenburg, Sweden

Barnkulturdesign (CCD) är ett område som växer i kunskap, behov och efterfrågan både nationellt och internationellt. Genom att fokusera på barnspel, barnperspektiv och deras s ... Läs mer

Barnkulturdesign (CCD) är ett område som växer i kunskap, behov och efterfrågan både nationellt och internationellt. Genom att fokusera på barnspel, barnperspektiv och deras specifika förhållanden har vi skapat ett masterprogram som inte har någon ekvivalent i världen. Läs mindre
Exekutiva kurser
01 Sep 2020
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier