Filter
Masterexamina
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 44 masterprogram i Livsmedelsvetenskap

När du är klar med din kandidatexamen, kan du börja antingen din karriär eller välja att fortsätta dina studier genom att tjäna en magisterexamen. Det senare alternativet kan du förbereda för en mer avancerad karriär och hoppa längre fram än om du började arbeta omedelbart.

Vad är en Master i mat och dryck studier? Detta fält är inriktad på framställning och service av mat. Studenter tar kurser som förbereder dem att förstå verksamheten i en restaurang och cateringföretag och ange en ledande ställning i en sådan anläggning. Kurser kan också fokusera på den politiska sidan av mat och dryck studier om eleven är mer intresserad av att bli mat och säkerhetsarbetare eller inspektör. Mat och dryck studier programmet inte innefattar typiskt inte kulinarisk konst.

Tjänar en Master i mat och dryck studier gynnar eleverna genom att hjälpa dem att utveckla ledningens och kommunikationsförmåga som är nödvändiga för att frodas.Håller en avancerad examen kan också tillåta studenter att få en högre lön när de kommer in sina karriärer.

Det finns många variabler som påverkar kostnaden för att tjäna en Master i mat och dryck studier. Du måste forska i särskilda program och skola innan inskrivning för att förstå vad undervisningen ska vara och vad andra avgifter du kommer att ansvara för.

Karriärer tillgängliga för mat och dryck studier akademiker är många. I huvudsak, de kan komma in varje administrativ ställning inom food service eller mat gästfrihet fält. Dessa inkluderar operatörer, restaurang eller cateringchefer, lagerspecialister och biträdande chefer. Det är också möjligt att arbeta i sanitet och säkerhet genom att bli en sanitet specialist eller hälsoinspektören.

Ta nästa steg mot din karriär genom att registrera sig i ett livsmedel och dryck studier program.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

44 Resultat i Livsmedelsvetenskap

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Gasma och ElBarri kommer tillsammans för att presentera ett formatprogram fullt av kreativitet och avantgarde. En unik mästare i världen. En annan satsning för de yrkesve ... [+]

funktioner:Kvalifikation: UCH-CEU magisterexamenDirekt till: Masterprogrammet riktar sig till studenter och yrkesverksamma inom sektorn som vill göra ett kvalitativt steg i sin utbildning och karriär.Varaktighet: 1 april 2019/31 juli 2019 4 månaders övning i restauranger i ElBarri-Iglesias-gruppen. Från måndag till fredag, från 9:00 till 6:00Timmar: 1660 timmarStudiepoäng: 90 hpLevereras i: SpanskaBegränsade platserPris: € 12 500presentation

Välkommen till den gastronomiska " återutvecklingen" .

Gasma och ElBarri kommer tillsammans för att presentera ett formatprogram fullt av kreativitet och avantgarde . En unik mästare i världen. En annan satsning för de yrkesverksamma som söker ett steg längre i sitt yrke.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
April 2020
Heltid
4 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
IED – Istituto Europeo di Design Florence

Från brandingsteknik till servicedesign är målet för masterprogrammet i varumärkesdesign och -ledning: mat, vin och turism att hjälpa studenter och unga yrkesverksamma at ... [+]

DENNA KURS HÄR I ENGLISH SPRÅK.

Vad betyder det att skapa och hantera ett varumärke i livsmedelsindustrin? Hur man marknadsför ett vinföretag och arbetar med sin identitet? Hur integrerar man turismen i allt detta?

Från brandingsteknik till servicedesign är målet för masterprogrammet i varumärkesdesign och -ledning: mat, vin och turism att hjälpa studenter och unga yrkesverksamma att utveckla sin kompetens som framtida chefer inom restaurangbranschen, integrera matvin och turism till livsstil erbjudanden.

Kursen, som hålls i Florens och Barcelona, ​​ger övergripande färdigheter inom servicedesign tillämpad på gästfrihet och turism, med ett särskilt fokus på mat i Barcelona och en vertikal utforskning av vinsektorn i Florens.... [-]

Italien Florence
February 2020
Heltid
11 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Barcelona Culinary Hub

Mästaren är utvecklad enligt ett internationellt tillvägagångssätt, där konditoriet inte bara förstås som en följd av omvandlingen av livsmedelsprodukter, utan tvärtom kr ... [+]

Utbildning: Master Titel: Egen Titel Modalitet: På plats / Heltid Centrum: Barcelona Ring: Oktober 2019 ETCS-poäng: 60 hp Skolår: 1 år Professionella praktikplatser: Praktik i företag och gastronomiska institutioner (180 timmar)

Mästaren är utvecklad enligt ett internationellt tillvägagångssätt, där konditoriet inte bara förstås som en följd av omvandlingen av livsmedelsprodukter, utan tvärtom kräver konstant innovation och engagemang, vilket ibland ger katalogisering av sanna konstverk. Huvudsyftet med forskarutbildningen är att utbilda yrkesverksamma som vill stärka, skapa och föreslå nya alternativ i samband med bakverk. Ge också de konceptuella verktygen och banbrytande tekniker som gör det möjligt för studenten att utvecklas i en dynamisk, internationell och innovativ kulinarisk miljö.... [-]

Spanien Barcelona
October 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
IED – Istituto Europeo di Design Rome

Mästaren i Food Design Project Experience tränar designers som bär kritiska färdigheter för att utveckla en ständig lutning till innovation. Matdesigners får den nödvändi ... [+]

DENNA KURS HÄR I ITALIAN SPRÅK.

Mästaren i Food Design Project Experience tränar designers som bär kritiska färdigheter för att utveckla en ständig lutning till innovation. Matdesigners får den nödvändiga flexibiliteten att hantera olika områden - där de kan tillämpa sin designförmåga - ägna särskild uppmärksamhet åt användarnas deltagande i att definiera behov och förväntningar.

Professionella möjligheter - akademiker kan starta en väg i alla områden som är kopplade till produktion, kommunikation och förädling av mat. Tack vare de förvärvade kritiska kompetenserna kan de möta ledarskaps- och kulturfältverksamhet.

Mål - Master är adresserad till BA-examen inom arkitektur, design, visuell kommunikation, näringsvetenskap och relaterade områden.... [-]

Italien Rome
January 2021
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

En viktig aktör i den livliga internationella vinscenen erbjuder Hong Kong en unik plats för alla som strävar efter att vara en del av detta dynamiska tillväxtområde. Kom ... [+]

En viktig aktör i den livliga internationella vinscenen erbjuder Hong Kong en unik plats för alla som strävar efter att vara en del av detta dynamiska tillväxtområde. Kombinat med den enorma tillväxten på vinmarknaden i Kina, fortsätter behovet av vinprofessionella med avancerad, specialiserad utbildning och utbildning med ett globalt perspektiv att växa. MSc i International Wine Management- programmet har utformats för att möta denna efterfrågan.

Detta exceptionella program utvecklar branschledare, lärare och forskare och ger dem en djup förståelse för de senaste trenderna inom vinbranschen, avlägsnar dess komplexitet och placerar dem i stark position för att leda industrin i framtiden. Studenter har också möjlighet att lära sig mer om kinesiska konsumenter från fastlandet och få insikter på några av de snabbast växande och potentiellt lukrativa vinmarknaderna i världen.... [-]

Hongkong Kowloon
September 2019
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Rome Business School

Rome Business School s master i mat och dryck Management är den ideala akademiska kursen för proffs som söker en världsklass examen i dessa discipliner, vilket leder till ... [+]

Startdatum: varje år, i mars och oktober

Rome Business School s master i mat och dryck Management är den ideala akademiska kursen för proffs som söker en världsklass examen i dessa discipliner, vilket leder till en framgångsrik global karriär i maten

Med Rome Business School internationella perspektiv erbjuder programmet en unik inlärningsupplevelse och en global professionell exponering som gör det möjligt för deltagarna att studera i en av de bästa städerna i världen eller online. Programmets kvalitetsundervisning och nätverkstjänster bidrar alla till att göra den till perfekt passform för alla som vill stiga upp i toppen av mat och dryckesindustrin.... [-]

Italien Rome Italy Online
October 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
CAST Alimenti

Mycket omfattande och specifikt, denna Master Course i italienska kök och bakverk är ett 8 veckors träningsprogram som ger cirka 300 träningstimmar; helt praktiskt och op ... [+]

Mycket omfattande och specifikt, denna Master Course i italienska kök och bakverk är ett 8 veckors träningsprogram som ger cirka 300 träningstimmar; helt praktiskt och operationellt, kommer varje deltagare att kunna bekanta sig med en hel del hemligheter bakom att förbereda typiska italienska kurser, liksom med de mest kända italienska bakverken.

Våra kursstyrkorMaster Professorer certifierade av CAST AlimentiIndividuella multiuse arbetsstationerMultipurpose träningslaboratorier med den mest avancerade utrustningenSpråkhjälp under kursenAutentiska italienska ingredienser för att lära sig riktigt italienskt kökAllt inklusive: måltider, kaffepauser och boende under hela kursenDidaktiska fältresor för att upptäcka italienska landskap och produkterVaraktighet... [-]
Italien Brescia
September 2019
Heltid
2 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. i Luxury Brand Management, Food ... [+]

MBA / MSc. i Luxury Brand Management, Food

Alla klasser lärs på engelska.

Programmet erbjuder ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt: solid business, strategisk, marknadsföring och kommunikationskunskap kombinerad med exponeringen för den praktiska sidan tack vare aktiva proffs och fältbesök.

Det ger den nödvändiga kunskapen och kompetensen för att komma in i lyxservicen genom en blandning av akademiska pelare och praktiska kurser på olika industrisegment.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Denna kurs kan tillämpas direkt för att arbeta inom lyxig gästfrihet i en mängd olika tjänster som Operations, Brand Management, E-Merchandising, Culinary Tourism, Management gastronomi... [-]

Frankrike Chambéry
October 2019
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
North-Caucasus Federal University

Programmet är utvecklat på grundval av europeisk och rysk lagstiftning på området hygien och säkerhet för produktion i samarbete med utländska partner. Dissipliner utveck ... [+]

Beskrivning:

Programmet är utvecklat på grundval av europeisk och rysk lagstiftning på området hygien och säkerhet för produktion i samarbete med utländska partner. Dissipliner utvecklas i enlighet med föreskrifterna i Hygienteknik och Design (Hygienteknik och Designkoncern) med målet att bygga kunskap, praktisk och forskningserfarenhet avseende teknologisk utrustning och matproduktionsprocesser som uppfyller kraven på hygienisk design och säkerställa produktkvalitet och säkerhet.

Programmål:

utbildningsspecialister inom design, genomförande, underhåll och revision av teknisk utrustning och produktion av livsmedel, biologiska produkter och läkemedel för att säkerställa att de överensstämmer med de globala hygien- och säkerhetsföreskrifterna. Det syftar också till att utbilda forskare inom datormodellering och optimering av livsmedelsproduktionsprocesser, design och provning av nya och / eller förbättrade utrustning och produktionslinjer för att undvika eventuell orenhet eller förorening i produktionsprocesser.... [-]

Ryssland Stavropol
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Taylor’s University

Master of Philosophy (Food Studies) syftar till att groom kandidater till högkvalificerade yrkesverksamma som är experter inom matvetenskap. För att uppnå detta har Taylo ... [+]

Dubbelt erkännande och certifiering av

Under de senaste 20 åren har statusen för mat förändrats dramatiskt. Ripplande matkriser, det växande fetmaproblemet och mer har upprepade gånger satt mat i rampljuset. På den ekonomiska fronten har ökningen av befolkningen i kombination med snabb ekonomisk tillväxt under det senaste decenniet ökat livsmedelsförbrukningen en explosiv takt. Enligt Cushman Master of Philosophy (Food Studies) syftar till att groom kandidater till högkvalificerade yrkesverksamma som är experter inom matvetenskap. För att uppnå detta har Taylor's University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar kompone... [-]
Malaysia Subang Jaya
July 2019
Heltid
Deltid
18 - 30 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
ESCP Europe Business School

Programmet är öppet för alla passionerade om F ... [+]

Programmets mål

Programmet är öppet för alla passionerade om F

När du har slutfört programmet kommer flera scenarier att vara öppna i ett multinationellt företag eller i ett mindre medium företag, i en uppstart eller i en konsoliderad verksamhet i Europa eller runt om i världen.

Innovativa och operativa

Denna MSc erbjuder dig alla element i ett högkvalitativt masterprogram med ett innovativt tillvägagångssätt som erbjuder förstahandsupplevelsen med mer än 20 dagars företagsbesök, möten med chefer från Food

Talsmän från kända internationella livsmedels- och dryckesföretag kommer att ge tips och knep om hur man framgångsrikt kan utveckla nya produkter och idéer och hur man kan förbättra ditt personliga nätverk.... [-]

Italien Turin Frankrike Paris
September 2019
Heltid
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Parma

Magisterexamen i maskinteknik och livsmedelsindustriprodukter är avsedd som specifika mål: ... [+]

Typ: Magisterexamen Varaktighet: 2 år Klass: LM-33 - Avancerad nivå i maskinteknik Krediter: 120 Tillgång: Gratis

Magisterexamen i maskinteknik och livsmedelsindustriprodukter är avsedd som specifika mål:

skapandet av en figur med en solid förberedelse inom de sektorer som karaktäriserar utformningen av maskiner för livsmedelsindustrin, utformning och hantering av växter för livsmedelsindustrin och hantering av livsmedelsproduktionsprocesser;Komplementär betoning på fördjupning av förpackningar och hållbarhet, simuleringsmodeller för att stödja design och förvaltning av livsmedelsindustrianläggningar och relaterad verksamhet relaterad till livsmedelssektorn.

Mästerskapets pedagogiska väg består av ett första år som syftar till ämnena inom livsmedelsindustrins vetenskapliga disciplinära sektorer, såsom mathygien, lantbruksmikrobiologi, livsmedelsvetenskap och teknik. Detta för att fördjupa grundläggande kunskaper i livsmedelsindustrin som inte är typiska för den treåriga examen i teknik, för att kunna hantera lämpliga discipliner för det mer specialiserade och applikativa innehållet i det följande året.... [-]

Italien Parma
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

En kvalifikation från EUHT StPOL och "Gerona University Foundation: Innovation and Training" (en kvalifikation erkänd av både institutioner och hotellbranschen tack vare ... [+]

Kvalificering

En kvalifikation från EUHT StPOL och "Gerona University Foundation: Innovation and Training" (en kvalifikation erkänd av både institutioner och hotellbranschen tack vare sin långa bakgrund och stora prestige).

VARAKTIGHET

Åtta månader i hotellskolan och 3-6 månader Industriell praktik inom sektorn (60 hp).

undervisningsspråk

Mästaren har en engelsk utgåva och spansk utgåva så att studenten kan välja beroende på språkvalet.

Metodik

Kursen är uppdelad mellan teoretiska klasser, praktiska verkstäder, verklig praxis inom hotell-skolan och industrin praktik i några av de bästa restaurangerna i wolden (inklusive Michelin Star Restaurant).

Ingång Kandidater eller tekniska kandidater i gastronomi, kulinariska konster eller liknande. Personer som är kvalificerade inom mat och gastronomiska skolor. Högre yrkesutbildningskurser och tekniska studier inom mat, gastronomi och vandrarhem med minst två års utbildning, som tidigare erkänts av EUHT StPOL. Professionella med tillräcklig bevisbar erfarenhet enligt EUHT StPOL. Stjärnföreläsningar ... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
8 - 14 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Scuola Politecnica di Design SPD

Mästaren i Food Design utvecklar den kompetens som krävs, så att näringsidkare kan komma in i livsmedelsdesignsektorn, en marknad som ständigt växer och där Italien är re ... [+]

Mästaren i Food Design ger den professionella möjlighet att utveckla den kompetens som krävs för att komma in och erbjuder en innovativ bidrag inom livsmedelssektorn som ständigt växer och där Italien är det land referens.

Kursen är utformad för att inte bara studenter inom design, marknadsföring och kommunikation, men också för yrkesverksamma som redan arbetar i administration och förvaltning på marknaden. Programmet riktar fokus] i livsmedelssektorn och dess metoder. Förbundet mellan mat och design, föds en ny professionell - maten designer - som kan arbeta med: - processer, metoder och miljöer där livsmedelsprodukter produceras, distribueras och konsumeras; - Mat ur estetisk synvinkel, kommunikativ och företrädare; - Inventarier och verktyg som används vid framställningen och konsumtion av livsmedel; - Kommunikations aktiviteter för att främja livsmedelsprodukter.... [-]

Italien Milan
February 2020
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
OSTELEA - Escuela de Turismo

Master i Hospitality Management och restaurering, som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från de ... [+]

Master i Hospitality Management och restaurering

Master i Hospitality Management och restaurering, som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna sektor globaliserad och dynamisk, och inte undanröja effekterna av den nya tekniken.

Varför studera Mästaren:

Revenue Management, som lärs ut genom en Business Game. Detta område av hotell marknadsföring är allmänt utvecklas inom detta område genom en tillämpad genom ett företagsspel vision. Denna Master kan tas i Madrid eller Barcelona integrerade metoder: Den teoretiska delen av tillämpade ämnen som utvecklats i klassrummet, men genomförandet är en praxis Collaborative Business. Yrkespraxis. Mästaren ger möjlighet att arbetslivserfarenhet inom områden av förvaltningen av hotellkedjor och cateringföretag. Den innehåller en rad möten med chefer för hotell, catering och internationella turistkonsulter. Ostelea är en medlem av den spanska föreningen för styrelseledamöter och Executives Hotel (AEDH). Fall metod: Fallet metoden tillåter den bästa eleven systematiskt sin beslutsprocess genom diskussionen om bekräftade fall av turistföretag. Några av de ärenden som arbetar är: El Bulli och Ryanair. Närvaro på mässor: Studenter delta i mässor som Alimentaria (Barcelona), anses vara en av mässorna i världens viktigaste livsmedelssektorn; eller IBTM (Barcelona), en av de ledande inom affärsturism. Syften ... [-]
Spanien Madrid
October 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska