Masterprogram i Livsmedelsvetenskap

Jämför 37 masterprogram i Livsmedelsvetenskap

Livsmedelsvetenskap

När du är klar med din kandidatexamen, kan du börja antingen din karriär eller välja att fortsätta dina studier genom att tjäna en magisterexamen. Det senare alternativet kan du förbereda för en mer avancerad karriär och hoppa längre fram än om du började arbeta omedelbart.

Vad är en Master i mat och dryck studier? Detta fält är inriktad på framställning och service av mat. Studenter tar kurser som förbereder dem att förstå verksamheten i en restaurang och cateringföretag och ange en ledande ställning i en sådan anläggning. Kurser kan också fokusera på den politiska sidan av mat och dryck studier om eleven är mer intresserad av att bli mat och säkerhetsarbetare eller inspektör. Mat och dryck studier programmet inte innefattar typiskt inte kulinarisk konst.

Tjänar en Master i mat och dryck studier gynnar eleverna genom att hjälpa dem att utveckla ledningens och kommunikationsförmåga som är nödvändiga för att frodas.Håller en avancerad examen kan också tillåta studenter att få en högre lön när de kommer in sina karriärer.

Det finns många variabler som påverkar kostnaden för att tjäna en Master i mat och dryck studier. Du måste forska i särskilda program och skola innan inskrivning för att förstå vad undervisningen ska vara och vad andra avgifter du kommer att ansvara för.

Karriärer tillgängliga för mat och dryck studier akademiker är många. I huvudsak, de kan komma in varje administrativ ställning inom food service eller mat gästfrihet fält. Dessa inkluderar operatörer, restaurang eller cateringchefer, lagerspecialister och biträdande chefer. Det är också möjligt att arbeta i sanitet och säkerhet genom att bli en sanitet specialist eller hälsoinspektören.

Ta nästa steg mot din karriär genom att registrera sig i ett livsmedel och dryck studier program.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Magisterexamen I Hotel Management Och Catering - Heltid

OSTELEA | Distancia
Online och Campus-kombinerat Heltid 1 år October 2017 Spanien Madrid Barcelona + 1 fler

Mästaren i Hospitality Management och restaurering, som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna sektor globaliserad och dynamisk, inte undanröja effekterna av den nya tekniken. [+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. Den Master in Hospitality Management och restaurering, Som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna globaliserade och dynamisk sektor, inte undanröja effekterna av den nya tekniken. Varför studera Mästaren: ledarförmåga Rad möten med direktörerna för hotell och cateringföretag, och internationell turism konsulter. Erfarenhet: Eleverna utvecklar grundläggande färdigheter för att hantera projekt på ett effektivt sätt, "Soft Skills". Case Metod: Fallet metoden tillåter eleverna att systematiskt förbättra sitt beslut - fattandet genom diskussionen om verkliga fall av turistföretag. Dessutom kan denna metod att utveckla andra färdigheter såsom kreativitet, analytisk tänkande, muntlig och skriftlig kommunikation och social kompetens. Några av fallen arbetat i tidigare upplagor av detta program har varit El Bulli och Ryanair. Särskild tonvikt på revenue management, lärde genom ett företagsspel. Detta område av hotell marknadsföring är allmänt utvecklas inom detta område genom en tillämpad genom ett företagsspel vision. Månads konferenser med direktörerna för olika avdelningar eller VD: ar i företag som representerar sektorn. Program för utveckling av ledningskompetens: Tourism Skills utvecklingsprogram (TSDP). bostadsområde Studenten ska kunna göra en internationell Residential Tourism Saxion (Nederländerna), eller Cross-Cultural Marketing vid Kean University (NJ, USA) (extra kostnad). Campus Campus: Möjlighet att en del av programmet på den andra Ostelea campus. Exchange Barcelona- Madrid (boende och resor ingår ej). Stöd till handels Närvaro vid mässor: Studenter deltar mässor som Alimentaria (Barcelona), anses vara en av de mässor i världen 's viktigaste livsmedelssektorn;... [-]

Magisterexamen I Hotel Management Och Catering (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campusstudier Heltid October 2017 Spanien Barcelona Madrid

Master i Hospitality Management och restaurering, som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna sektor globaliserad och dynamisk, och inte undanröja effekterna av den nya tekniken. [+]

Master i Hospitality Management och restaurering Master i Hospitality Management och restaurering, som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna sektor globaliserad och dynamisk, och inte undanröja effekterna av den nya tekniken. Varför studera Mästaren: Revenue Management, som lärs ut genom en Business Game. Detta område av hotell marknadsföring är allmänt utvecklas inom detta område genom en tillämpad genom ett företagsspel vision. Denna Master kan tas i Madrid eller Barcelona integrerade metoder: Den teoretiska delen av tillämpade ämnen som utvecklats i klassrummet, men genomförandet är en praxis Collaborative Business. Yrkespraxis. Mästaren ger möjlighet att arbetslivserfarenhet inom områden av förvaltningen av hotellkedjor och cateringföretag. Den innehåller en rad möten med chefer för hotell, catering och internationella turistkonsulter. Ostelea är en medlem av den spanska föreningen för styrelseledamöter och Executives Hotel (AEDH). Fall metod: Fallet metoden tillåter den bästa eleven systematiskt sin beslutsprocess genom diskussionen om bekräftade fall av turistföretag. Några av de ärenden som arbetar är: El Bulli och Ryanair. Närvaro på mässor: Studenter delta i mässor som Alimentaria (Barcelona), anses vara en av mässorna i världens viktigaste livsmedelssektorn; eller IBTM (Barcelona), en av de ledande inom affärsturism. Syften Mästaren i Hospitality Management och Restoration företag kan du: VET hotellbranschen och CATERING Bygg en stark bas av kunskaper om turistnäringen ur ett internationellt perspektiv och alltid från ledningens perspektiv. ÖVERSIKT Utbilda chefer orienterade företagsledning av turistföretag som kan få de förväntade resultaten... [-]

Master Riktning Och Innovation Inom Gastronomi

Institut Paul Bocuse España
Campusstudier Heltid 1 år October 2017 Spanien Barcelona

Huvudsyftet med Master är att utbilda yrkesverksamma som kan leda, skapa och föreslå nya alternativ som är kopplade till gastronomi i ett globalt sammanhang, men i sin tur oroar grundläggande aspekter av livsmedel såsom hållbarhet, mattraditioner, och Sammantaget maten identitet regionerna. [+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. I den nuvarande internationella gastronomiska scenen i köket, mat, lokala produkter, traditioner och kunnande i omvandlingen av de rätter som de redovisas som immateriella kulturarv; Det har genererat en betydande och ökande efterfrågan på kreativa, proaktiv och engagerad kunna följa vägen till konstant omvandling och innovation kulinariska proffs. Med tanke på detta paradigm, Institut Paul Bocuse Spanien en ny Master i ledning och innovation i Gastronomi erfarenhet och kunskap om en av de viktigaste och mest inflytelserika kockar i världen, som var grundaren av Nouvelle Cuisine men i en innovativa och kreativa som är staden Barcelona gastronomiska miljö. Mästaren har utvecklats under en internationell strategi, där gastronomi är inte bara förstås som plattan och därmed omvandlingen av livsmedel från jordbruket, utan tvärtom kräver en helhetssyn på både livsmedelssektorn och restaurering som han är nedsänkt. Huvudsyftet med Master är att utbilda yrkesverksamma som kan leda, skapa och föreslå nya alternativ som är kopplade till gastronomi i ett globalt sammanhang, men i sin tur oroar grundläggande aspekter av livsmedel såsom hållbarhet, mattraditioner, och Sammantaget maten identitet regionerna. För detta Master erbjuder omfattande utbildning i viss riktning och samtidigt mångsidig betjänar aktuella trender i samband med gastronomi, såsom långsam mat, medelhavskost, rå vegan matlagning eller mat. Master tillhandahåller verktyg som fokuserar på att förstå kombinationen av tradition, teknik och innovation, allt i syfte att våra elever får en strategisk, global och hållbar vision i någon professionell möjligheter som Mästaren har konstruerats. Syften Den Master i ledning och innovation i Gastronomi... [-]

Magister I Köket, Kulturen Och Oenologi Av De Italienska Regionerna

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campusstudier Heltid 6 månader October 2017 Italien Italien Online

Mästaren i italienska köket och vinkunskap, varar 180 dagar, är uppdelad i två faser: den första består av teoretiska och praktiska lektioner på ICIF huvudkontor, flankerad av företagsbesök, den andra ansökan med en praktik (tillval, ingår inte i kursavgiften) på utvalda restauranger från skolan. [+]

Nio veckor teoretiska och praktiska lektioner och möjlighet för en period av utbildning på de bästa italienska restauranger Den Master i italienska köket och vinkunskap, Bestående 180 dagar, är den uppdelad i två faser: den första består av teoretiska och praktiska lektioner på ICIF huvudkontor, flankerad av företagsbesök, den andra ansökan med en praktik (tillval, ingår inte i kursavgiften) på utvalda restauranger från skolan. Mästaren lär traditionella regionala rätter och dess moderna kreativ utveckling, den tekniska grunden, lämpliga dekorationer, konsten att presentationen och även grunderna för livsmedelsprodukter, kryddor, örter, råmaterial, tills "fördjupning av vin och olja. Under vistelsen på skolan alla elever, uppdelade i grupper och med en rotationssystem arbetar med framställning av ingredienser för utförandet av recepten och är involverade i praktiken, både vad gäller service av kök som för vad hall. Minsta närvaro 12 - max 24. Livslängd Kursen har en total varaktighet på 6 månader: 9 veckors teoretiska och praktiska lektioner vid Institutet 15 veckors praktik (tillval) på utvalda restauranger från ICIF. Kan anmäla sig till kursen Examen från högskolor hotell utbildning Yrkesverksamma inom den italienska och utländska livsmedel och vinsektorn industrin med minst tre års dokumenterad faktiska tjänsten i turisthotellverksamhet runt om i världen Teman för klasserna matlagning matlagning Allmänna kunskaper och teknisk terminologi. Den traditionella, regionala och modern kreativ Köket region Italien: kryddor, örter och kryddor, såser, varma och kalla aptitretare, kött och korv, färsk pasta, torkas och fyllda, ris, gnocchi, polenta, vitt och rött kött, vilt och fiskprodukter, grönsaker, svamp, ost Framställning av de... [-]

Magisterexamen I Hospitality Management

Up Level School of Management
Campusstudier Heltid 1 - 1 månad October 2017 Italien Milan

Master i Hospitality Management Upp nivå är en avancerad utbildning i hanteringen av hotellbranschen med garanterade praktik på stora hotell. [+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. Master i Hospitality Management Upp nivå är en avancerad utbildning i hanteringen av hotellbranschen med garanterade praktik på stora hotell. Du kommer att bli chefer i stora hotellkedjor, områden, konferenslokaler och organisera evenemang, eller tillgång till ledande positioner i följande avdelningar av hotellet faktiskt: operationer Försäljning och marknadsföring Human Resources finansiella Varför välja Master i Hospitality Management? Master i Hospitality Management är utformad för att erbjuda en läroplan kvalitet: en innovativ formel för en professionell värde. Ett av huvudmålen är att ge blivande chef gästfrihet alla teoretiska och praktiska framför allt, att gå in med överlägsen know-how i den fascinerande värld av hotell och göra en konst av sitt yrke bland de mest eftertraktade på marknaden . de kurser Försäljning och marknadsföring Möten och konferenser Human Resources finansiella GDS front office Mat och dryck hushållning karriär~~POS=TRUNC möjligheter~~POS=HEADCOMP Master i Hospitality Management öppnar viktiga arbetstillfällen inom hotell- och hotell verklighet. Här är några möjliga jobb positioner som du kommer att öppna efter att ha besökt master: Ledande roller i olika avdelningar på ett hotell gästfrihet manager Revenue manager Director of Business Development housekeeping manager Front Office Manager Chef för möten och konferenser Human Resources för hotell Food & Beverage Manager Försäljning och marknadschef [-]

Magister I Gastronomi Och Kulinariska Management

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campusstudier Heltid 5 månader September 2017 Spanien Castellón

Denna Master erbjuder totalt nedsänkning i mat från dag för att göra ett kvalitativt språng i din karriär. Jag kan skapa en kreativ och lönsam proposition, inte bara i matlagningen utan även i konfektyr och bageri. [+]

Fördjupning i köket Denna Master erbjuder totalt nedsänkning i mat från dag för att göra ett kvalitativt språng i din karriär. Jag kan skapa en kreativ och lönsam proposition, inte bara i matlagningen utan även i konfektyr och bageri. Programmet är 5 månader och avslutas med 530 timmars praktik, bland annat, i de bästa restaurangerna i vår Kocklandslaget. Elev, THE STAR Vi har de bästa produktexperter, teknisk innovation banbrytande och trender i köket. Du kan lära tillsammans många av de internationella referens kockarna är en del av vår Kocklandslaget. högspecialiserade personal som gör vår lärarkår ett av våra kännetecken. VÅRT TEAM ... vårt bästa garantin Lär av de bästa produktexperter och yrkesverksamma inom områden som kontrasterande kulinariska ledningen eller FoU + i tillämpas på gastronomi. Kunskap och erfarenhet till din tjänst. Anställbarhet och företagaranda Vår banbrytande metodik och direktkontakt med de bästa proffs förbereda dig för att ta sig an utmaningen att svara på behoven inom sektorn. högspecialiserade personal som gör vår lärarkår ett av våra kännetecken. Varför studera denna grad? 1. Du kommer att förstå grunderna i klassisk mat och studera noggrant produkten och dess funktioner för att dra full nytta. 2. Du kommer att behärska de mest innovativa tekniker och utveckla din kreativa potential; du kommer att kunna konfigurera en unik och originell mat. 3. Du kommer att upptäcka kulinariska tekniker från hela världen och lära sig att integrera framgångsrikt utvidga utbudet av dina kunskaper. 4. Du kommer att utveckla en mer komplett professionell profil genom att studera... [-]

Magisterexamen I Varumärke Design Och Management: Mat, Vin Och Turism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campusstudier Heltid 11 månader February 2018 Italien Florens

Barcelona och Florens är två av de viktigaste turistmålen i Europa; både locka turister och resenärer tack vare sin distinkta blandning av konst och kultur, och den extraordinära livskvalitet och gästfrihet. Utveckla och stärka ett varumärke inom dessa områden kräver mjuka färdigheter och en fullständig kulturella och kommersiella syn på den miljö där det är verksamt. Territorialitet är inte längre en begränsning, men en nyckelvärde för att erkännas på global nivå; Katalonien och Toscana är två regioner som har byggt värdet av sitt varumärke på denna princip, och att tack vare detta tillvägagångssätt har skapat framgång, synlighet och värde. [+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. DETTA PROGRAM "ges på engelska ambulerande årlig Mästaren: Barcelona och Florence Kursen tränar yrkesverksamma som kan möta den ökande efterfrågan från delar av mat / dryck, catering och gästfrihet turism, där en ny ledning och planering tillvägagångssätt är en konkurrensfördel av enorm betydelse . Strukturen för kursen, baserat på växlingen av design utbildning med anknytning till förbättring av varumärket och förvaltning för sin korrekt hantering, förbereda framtida yrkesverksamma inom alla sektorer med anknytning till gästfrihet och mat och vin. Master uppmuntrar utvecklingen av operativa kompetens genom en aktiv strategi som bygger på en pedagogisk modell "learning by doing" som flätas samman föreläsningar och öka bruket av designtänkande. Deltagarna kommer att utveckla färdigheter i byggandet av identitet och tjänster Varumärken som är verksamma i branscher med anknytning till turism, mat och vin. Master hålls i kontoren i Florens (formulär I, II och III) och Barcelona (moduler (IV, V och VI). De två städerna är förbundna med en lång erfarenhet inom turism, gästfrihet och restaurangbranschen, och betydande närvaro i Toscana och Katalonien inom industrin och internationella affärsmässor sätter de två regionerna på listan över strategiska områden för de som önskar utveckla en professionell karriär inom dessa områden. [-]

MSC / MBA I Lyx Brand Management, Mat & Vin M2 Oktober

INSEEC Chambéry campus
Campusstudier Heltid 2 terminer October 2017 Frankrike Chambéry

MBA / MSc i Luxury Brand Management, är mat och vin M2 tre period kurs med 350 timmars ansikte mot ansikte utbildning som är värt 60 högskolepoäng eller 26 amerikanska krediter. Alla klasser undervisas på engelska [+]

MBA / MSc. in Luxury Brand Management, är mat och vin tre period kurs med 350 timmars ansikte mot ansikte utbildning som är värt 60 högskolepoäng eller 26 amerikanska krediter. Alla klasser undervisas på engelska. Programmet erbjuder ett tvärvetenskapligt synsätt: stabil verksamhet, strategisk, marknadsföring och kommunikation kunskap i kombination med exponering mot den praktiska sidan, tack vare bidrag av yrkesverksamma och till fältbesök. Det ger den nödvändiga kunskap och expertis för att komma in i lyx tjänstesektorn genom en blandning av akademiska pelare och praktiska kurser på olika industrisegment. KARRIÄRMÖJLIGHETER Denna kurs kan tillämpas direkt för att arbeta i Luxury Hospitality i en mängd olika tjänster såsom Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinarisk turism förvaltning gastronomi & vin, mat och dryck, Event Management, försäljning eller Guest Service. Förkunskapskrav MSC: fått kandidat med BSC. HNS. Examen (4 års universitetsstudier ifyllda eller 5 år för kinesiska studenter) med nivå i engelska språkkunskaper som behövs för att studera på engelska. MBA: intresserad kandidat med BSc. Grad (3 års universitetsstudier ifyllda eller 4 år för kinesiska studenter) och minst 2 års arbetserfarenhet i en mellan befattning med nivån på engelska språkkunskaper som behövs för att studera på engelska. IELTS: 6,5 -7.0 (med band poäng mindre än 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80 Franska språkfärdighet: ingen förutsättning. Franska-as-a-främmande språk Undervisningen som ingår i programmet. Lämna in ansökan och nödvändiga dokument via e-post: akpallattu@inseec.com. Intresselista kandidater kommer att kontaktas 1 vecka efter sändning applikationer. Du kan också besöka programmet länken i vår website:http://masters.inseec.com/programmes-msc-mba/masters-2/art-luxe-vin/master-luxury-hospitality-brand-management.cfm... [-]

Magister I Matdesign

Scuola Politecnica di Design SPD
Campusstudier Heltid 12 månader March 2018 Italien Milan

Mästaren i Food Design utvecklar den kompetens som krävs, så att näringsidkare kan komma in i livsmedelsdesignsektorn, en marknad som ständigt växer och där Italien är referens. Kursen riktar sig till studenter inom design, marknadsföring och kommunikation, men också till proffs med erfarenhet på marknaden. Programmet fokuserar på livsmedelsindustrin och dess metoder. [+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. Mästaren i Food Design ger den professionella möjlighet att utveckla den kompetens som krävs för att komma in och erbjuder en innovativ bidrag inom livsmedelssektorn som ständigt växer och där Italien är det land referens. Kursen är utformad för att inte bara studenter inom design, marknadsföring och kommunikation, men också för yrkesverksamma som redan arbetar i administration och förvaltning på marknaden. Programmet riktar fokus] i livsmedelssektorn och dess metoder. Förbundet mellan mat och design, föds en ny professionell - maten designer - som kan arbeta med: - processer, metoder och miljöer där livsmedelsprodukter produceras, distribueras och konsumeras; - Mat ur estetisk synvinkel, kommunikativ och företrädare; - Inventarier och verktyg som används vid framställningen och konsumtion av livsmedel; - Kommunikations aktiviteter för att främja livsmedelsprodukter. Undervisningen i masterprogrammet ingår, förutom klasser, workshops och föreläsningar med yrkesverksamma inom sektorn livsmedels- och motivet: företagare, chefer, journalister, matkritiker, arkitekter, designers och kockar. Studenterna kommer också att besöka företag i branschen, konceptbutiker (konceptbutiker), mässor och kulinariska evenemang. Efter avslutad kurs gav en 3 månaders praktik på företag, myndigheter eller institutioner i livsmedelssektorn. INTRÄDE Mästaren är för italienska och utländska akademiker inom områdena exakt, mänsklig, vetenskaplig och konstnärlig. Begränsat antal platser. Åtkomst sker via en urvalsprocess som utvärderar kandidatens CV och portföljen samt en intervju. VARAKTIGHET Närvaro är obligatorisk. Från och mars 2016 med färdigställande i mars nästa år. De tillhandahålls 580 timmars klass och en praktikplats på en tre månaders praktik: totalt 1500 timmar som inkluderar klasser, föreläsningar, projekt, besök och utbildning.... [-]

Master Of Philosophy (matstudier)

Taylor’s University
Campusstudier Heltid Deltid 18 - 30 månader Öppen antagning Malaysia Subang Jaya + 1 fler

The Master of Philosophy (matstudier) syftar till att exploatera akademiker till mycket kvalificerad personal som är experter inom området för livsmedelsvetenskap. [+]

Dubbla erkännande och certifiering av The Master of Philosophy (matstudier) syftar till att exploatera akademiker till mycket kvalificerad personal som är experter inom området för livsmedelsvetenskap. För att uppnå detta har Taylors University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar forskning kompetens, antropologi och sociologi av mat, förståelse för de olika matkulturer, mattrender och affärsutsikter, sociopolitiska frågor föda och folkhälsa och mycket mer. Program Advantage Den enda malaysiska universitet med en "ordförande matstudier: Mat, kulturer och hälsa" - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han upprätthåller en betoning på matstudier bidrar till akademiska program och ger råd till studenter och lärare. En fransk socio-antropolog, Prof. Dr. Poulain har en lång och framgångsrik karriär inom matstudier och gästfrihet utbildning i både akademiska och internationella liv. Han har publicerat ett flertal böcker, bokkapitel och artiklar, samt aktivt levererade keynote och konferenspresentationer runt om i världen om ämnen såsom mat sociologi, mat arv och turism. Den enda matstudier program för att erbjuda Global Field Research Programme (GRP) som ger möjlighet för att genomföra fältarbete utomlands. Studenter har spännande möjlighet att bedriva forskning för sin avhandling utomlands om det är inriktat på en livsmedels relaterat ämne som är specifik för ett visst land för 3 - 6 månader. Välj bland ett internationellt nätverk av partneruniversitet för forskning i länder som Frankrike, Spanien, Italien, Hong Kong och Japan. Detta kommer att ge studenterna en mer omfattande forskningserfarenhet när de interagerar med en annan kultur, bildar olika perspektiv på globala frågor och... [-]

Master Och Livsmedelskvalitet

Universidad de La Laguna
Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Spanien Santa Cruz de Tenerife

Master i säkerhet och livsmedelskvalitet har som mål de tåg akademiker inom hälsovetenskap och vetenskap, kontroll och certifiering av kvalitet och livsmedelssäkerhet i enlighet med nationell och överstatlig lagstiftning, så att de kan utforma utveckla, implementera och certifiera tekniker och procedurer för bromatológico, näringsmässiga, toxikologiska och biologisk kontroll av livsmedel, som en slutprodukt, och garanti för kvalitet och hygien. [+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. Den Master i säkerhet och livsmedelskvalitet har som mål att utbilda akademiker i hälsovetenskap och vetenskap, kontroll och certifiering av kvalitet och livsmedelssäkerhet i enlighet med nationell och överstatlig rätt, gör det möjligt för dem att designa, utveckla, implementera och certifiera tekniker och procedurer för bromatológico, näringsmässiga, toxikologiska och biologisk mat, som en slutprodukt, och kvalitetssäkring och hygienkontroll. Denna grad integrerar lärare vars undervisning och forskningen är relaterad till olika områden av säkerhet och kvalitet på maten. Det har också i samarbete med yrkesverksamma från hälso administrationen av Kanarieöarna, liksom företrädare för näringslivet med ansvar för inspektion och kvalitetskontroll av livsmedel. Samarbetsavtal med olika offentliga institutioner och livsmedelsföretag tillåta elever att lära sig förstahands förfaranden, regler och metoder som diskuteras i utbildningen och komplettera sin utbildning. Inkomstprofil. Företräde kommer att ges till studenter examen i Science and Health Sciences inkomster. Utexaminerade i hälsovetenskap och vetenskap, till exempel apotekare, veterinärer, akademiker inom vetenskap och livsmedelsteknik (CTA), läkare, kemister, biologer, etc. Graduate profil. Säkerhetsexpert och livsmedelskvalitet. Syften Kunskap och förståelse som ger underlag eller möjlighet till originalitet i att utveckla och / eller tillämpning av idéer, ofta i forskningssammanhang. Att eleverna kan tillämpa sina kunskaper och sin förmåga att lösa problem i nya eller okända miljöer inom bredare (eller tvärvetenskapliga) sammanhang relaterade till deras utbildningsområde. Att eleverna har möjlighet att integrera kunskap och hantera komplexitet och formulera bedömningar baserade på information som var ofullständig eller begränsad, innehåller reflektioner om sociala och etiska ansvar i samband med tillämpningen av sina... [-]

Gourmet Kortkurser

Le Cordon Bleu Ottawa
Campusstudier Öppen antagning Kanada Ottawa

I över ett sekel har Le Cordon Bleu gjort det möjligt för ambitiösa matlagare att göra sina ambitioner till verklighet. Även om många Le Cordon Bleu-studenter redan har några [+]

Gourmet Kortkurser

 

I över ett sekel har Le Cordon Bleu gjort det möjligt för ambitiösa matlagare att göra sina ambitioner till verklighet. Även om många Le Cordon Bleu-studenter redan har någon kulinarisk upplevelse, kommer ett stort antal från olika akademiska discipliner och professionella bakgrunder . Några letar efter att starta en ny karriär, och andra ser ut att kombinera sina intressen eller avancera i deras nuvarande yrke. Våra studenter strävar efter framgångsrika karriär inom en mängd olika områden, inklusive restaurangkök, catering, restaurang- och hotellhantering, journalistik, konsultation, matservice, matstyling och utbildning.

Några av våra kommande kurser är: Molekylär Gastronomi - Avancerade Cuisine Techniques Första demonstration: måndag 14 augusti 2017 | 17:00 till 19:00 Andra demonstration: måndag den 2 oktober 2017 | 17:00 till 19:00 Klocka som våra kockar visar de senaste molekylära gastronomitrenderna i köket! Demonstrationen kommer säkerligen att stimulera din kreativitet i köket med hjälp av de senaste avancerade teknikerna. Tour De France - Cuisine Måndag den 18 september 2017 till torsdagen den 21 september 2017 | 12:00 - 15:00 Frankrike har ett rykte som destination för utmärkt mat av en anledning! Fransk matlagning har utvecklats över landets långa historia med varje region som har sina egna distinkta livsmedel och unika ingredienser. Det finns tolv stora regioner i Frankrike när det gäller mat och varje dag på kursen kommer du att täcka tre. Du kommer att lära dig klassiska tekniker av en Le Cordon Bleu Chef och du kommer då in i det praktiska köket för att förbereda... [-]

Magisterexamen I Mat & Vin Management (Roma) - Bana I Italienska

Il Sole 24 ORE Business School
Campusstudier Heltid 11 månader October 2017 Italien Rom

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore syftar till att utbilda nya tekniska jobbprofiler och mat & vin chefer med en grundlig förståelse för branschen och livsmedelsindustrins processer. [+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore syftar till att utbilda nya tekniska jobbprofiler och mat & vin chefer med en grundlig förståelse för branschen och livsmedelsindustrins processer. STRUKTUR Master Food & Wine hantering heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro, har en löptid på 11 månader: 5 månader på heltid klassrum utbildnings 6 månader praktik vid anläggningarna i vinet och livsmedelsindustrin PROGRAM Klassrummet Programmet är uppdelat i följande huvudpunkter: Grunderna i ledningen: delar av ekonomi och företagsledning grundläggande näringsprinciper och dietetik Mat och vin och livsmedelssystemet Ekonomi och mat företagsledningen Marknadsföring, kommunikation och affärsutveckling inom livsmedels- och vinsektorn internationaliseringsstrategier. Fokus på länderna i Asien, Afrika, USA tekniska och ledarskap mat och riskhantering höger Lanseringen av en start-up i mat och vin. Det kommer att finnas ett antal projektarbeten i samarbete med företag i branschen, både för utveckling av nya produkter - med marknadschefer, försäljningschefer och produktchefer - både på export- och internationaliseringsfrågor. Vissa företag har han arbetat med Mästaren: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Mila och Molinari. Under månaderna klassrummet deltagarna också genomföra guidade turer i mat och vin industrin företag och anläggningar. Vissa företag besökt under de nuvarande och tidigare utgåvor: Hem för choklad Gina, Relais Chateaux Den Falconer, Peroni, Buongiornovino, Monini (olja), Urbani Tartufi, Taste Florence. ETAPP Mästaren syftar till att utbilda professionella öronmärkta för att täcka strategiska roller inom företag som verkar framgångsrikt i mat och vin sektorn kan fungera i: Företag som hör till livsmedelssektorn Företag som tillhör GDO SMF i... [-]

Master Of Professional Och Reklam Fotografi. Produkt Specialisering Och Gastronomi

Seeway - Barcelona
Campusstudier Deltid 9 månader October 2017 Spanien Barcelona

Mästaren i Professional och reklam fotografi i sin specialisering i Produkt- och Gastronomi är ett banbrytande program i fusionen av rikedom och gastronomiska rykte i vårt land och mediabevakningen och grafisk kommunikation av denna trend. [+]

Den Mästare i professionell fotografering och reklam i sin specialisering i Produkt- och Gastronomi programmet är en föregångare i fusionen av rikedom och gastronomiska rykte i vårt land och mediabevakningen och grafisk kommunikation av denna trend. Kärnan i detta program går utöver eget utrymme för skytte och tar upp de egna disciplinerna yrket, från styling till art direction, vilket svarar mot de krav och behov på arbetsmarknaden. Dess axel är produkten specialisering och gastronomi och skär den art direction som upprätthåller och förstärker personligheten hos författaren. Ett innovativt förslag som syftar till att kreativitet och expertis för att skapa synergier mellan expanderande sektorer med syfte att utveckla projekt från begrepps Full kommersiell eller professionell kvalitet och en stark stämpel författare. sammanfattning Kval: Magisterexamen Poäng: 40 hp Öppettider: Måndag och onsdag från 18:30 till 21: 30h Läge: Barcelona Termin: OKT-JUN. observationer: klassrumsutbildning. 100% praktisk vägledning. Små grupper. Syften Det pedagogiska syftet med Master är att utbilda deltagarna som en ledande personal med initiativ och stil, som erbjuder domänkunskap, verktyg, processer och metoder på teknisk, estetisk och ledning, alltid gynnar det mesta av utbyggnaden av sina egna böjelser och färdigheter. Du kommer att kunna kontrollera hela processen för skapande och produktion och du kan postularte som författare och skapare av trender. Läroplan Programmet är uppdelat i två huvuddelar: den första gräva i grundläggande kunskaper och reklam fotografiska metoder liksom i art direction, i andra, mer omfattande, fokuserar vi på specialisering inom produktfotografering och gastronomi. 01 Fundamentals Verktyg och teknik för bildfångst Kameror... [-]

Master I Vinodling Och Enologi

Georgian Technical University
Campusstudier Heltid 2 år October 2017 Georgien Tbilisi

Efter examen av detta program, med förvärvad kunskap och utbildad kvalifikation, kommer personen att kunna arbeta i privata, statliga och icke-statliga organisationer som vinföretag, druvodlingsföretag, mousserande vin och destillerat dryckesföretag, laboratorier, provsmakningsprovisioner, föreningar Arbetar inom vinodling och enologi, Jordbruksdepartementet och dess anknutna organ. [+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. Utbildningens mål För att förbereda enologist i enlighet med arbetsmarknadens behov, vilket kommer att vara konkurrenskraftiga, praktiskt orienterad och redo att möta de högsta förväntningarna på vinindustrin. Att förvärva eleverna med nödvändig teoretisk kunskap och praktisk färdighet. Att presentera för eleverna världen av druvodling, vinframställning, vinuppskattning och vinaffärer. Att undervisa de nuvarande teknikerna, för att ge information om moderna metoder, innovationer som används vid hantering av en vingård och vingård. Att förklara vikten av specifika vindyrkningstekniker för att skapa viner med god smak och arom. Att ge erfarenheter för studenter som utvecklar relevanta färdigheter i nuvarande praxis för att skörda druvor och bearbeta druvor till vin på en kommersiell vingård och / eller vingård. Att bli elever som är bekanta med gemensamma analytiska färdigheter, som används i ett vinlaboratorium. Programbeskrivning Programmet har utvecklats enligt ECTS-systemet, 1 kredit är 27 timmar, vilket är avsett som kontakt samt fristående arbetstid. Fördelningen av krediter är representerad i läroplanen. Programmets löptid är 2 år (4 terminer) och omfattar 120 hp (ECTS). Kärnkurser-75 hp, som är schemalagda enligt följande: obligatoriska kurser i specialisering 58 hp; Valfri kurs 5 poäng; Övning -12 hp och forskarkomponent-45 hp. Övningar kommer att hållas i vingård, plantskola och i vinfabrik. Första årets inlärningsprocess (två terminer 21-21 veckor) är schemalagd enligt följande: två veckor, särskilt i vecka VII och XIV, som ges medelfristiga undersökningar, dvs. varaktigheten av inlärning och halvtidsexamen är 17 veckor. Under XVIII- och XXI-veckan gavs undersökningar (Huvud- och tilläggsundersökningar). Under den första terminen av det... [-]