Masterprogram i Livsmedelsvetenskap

Jämför 38 masterprogram i Livsmedelsvetenskap

Livsmedelsvetenskap

När du är klar med din kandidatexamen, kan du börja antingen din karriär eller välja att fortsätta dina studier genom att tjäna en magisterexamen. Det senare alternativet kan du förbereda för en mer avancerad karriär och hoppa längre fram än om du började arbeta omedelbart.

Vad är en Master i mat och dryck studier? Detta fält är inriktad på framställning och service av mat. Studenter tar kurser som förbereder dem att förstå verksamheten i en restaurang och cateringföretag och ange en ledande ställning i en sådan anläggning. Kurser kan också fokusera på den politiska sidan av mat och dryck studier om eleven är mer intresserad av att bli mat och säkerhetsarbetare eller inspektör. Mat och dryck studier programmet inte innefattar typiskt inte kulinarisk konst.

Tjänar en Master i mat och dryck studier gynnar eleverna genom att hjälpa dem att utveckla ledningens och kommunikationsförmåga som är nödvändiga för att frodas.Håller en avancerad examen kan också tillåta studenter att få en högre lön när de kommer in sina karriärer.

Det finns många variabler som påverkar kostnaden för att tjäna en Master i mat och dryck studier. Du måste forska i särskilda program och skola innan inskrivning för att förstå vad undervisningen ska vara och vad andra avgifter du kommer att ansvara för.

Karriärer tillgängliga för mat och dryck studier akademiker är många. I huvudsak, de kan komma in varje administrativ ställning inom food service eller mat gästfrihet fält. Dessa inkluderar operatörer, restaurang eller cateringchefer, lagerspecialister och biträdande chefer. Det är också möjligt att arbeta i sanitet och säkerhet genom att bli en sanitet specialist eller hälsoinspektören.

Ta nästa steg mot din karriär genom att registrera sig i ett livsmedel och dryck studier program.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Magister I Mat Och Dryck Ledning

Rome Business School
Campusstudier Heltid 1 år March 2018 Italien Rom

Rom Business School: s mästare i mat och dryck Management erbjuder generell ledarskapsutbildning i kombination med produktionskedjespecifika kompetenser, för att producera specialister som kan hantera utmaningarna inom livsmedels- och dryckesindustrin i en internationell och multikulturell sammanhang. [+]

TIDIGT BIRD: 10% rabatt om du anmäler sig före den 11: e december!

Utbildning av hög kvalitet, betalda praktikplatser, karriärservice, internationella nätverk och många andra fördelar för din yrkesmässiga och personliga utveckling. Undervisningsformler för varje efterfrågan. Startdatum: varje år, i mars och oktober

Rom Business Schools masterkurs i mat- och dryckeshantering erbjuder generell ledarutbildning kombinerad med produktionskedjespecifika kompetenser, för att producera specialprofessorer som kan hantera utmaningarna inom livsmedels- och dryckesindustrin i en internationell och multikulturell sammanhang.

Den italienska livsmedels- och dryckesindustrin växer på både hemma och internationella marknader. Italienska produkter är ett ord för en kvalitetsnivå som erkänns och uppskattas över hela världen både vad gäller råvaror och geografisk ursprung.... [-]


Magisterexamen I Hotel Management Och Catering (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campusstudier Heltid April 2018 Spanien Barcelona Madrid

Master i Hospitality Management och restaurering, som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna sektor globaliserad och dynamisk, och inte undanröja effekterna av den nya tekniken. [+]

Master i Hospitality Management och restaurering Master i Hospitality Management och restaurering, som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna sektor globaliserad och dynamisk, och inte undanröja effekterna av den nya tekniken. Varför studera Mästaren: Revenue Management, som lärs ut genom en Business Game. Detta område av hotell marknadsföring är allmänt utvecklas inom detta område genom en tillämpad genom ett företagsspel vision. Denna Master kan tas i Madrid eller Barcelona integrerade metoder: Den teoretiska delen av tillämpade ämnen som utvecklats i klassrummet, men genomförandet är en praxis Collaborative Business. Yrkespraxis. Mästaren ger möjlighet att arbetslivserfarenhet inom områden av förvaltningen av hotellkedjor och cateringföretag. Den innehåller en rad möten med chefer för hotell, catering och internationella turistkonsulter. Ostelea är en medlem av den spanska föreningen för styrelseledamöter och Executives Hotel (AEDH). Fall metod: Fallet metoden tillåter den bästa eleven systematiskt sin beslutsprocess genom diskussionen om bekräftade fall av turistföretag. Några av de ärenden som arbetar är: El Bulli och Ryanair. Närvaro på mässor: Studenter delta i mässor som Alimentaria (Barcelona), anses vara en av mässorna i världens viktigaste livsmedelssektorn; eller IBTM (Barcelona), en av de ledande inom affärsturism. Syften Mästaren i Hospitality Management och Restoration företag kan du: VET hotellbranschen och CATERING Bygg en stark bas av kunskaper om turistnäringen ur ett internationellt perspektiv och alltid från ledningens perspektiv. ÖVERSIKT Utbilda chefer orienterade företagsledning av turistföretag som kan få de förväntade resultaten... [-]

Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campusstudier Heltid 6 månader October 2018 Italien Italien Online

[+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. bakverk Brödbakning Glass Vin Restaurang Mat produkter [-]

Gastronomi Och Kulinariska Administration - School Of Management I Hospitality Och Turism

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Campusstudier Heltid March 2018 Peru Lima

UPC erbjuder karriär Gastronomi och Culinary Management, med uppdraget att utbilda integritet och innovativa yrkesverksamma att leda en hållbar kulinariska och gastronomiska utveckling, för att planera och hantera ekonomiskt lönsamma gastronomiska projekt och utbilda de bästa kockarna och entreprenörer, att ge dem verktygen nödvändig för att representera vårt kulinariska identitet och skapa sina egna stilar med solida argument. [+]

UPC erbjuder karriär Gastronomi och Culinary Management, med uppdraget att utbilda integritet och innovativa yrkesverksamma att leda en hållbar kulinariska och gastronomiska utveckling, för att planera och hantera ekonomiskt lönsamma gastronomiska projekt och utbilda de bästa kockarna och entreprenörer, att ge dem verktygen nödvändig för att representera vårt kulinariska identitet och skapa sina egna stilar med solida argument. Baserat på en differentierad mesh och personlig undervisning och med deltagande av lokala och internationella specialister har det här programmet ett tvärvetenskapligt angreppssätt, som täcker olika delar av studie samband med konsten att laga mat. Detta innebär olika områden: från forskning, vetenskap och analys av vår kultur och historia till de användningsområden och tekniker som sätter internationella trender. För UPC är grundläggande kunskap om varje del av den process som integrerar aktiviteten av matlagning: producenter, kockar, chefer och företagare. Vi är övertygade om att endast granska i detalj varje länk i denna kedja uppnå ett kök med riktiga grunder. Vi inbjuder dig att granska de olika karriärer som erbjuds av fakulteten för Management i Hospitality och turism på följande länk: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-administracion-en-hoteleria-y-turismo/ [-]

Magisterexamen I Matdesign Projekterfarenhet

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campusstudier Heltid 6 månader January 2018 Italien Rom

Kursen syftar till att utbilda designers som har de kritiska färdigheter att självständigt kunna hantera de professionella och lednings relationer, utveckla benägenhet för innovation avgörande att definiera olika visioner av de system där vi agerar. Att siffran designer i ständig utveckling, livsmedels Designer måste förvärva de kunskaper som kommer att tillåta honom möjlighet att ta itu med olika designområden men sammanhängande, på sig att tillämpa sina färdigheter, med särskilt fokus på involvera användarna att definiera vägar behov och förväntningar. [+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. DETTA PROGRAM "bedrivs på italienska Vem bör delta: Kursen är öppen för dem som är i besittning av titeln akademiska studiet av grundnivå, minst tre år i områden med anknytning till arkitektur, utforma, till inredning, visuell kommunikation, livsmedelsvetenskap eller andra discipliner behandlas i kursen. Det kommer att verifiera förmågan att självständigt både spekulativ verksamhet som verkställande. Kursen innehåller en teoretisk och praktisk kurs som handlar om studenter i praktisk forskning och design. Master erbjuder simuleringar och särskilda projekt i samarbete med myndigheter och privata företag, där att tillämpa teoretiska principer, tekniker, verktyg och metoder som förvärvats under kursen. Masterprogrammet är uppbyggt för att tillgodose behoven på arbetsmarknaden, förbereder yrkesverksamma kunna utforma och genomföra innovation, för att möta de tekniska och strategiska utmaningarna under de kommande åren i en snabbt föränderlig bransch. Maten är inte bara ett primärt behov, men en upplevelse av sinnena. Erfarenheter som måste ses i alla dess aspekter, från användning av råvaror till definitionen av konsumtionsmönstren. Den ständiga utvecklingen av konkurrenskraft och strategiska behov företag kräver förmågan att kommunicera designern, i förekommande fall, med experter från marknadsföring och det tekniska området med ingenjörer, med företagets image konsulter och med " grafisk kreativ apparat, med planerare kommunikation och de som är involverade i skapandet av platser. Master ger därför också för förvärv av mjuka färdigheter, i samband med analys och tolkning av behov och konsumenternas beteende, utformningen av scenarier som rör nya produkter, presentation och kommunikation av projektet, belyser de specifika värden som kan avgöra... [-]

Magisterexamen I Varumärke Design Och Management: Mat, Vin Och Turism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campusstudier Heltid 11 månader February 2018 Italien Florens

Barcelona och Florens är två av de viktigaste turistmålen i Europa; både locka turister och resenärer tack vare sin distinkta blandning av konst och kultur, och den extraordinära livskvalitet och gästfrihet. Utveckla och stärka ett varumärke inom dessa områden kräver mjuka färdigheter och en fullständig kulturella och kommersiella syn på den miljö där det är verksamt. Territorialitet är inte längre en begränsning, men en nyckelvärde för att erkännas på global nivå; Katalonien och Toscana är två regioner som har byggt värdet av sitt varumärke på denna princip, och att tack vare detta tillvägagångssätt har skapat framgång, synlighet och värde. [+]

DETTA PROGRAM "ges på engelska ambulerande årlig Mästaren: Barcelona och Florence Kursen tränar yrkesverksamma som kan möta den ökande efterfrågan från delar av mat / dryck, catering och gästfrihet turism, där en ny ledning och planering tillvägagångssätt är en konkurrensfördel av enorm betydelse . Strukturen för kursen, baserat på växlingen av design utbildning med anknytning till förbättring av varumärket och förvaltning för sin korrekt hantering, förbereda framtida yrkesverksamma inom alla sektorer med anknytning till gästfrihet och mat och vin. Master uppmuntrar utvecklingen av operativa kompetens genom en aktiv strategi som bygger på en pedagogisk modell "learning by doing" som flätas samman föreläsningar och öka bruket av designtänkande. Deltagarna kommer att utveckla färdigheter i byggandet av identitet och tjänster Varumärken som är verksamma i branscher med anknytning till turism, mat och vin. Master hålls i kontoren i Florens (formulär I, II och III) och Barcelona (moduler (IV, V och VI). De två städerna är förbundna med en lång erfarenhet inom turism, gästfrihet och restaurangbranschen, och betydande närvaro i Toscana och Katalonien inom industrin och internationella affärsmässor sätter de två regionerna på listan över strategiska områden för de som önskar utveckla en professionell karriär inom dessa områden. [-]

Magisterexamen Inom Livsmedelsindustrin Management (Parma) - Bana I Italienska

Il Sole 24 ORE Business School
Campusstudier Heltid 11 månader October 2018 Italien Parma

Master Food Industry Management är ett tvärvetenskapligt och innovativt utbildningsprogram som syftar till att överföra lednings, ekonomisk kompetens, ledning och kommunikation nu krävs för att driva inom företag, föreningar och konsultföretag som är verksamma inom livsmedels- och jordbruks -Mat. [+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. Master Food Industry Management är ett tvärvetenskapligt och innovativt utbildningsprogram som syftar till att överföra lednings, ekonomisk kompetens, ledning och kommunikation nu krävs för att driva inom företag, föreningar och konsultföretag som är verksamma inom livsmedels- och jordbruks -Mat. STRUKTUR Master, heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro, sammanlagt minst 11 månader, inklusive fem av sex klassrum och praktik. PROGRAM Kursen är uppbyggd på följande sätt: livsmedelsindustrin ekonomi Ekonomi och strategier i livsmedelsmarknaderna informationssystem och statistiska instrument för förvaltningen av marknaderna varumärkesstrategier Konsumentbeteende Forskning och utveckling inom livsmedelssektorn Kvalitetskontroll i de agrara livsmedelskedjor System och förpackningsprocesser Politiska och handelsmarknadsföringsinstrument Supply chain management Utveckling av personliga färdigheter och styrningsprocesser ETAPP Master erbjuder en naturlig källa till sysselsättning inom sektorn för livsmedelsindustrin, samt intressanta öppningar i samband med jordbruks- och livsmedelsföretag, konsortier och sammanslutningar av producenter, företagets utveckling och marknadsföring av livsmedelsprodukter, liksom forskningscentrum som behandlar FoU, förpackning, märkning och kommunikation. MOTTAGARE Mästaren riktar sig till unga akademiker inom vetenskap och affärs grader från två olika universitetskurser. Det uppmanar både för dem som har avslutat sina studier inom ämnesområdena ekonomi, ekonomi, kommunikationsvetenskap, och till dem som har examen inom vetenskap, särskilt inom områdena livsmedelsvetenskap , kemi, maskinteknik (växtnäring). Master syftar också till barn av entreprenörer i branschen, intresserade av att utveckla familjeföretaget. FAKULTET Undervisningen anförtros chefer, branschfolk och prestigefyllda akademiker med en beprövad undervisningsmetod som kommer att garantera en gradvis och fullständig kännedom om ämnet. inreseförfarandena Mästaren har ett begränsat antal och ger en screening av kandidater och en urvalsprocess.... [-]

Magister I Måltidskunskap Och Kök Förvaltning

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campusstudier Heltid 8 - 14 månader September 2018 Spanien Barcelona

En examen från EUHT StPOL och "Gerona University Foundation: Innovation och Utbildning" (en kvalifikation som erkänns av båda institutionerna och hotellbranschen tack vare sin långa bakgrund och stor prestige). [+]

Masterprogram i måltidskunskap och kök ledningen En examen från EUHT StPOL och "Gerona University Foundation: Innovation och Utbildning" (en kvalifikation som erkänns av båda institutionerna och hotellbranschen tack vare sin långa bakgrund och stor prestige).

Varaktighet Åtta månader i hotellet-skolan och 3-6 månader göra laborationer inom sektorn (60 hp).

Undervisningsspråk Klasserna kommer att ges på spanska.

Metodik Kursen är uppdelad mellan teoretiska klasser, praktiska workshops, verkliga praxis i Hotell-Skola och professionella laborationer inom sektorn.

Ingång Akademiker eller tekniska akademiker inom gastronomi, måltidskunskap eller liknande. Personer som är behöriga i köket och gastronomi skolor. Högre yrkesutbildning kvaliteter och tekniska studier i köket, gastronomi och gästgiveri med minst två års 'utbildning kompletta, som tidigare erkänts av EUHT StPOL. Proffs med tillräckligt påvisbara erfarenhet av yttrandet EUHT StPOL. ... [-]


Magister I Matdesign

Scuola Politecnica di Design SPD
Campusstudier Heltid 12 månader March 2018 Italien Milan

Mästaren i Food Design utvecklar den kompetens som krävs, så att näringsidkare kan komma in i livsmedelsdesignsektorn, en marknad som ständigt växer och där Italien är referens. Kursen riktar sig till studenter inom design, marknadsföring och kommunikation, men också till proffs med erfarenhet på marknaden. Programmet fokuserar på livsmedelsindustrin och dess metoder. [+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. Mästaren i Food Design ger den professionella möjlighet att utveckla den kompetens som krävs för att komma in och erbjuder en innovativ bidrag inom livsmedelssektorn som ständigt växer och där Italien är det land referens. Kursen är utformad för att inte bara studenter inom design, marknadsföring och kommunikation, men också för yrkesverksamma som redan arbetar i administration och förvaltning på marknaden. Programmet riktar fokus] i livsmedelssektorn och dess metoder. Förbundet mellan mat och design, föds en ny professionell - maten designer - som kan arbeta med: - processer, metoder och miljöer där livsmedelsprodukter produceras, distribueras och konsumeras; - Mat ur estetisk synvinkel, kommunikativ och företrädare; - Inventarier och verktyg som används vid framställningen och konsumtion av livsmedel; - Kommunikations aktiviteter för att främja livsmedelsprodukter. Undervisningen i masterprogrammet ingår, förutom klasser, workshops och föreläsningar med yrkesverksamma inom sektorn livsmedels- och motivet: företagare, chefer, journalister, matkritiker, arkitekter, designers och kockar. Studenterna kommer också att besöka företag i branschen, konceptbutiker (konceptbutiker), mässor och kulinariska evenemang. Efter avslutad kurs gav en 3 månaders praktik på företag, myndigheter eller institutioner i livsmedelssektorn. INTRÄDE Mästaren är för italienska och utländska akademiker inom områdena exakt, mänsklig, vetenskaplig och konstnärlig. Begränsat antal platser. Åtkomst sker via en urvalsprocess som utvärderar kandidatens CV och portföljen samt en intervju. VARAKTIGHET Närvaro är obligatorisk. Från och mars 2016 med färdigställande i mars nästa år. De tillhandahålls 580 timmars klass och en praktikplats på en tre månaders praktik: totalt 1500 timmar som inkluderar klasser, föreläsningar, projekt, besök och utbildning.... [-]

Magister I Gastronomi Och Kulinariska Management

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campusstudier Heltid 5 månader September 2018 Spanien Castellón

Denna Master erbjuder totalt nedsänkning i mat från dag för att göra ett kvalitativt språng i din karriär. Jag kan skapa en kreativ och lönsam proposition, inte bara i matlagningen utan även i konfektyr och bageri. [+]

Fördjupning i köket Denna Master erbjuder totalt nedsänkning i mat från dag för att göra ett kvalitativt språng i din karriär. Jag kan skapa en kreativ och lönsam proposition, inte bara i matlagningen utan även i konfektyr och bageri. Programmet är 5 månader och avslutas med 530 timmars praktik, bland annat, i de bästa restaurangerna i vår Kocklandslaget. Elev, THE STAR Vi har de bästa produktexperter, teknisk innovation banbrytande och trender i köket. Du kan lära tillsammans många av de internationella referens kockarna är en del av vår Kocklandslaget. högspecialiserade personal som gör vår lärarkår ett av våra kännetecken. VÅRT TEAM ... vårt bästa garantin Lär av de bästa produktexperter och yrkesverksamma inom områden som kontrasterande kulinariska ledningen eller FoU + i tillämpas på gastronomi. Kunskap och erfarenhet till din tjänst. Anställbarhet och företagaranda Vår banbrytande metodik och direktkontakt med de bästa proffs förbereda dig för att ta sig an utmaningen att svara på behoven inom sektorn. högspecialiserade personal som gör vår lärarkår ett av våra kännetecken. Varför studera denna grad? 1. Du kommer att förstå grunderna i klassisk mat och studera noggrant produkten och dess funktioner för att dra full nytta. 2. Du kommer att behärska de mest innovativa tekniker och utveckla din kreativa potential; du kommer att kunna konfigurera en unik och originell mat. 3. Du kommer att upptäcka kulinariska tekniker från hela världen och lära sig att integrera framgångsrikt utvidga utbudet av dina kunskaper. 4. Du kommer att utveckla en mer komplett professionell profil genom att studera... [-]

Master Of Philosophy (matstudier)

Taylor’s University
Campusstudier Heltid Deltid 18 - 30 månader Öppen antagning Malaysia Subang Jaya + 1 fler

The Master of Philosophy (matstudier) syftar till att exploatera akademiker till mycket kvalificerad personal som är experter inom området för livsmedelsvetenskap. [+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. Dubbla erkännande och certifiering av The Master of Philosophy (matstudier) syftar till att exploatera akademiker till mycket kvalificerad personal som är experter inom området för livsmedelsvetenskap. För att uppnå detta har Taylors University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar forskning kompetens, antropologi och sociologi av mat, förståelse för de olika matkulturer, mattrender och affärsutsikter, sociopolitiska frågor föda och folkhälsa och mycket mer. Program Advantage Den enda malaysiska universitet med en "ordförande matstudier: Mat, kulturer och hälsa" - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han upprätthåller en betoning på matstudier bidrar till akademiska program och ger råd till studenter och lärare. En fransk socio-antropolog, Prof. Dr. Poulain har en lång och framgångsrik karriär inom matstudier och gästfrihet utbildning i både akademiska och internationella liv. Han har publicerat ett flertal böcker, bokkapitel och artiklar, samt aktivt levererade keynote och konferenspresentationer runt om i världen om ämnen såsom mat sociologi, mat arv och turism. Den enda matstudier program för att erbjuda Global Field Research Programme (GRP) som ger möjlighet för att genomföra fältarbete utomlands. Studenter har spännande möjlighet att bedriva forskning för sin avhandling utomlands om det är inriktat på en livsmedels relaterat ämne som är specifik för ett visst land för 3 - 6 månader. Välj bland ett internationellt nätverk av partneruniversitet för forskning i länder som Frankrike, Spanien, Italien, Hong Kong och Japan. Detta kommer att ge studenterna en mer omfattande forskningserfarenhet när de interagerar med en annan kultur, bildar olika perspektiv på... [-]

Magister I Internationell Mat Och Dryck Ledning

ESCP Europe Business School
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Italien Turin Frankrike Paris Tyskland Berlin + 4 fler

Detta program är en 1-års 2-land, heltid specialiserade mästare program utformat för doktorander som syftar till en enastående tränarkarriär i livsmedels- och dryckesindustrin i de bästa internationella företag [+]

Studier i Turin och Paris campus. Vetenskaplig direktör: Prof. Francesco Rattalino Mål av programmet Detta program är en 1-års 2-land, heltid specialiserade mästare program utformat för doktorander som syftar till en enastående tränarkarriär i livsmedels- och dryckesindustrin i de bästa internationella företag (t.ex. Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) som chefer, chefer och företagare. Karriärmöjligheter Vår dedikerade Career Service hjälper dig att utveckla dina potentiella tack vare coaching och nätverksarbete med både företag och alumner. Inmatning ESCP Europa ger dig chansen att dra nytta av ett globalt nätverk. Några exempel på vad din framtida yrkesroll kan vara: Entreprenörskarriär i familjeföretag eller Start-Ups Product Manager, Brand Manager, Export / Import Manager Supply Chain Manager, Communications Manager, Marketing Manager, produkt och affärsutvecklare, Area Manager i mat & dryck företag som Ferrero, Lavazza, Barilla ... Curriculum Detta program erbjuder en perfekt kombination av teknisk kunskap och praktisk verksamhet: mer än 20 dagar av företagsbesök, ett företag konsultprojekt, provsmakningar, grupparbeten och möjligheter till nätverkande med F & B chefer, Alumni arbetar inom sektorn och experter. Några av de mest relevanta kurser listas nedan använder ESCP Europa en fallstudie metodik: General Management i Mat och dryck (F & B) industrin Redovisning i F & B Kostnad och Performance Management i F & B Industriell ekonomi: makro- och mikrotrender i F & B Marknadsföring principer i F & B Supply... [-]

Master I Vinodling Och Enologi

Georgian Technical University
Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Georgien Tbilisi

Efter examen av detta program, med förvärvad kunskap och utbildad kvalifikation, kommer personen att kunna arbeta i privata, statliga och icke-statliga organisationer som vinföretag, druvodlingsföretag, mousserande vin och destillerat dryckesföretag, laboratorier, provsmakningsprovisioner, föreningar Arbetar inom vinodling och enologi, Jordbruksdepartementet och dess anknutna organ. [+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. Utbildningens mål För att förbereda enologist i enlighet med arbetsmarknadens behov, vilket kommer att vara konkurrenskraftiga, praktiskt orienterad och redo att möta de högsta förväntningarna på vinindustrin. Att förvärva eleverna med nödvändig teoretisk kunskap och praktisk färdighet. Att presentera för eleverna världen av druvodling, vinframställning, vinuppskattning och vinaffärer. Att undervisa de nuvarande teknikerna, för att ge information om moderna metoder, innovationer som används vid hantering av en vingård och vingård. Att förklara vikten av specifika vindyrkningstekniker för att skapa viner med god smak och arom. Att ge erfarenheter för studenter som utvecklar relevanta färdigheter i nuvarande praxis för att skörda druvor och bearbeta druvor till vin på en kommersiell vingård och / eller vingård. Att bli elever som är bekanta med gemensamma analytiska färdigheter, som används i ett vinlaboratorium. Programbeskrivning Programmet har utvecklats enligt ECTS-systemet, 1 kredit är 27 timmar, vilket är avsett som kontakt samt fristående arbetstid. Fördelningen av krediter är representerad i läroplanen. Programmets löptid är 2 år (4 terminer) och omfattar 120 hp (ECTS). Kärnkurser-75 hp, som är schemalagda enligt följande: obligatoriska kurser i specialisering 58 hp; Valfri kurs 5 poäng; Övning -12 hp och forskarkomponent-45 hp. Övningar kommer att hållas i vingård, plantskola och i vinfabrik. Första årets inlärningsprocess (två terminer 21-21 veckor) är schemalagd enligt följande: två veckor, särskilt i vecka VII och XIV, som ges medelfristiga undersökningar, dvs. varaktigheten av inlärning och halvtidsexamen är 17 veckor. Under XVIII- och XXI-veckan gavs undersökningar (Huvud- och tilläggsundersökningar). Under den första terminen av det... [-]

MSC / MBA I Lyx Brand Management, Mat & Vin M2 Oktober

INSEEC Chambéry campus
Campusstudier Heltid 2 terminer October 2018 Frankrike Chambéry

MBA / MSc i Luxury Brand Management, är mat och vin M2 tre period kurs med 350 timmars ansikte mot ansikte utbildning som är värt 60 högskolepoäng eller 26 amerikanska krediter. Alla klasser undervisas på engelska [+]

MBA / MSc. in Luxury Brand Management, är mat och vin tre period kurs med 350 timmars ansikte mot ansikte utbildning som är värt 60 högskolepoäng eller 26 amerikanska krediter. Alla klasser undervisas på engelska. Programmet erbjuder ett tvärvetenskapligt synsätt: stabil verksamhet, strategisk, marknadsföring och kommunikation kunskap i kombination med exponering mot den praktiska sidan, tack vare bidrag av yrkesverksamma och till fältbesök. Det ger den nödvändiga kunskap och expertis för att komma in i lyx tjänstesektorn genom en blandning av akademiska pelare och praktiska kurser på olika industrisegment. KARRIÄRMÖJLIGHETER Denna kurs kan tillämpas direkt för att arbeta i Luxury Hospitality i en mängd olika tjänster såsom Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinarisk turism förvaltning gastronomi & vin, mat och dryck, Event Management, försäljning eller Guest Service. Förkunskapskrav MSC: fått kandidat med BSC. HNS. Examen (4 års universitetsstudier ifyllda eller 5 år för kinesiska studenter) med nivå i engelska språkkunskaper som behövs för att studera på engelska. MBA: intresserad kandidat med BSc. Grad (3 års universitetsstudier ifyllda eller 4 år för kinesiska studenter) och minst 2 års arbetserfarenhet i en mellan befattning med nivån på engelska språkkunskaper som behövs för att studera på engelska. IELTS: 6,5 -7.0 (med band poäng mindre än 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80 Franska språkfärdighet: ingen förutsättning. Franska-as-a-främmande språk Undervisningen som ingår i programmet. Lämna in ansökan och nödvändiga dokument via e-post: akpallattu@inseec.com. Intresselista kandidater kommer att kontaktas 1 vecka efter sändning applikationer. Du kan också besöka programmet länken i vår website:http://masters.inseec.com/programmes-msc-mba/masters-2/art-luxe-vin/master-luxury-hospitality-brand-management.cfm... [-]

Magisterexamen I Hotel Management Och Catering - Heltid

OSTELEA | Distancia
Online och Campus-kombinerat Heltid 1 år May 2018 Spanien Madrid Barcelona + 1 fler

Mästaren i Hospitality Management och restaurering, som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna sektor globaliserad och dynamisk, inte undanröja effekterna av den nya tekniken. [+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. Den Master in Hospitality Management och restaurering, Som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna globaliserade och dynamisk sektor, inte undanröja effekterna av den nya tekniken. Varför studera Mästaren: ledarförmåga Rad möten med direktörerna för hotell och cateringföretag, och internationell turism konsulter. Erfarenhet: Eleverna utvecklar grundläggande färdigheter för att hantera projekt på ett effektivt sätt, "Soft Skills". Case Metod: Fallet metoden tillåter eleverna att systematiskt förbättra sitt beslut - fattandet genom diskussionen om verkliga fall av turistföretag. Dessutom kan denna metod att utveckla andra färdigheter såsom kreativitet, analytisk tänkande, muntlig och skriftlig kommunikation och social kompetens. Några av fallen arbetat i tidigare upplagor av detta program har varit El Bulli och Ryanair. Särskild tonvikt på revenue management, lärde genom ett företagsspel. Detta område av hotell marknadsföring är allmänt utvecklas inom detta område genom en tillämpad genom ett företagsspel vision. Månads konferenser med direktörerna för olika avdelningar eller VD: ar i företag som representerar sektorn. Program för utveckling av ledningskompetens: Tourism Skills utvecklingsprogram (TSDP). bostadsområde Studenten ska kunna göra en internationell Residential Tourism Saxion (Nederländerna), eller Cross-Cultural Marketing vid Kean University (NJ, USA) (extra kostnad). Campus Campus: Möjlighet att en del av programmet på den andra Ostelea campus. Exchange Barcelona- Madrid (boende och resor ingår ej). Stöd till handels Närvaro vid mässor: Studenter deltar mässor som Alimentaria (Barcelona), anses vara en av de mässor i världen 's viktigaste livsmedelssektorn;... [-]