Masterprogram i Livsmedelsvetenskap

Jämför 37 masterprogram i Livsmedelsvetenskap

Livsmedelsvetenskap

När du är klar med din kandidatexamen, kan du börja antingen din karriär eller välja att fortsätta dina studier genom att tjäna en magisterexamen. Det senare alternativet kan du förbereda för en mer avancerad karriär och hoppa längre fram än om du började arbeta omedelbart.

Vad är en Master i mat och dryck studier? Detta fält är inriktad på framställning och service av mat. Studenter tar kurser som förbereder dem att förstå verksamheten i en restaurang och cateringföretag och ange en ledande ställning i en sådan anläggning. Kurser kan också fokusera på den politiska sidan av mat och dryck studier om eleven är mer intresserad av att bli mat och säkerhetsarbetare eller inspektör. Mat och dryck studier programmet inte innefattar typiskt inte kulinarisk konst.

Tjänar en Master i mat och dryck studier gynnar eleverna genom att hjälpa dem att utveckla ledningens och kommunikationsförmåga som är nödvändiga för att frodas.Håller en avancerad examen kan också tillåta studenter att få en högre lön när de kommer in sina karriärer.

Det finns många variabler som påverkar kostnaden för att tjäna en Master i mat och dryck studier. Du måste forska i särskilda program och skola innan inskrivning för att förstå vad undervisningen ska vara och vad andra avgifter du kommer att ansvara för.

Karriärer tillgängliga för mat och dryck studier akademiker är många. I huvudsak, de kan komma in varje administrativ ställning inom food service eller mat gästfrihet fält. Dessa inkluderar operatörer, restaurang eller cateringchefer, lagerspecialister och biträdande chefer. Det är också möjligt att arbeta i sanitet och säkerhet genom att bli en sanitet specialist eller hälsoinspektören.

Ta nästa steg mot din karriär genom att registrera sig i ett livsmedel och dryck studier program.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Online Master i mat och dryck Management

Rome Business School
Online Deltid 1 år Öppen antagning Italien Rome

Rome Business School [+]

Startdatum: varje år, i mars och oktober

Utbildning av excellensbetalda praktikplatser, karriärservice, internationellt nätverk och många andra fördelar med din professionella och personliga utveckling. Undervisningsformler för varje efterfrågan.

Rome Business School masterkurs i mat- och dryckeshantering erbjuder generell ledarutbildning kombinerad med produktionskedjespecifika kompetenser, för att producera specialister som kan hantera utmaningarna inom livsmedels- och dryckesindustrin i en internationell och multikulturell sammanhang.

Den italienska livsmedels- och dryckesindustrin växer både på hemmamarknaden och på den internationella marknaden. Italienska produkter är ett ord för en kvalitetsnivå som erkänns och uppskattas över hela världen både vad gäller råvaror och geografisk ursprung.... [-]


Magisterexamen i hotel management och catering (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campusstudier Heltid October 2018 Spanien Barcelona Madrid

Master i Hospitality Management och restaurering, som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna sektor globaliserad och dynamisk, och inte undanröja effekterna av den nya tekniken. [+]

Master i Hospitality Management och restaurering

Master i Hospitality Management och restaurering, som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna sektor globaliserad och dynamisk, och inte undanröja effekterna av den nya tekniken.

Varför studera Mästaren:

Revenue Management, som lärs ut genom en Business Game. Detta område av hotell marknadsföring är allmänt utvecklas inom detta område genom en tillämpad genom ett företagsspel vision. Denna Master kan tas i Madrid eller Barcelona integrerade metoder: Den teoretiska delen av tillämpade ämnen som utvecklats i klassrummet, men genomförandet är en praxis Collaborative Business. Yrkespraxis. Mästaren ger möjlighet att arbetslivserfarenhet inom områden av förvaltningen av hotellkedjor och cateringföretag. Den innehåller en rad möten med chefer för hotell, catering och internationella turistkonsulter. Ostelea är en medlem av den spanska föreningen för styrelseledamöter och Executives Hotel (AEDH). Fall metod: Fallet metoden tillåter den bästa eleven systematiskt sin beslutsprocess genom diskussionen om bekräftade fall av turistföretag. Några av de ärenden som arbetar är: El Bulli och Ryanair. Närvaro på mässor: Studenter delta i mässor som Alimentaria (Barcelona), anses vara en av mässorna i världens viktigaste livsmedelssektorn; eller IBTM (Barcelona), en av de ledande inom affärsturism. Syften ... [-]

Master i varumärkesdesign och ledning: Mat, vin och turism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campusstudier Heltid 11 månader February 2019 Italien Florence

Från brandingstekniker till servicedesign är målet för masterkursen i varumärkesdesign och ledning: mat, vin och turism att hjälpa studenter och unga yrkesverksamma att utveckla sin kompetens som framtida chefer inom restaurangbranschen, integrera matvin och turism i livsstil erbjudanden. Kursen, som hålls i Florens och Barcelona, ​​ger övergripande färdigheter inom servicedesign tillämpad på gästfrihet och turism, med ett särskilt fokus på mat i Barcelona och en vertikal utforskning av vinsektorn i Florens. Catalunya och Toscana byggde sina varumärkesstrategier på territorialitetsvärdet som en nyckel för global särskiljningsförmåga. Tack vare den här mästaren har eleverna möjlighet att experimentera med olika metoder för branding och projektledning som två av de viktigaste turistmålen i Europa framgångsrikt använder. [+]

Vad betyder det att skapa och hantera ett varumärke i livsmedelsindustrin? Hur man marknadsför ett vinföretag och arbetar med sin identitet? Hur integrerar man turismen i allt detta?

Från brandingstekniker till servicedesign är målet för masterkursen i varumärkesdesign och ledning: mat, vin och turism att hjälpa studenter och unga yrkesverksamma att utveckla sin kompetens som framtida chefer inom restaurangbranschen, integrera matvin och turism i livsstil erbjudanden.

Kursen, som hålls i Florens och Barcelona, ​​ger övergripande färdigheter inom servicedesign tillämpad på gästfrihet och turism, med ett särskilt fokus på mat i Barcelona och en vertikal utforskning av vinsektorn i Florens.... [-]


Master i matdesignprojektupplevelse

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campusstudier Heltid 6 månader January 2019 Italien Rome

Mästaren i Food Design Project Experience tränar designers som bär kritiska färdigheter för att utveckla en ständig lutning till innovation. Matdesigners får den nödvändiga flexibiliteten att hantera olika områden - där de kan tillämpa sin designförmåga - ägna särskild uppmärksamhet åt användarnas deltagande i att definiera behov och förväntningar. Professionella möjligheter - akademiker kan starta en väg i alla områden som är kopplade till produktion, kommunikation och förädling av mat. Tack vare de förvärvade kritiska kompetenserna kan de möta ledarskaps- och kulturfältverksamhet. [+]

DENNA KURS HÄR I ITALIAN SPRÅK.

Mästaren i Food Design Project Experience tränar designers som bär kritiska färdigheter för att utveckla en ständig lutning till innovation. Matdesigners får den nödvändiga flexibiliteten att hantera olika områden - där de kan tillämpa sin designförmåga - ägna särskild uppmärksamhet åt användarnas deltagande i att definiera behov och förväntningar.

Professionella möjligheter - akademiker kan starta en väg i alla områden som är kopplade till produktion, kommunikation och förädling av mat. Tack vare de förvärvade kritiska kompetenserna kan de möta ledarskaps- och kulturfältverksamhet.

Mål - Master är adresserad till BA-examen inom arkitektur, design, visuell kommunikation, näringsvetenskap och relaterade områden.... [-]


Executive Master i Hotel Management

Ostelea Morocco
Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Marocko Rabat

Den Executive Master Program i hantering av hotell- och restauranghantering har utvecklats i samarbete med de operativa och institutionella aktörer inom sektorn för att ge ett svar på de problem som är knutna till utveckling och tillväxt av sektorn å ena sidan, och behoven på arbetsmarknaden, å andra sidan. [+]

presentation

I en globaliserad sammanhang och utvecklas, Executive Master in Hospitality Management

Denna utbildning fokuserar på förvaltning och kontroll av strukturella egenskaper hos de produktionsenheter i ett företag, oavsett om det ett nationellt eller internationellt perspektiv.

Ledord: effektivt beslutsfattande och aktiv användning av ny teknik.

Den verkställande Masterprogram i Hospitality Management

mål

Den Executive Master in Hospitality Management

I slutet av resan, du chefer med den kompetens, förmåga och värden på följande sätt:

Kunskap om besöksnäringen och restaurangbranschen: genom ett internationellt perspektiv och förhållningssätt till "business" business läget får du en solid kunskapsbas hotellbranschen och restaurangbranschen, och när det gäller politik, förfaranden, praxis och erfarenheter inom områdena turism, gästfrihet och fritid.... [-]


Master i vinodling och enologi

Georgian Technical University
Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Georgien Tbilisi

Efter examen av detta program, med förvärvad kunskap och utbildad kvalifikation, kommer personen att kunna arbeta i privata, statliga och icke-statliga organisationer som vinföretag, druvodlingsföretag, mousserande vin och destillerat dryckesföretag, laboratorier, provsmakningsprovisioner, föreningar Arbetar inom vinodling och enologi, Jordbruksdepartementet och dess anknutna organ. [+]

Utbildningens mål För att förbereda enologist i enlighet med arbetsmarknadens behov, vilket kommer att vara konkurrenskraftiga, praktiskt orienterad och redo att möta de högsta förväntningarna på vinindustrin. Att förvärva eleverna med nödvändig teoretisk kunskap och praktisk färdighet. Att presentera för eleverna världen av druvodling, vinframställning, vinuppskattning och vinaffärer. Att undervisa de nuvarande teknikerna, för att ge information om moderna metoder, innovationer som används vid hantering av en vingård och vingård. Att förklara vikten av specifika vindyrkningstekniker för att skapa viner med god smak och arom. Att ge erfarenheter för studenter som utvecklar relevanta färdigheter i nuvarande praxis för att skörda druvor och bearbeta druvor till vin på en kommersiell vingård och / eller vingård. Att bli elever som är bekanta med gemensamma analytiska färdigheter, som används i ett vinlaboratorium. Programbeskrivning ... [-]

MSc. / MBA I Luxury Brand Management, Mat

INSEEC Chambéry campus
Campusstudier Heltid 2 terminer October 2018 Frankrike Chambéry

MBA / MSc. i Luxury Brand Management, Food [+]

MBA / MSc. i Luxury Brand Management, Food

Alla klasser lärs på engelska.

Programmet erbjuder ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt: solid business, strategisk, marknadsföring och kommunikationskunskap kombinerad med exponeringen för den praktiska sidan tack vare aktiva proffs och fältbesök.

Det ger den nödvändiga kunskapen och kompetensen för att komma in i lyxservicen genom en blandning av akademiska pelare och praktiska kurser på olika industrisegment.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Denna kurs kan tillämpas direkt för att arbeta inom lyxig gästfrihet i en mängd olika tjänster som Operations, Brand Management, E-Merchandising, Culinary Tourism, Management gastronomi... [-]


Master of Philosophy (Matstudier)

Taylor’s University
Campusstudier Heltid Deltid 18 - 30 månader July 2019 Malaysia Subang Jaya + 1 fler

Master of Philosophy (Food Studies) syftar till att groom kandidater till högkvalificerade yrkesverksamma som är experter inom matvetenskap. För att uppnå detta har Taylor's University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar komponenter som forskningsfärdigheter, antropologi och sociologi av mat, förståelse för olika matkulturer, mattrender och affärsutsikter, sociopolitiska frågor på matnäring och folkhälsa och många fler. [+]

Dubbelt erkännande och certifiering av

Under de senaste 20 åren har statusen för mat förändrats dramatiskt. Ripplande matkriser, det växande fetmaproblemet och mer har upprepade gånger satt mat i rampljuset. På den ekonomiska fronten har ökningen av befolkningen i kombination med snabb ekonomisk tillväxt under det senaste decenniet ökat livsmedelsförbrukningen en explosiv takt. Enligt Cushman Master of Philosophy (Food Studies) syftar till att groom kandidater till högkvalificerade yrkesverksamma som är experter inom matvetenskap. För att uppnå detta har Taylor's University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar komponenter som forskningsfärdigheter, antropologi och sociologi av mat, förståelse för olika matkulturer, mattrender och affärsutsikter, sociopolitiska frågor på matnäring och folkhälsa och många fler.Taylors Food Studies AdvantageDet enda malaysiska universitetet med en "Stol för livsmedelsstudier: Mat, Kulturer och Hälsa" - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han har en tonvikt i matstudier, bidrar till akademiska program och ger råd till studenter och lärare. En fransk socioantropolog, Prof. Dr. Poulain har en lång och framgångsrik karriär inom matstudier och gästfrihet i både akademiskt och internationellt liv. Han har publicerat många böcker, bokkapitel och artiklar samt aktivt levererat keynote- och konferenspresentationer över hela världen om ämnen som mat sociologi, livsmedelsarv och turism.Det enda programmet Matematikstudier som erbjuder Global Field Research Program (GRP) som ger möjlighet att genomföra fältarbete utomlands. Studenter har det spännande möjligheten att utföra forskningsarbete för sin avhandling utomlands om det är fokuserat på ett matrelaterat ämne som är specifikt för ett visst land i 3 - 6 månader. Välj... [-]

Master i internationell mat

ESCP Europe Business School
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Frankrike Paris

Mästaren i IFBM på ESCP Europe , en av världens bästa handelsskolor, är ett 1-årigt heltidsprogram på två länder för dem som syftar till en framgångsrik karriär i maten [+]

Den första mästaren i IFBM från ESCP Europe Business School

Mästaren i IFBM på ESCP Europe , en av världens bästa handelsskolor, är ett 1-årigt heltidsprogram på två länder för dem som syftar till en framgångsrik karriär i maten

Det lärs på engelska och äger rum på våra Turin- och Paris-campus, de perfekta utgångspunkterna för att uppleva Italien och Frankrike, världens främsta områden i centrum för mat och dryckskultur och innovation.

Programmet startar i september varje år. Börja din ansökan nu!

Välj "Master - Master of Sciences" -menyn i avsnittet "Inträde" efter att ha skapat ditt konto.

Mästaren i IFBM är det enda programmet med ett internationellt spår i två länder och en verkligt transnationell och internationell anda, belägen av en global fakultet, med en mångkulturell klassblandning och internationellt företagsnätverk.... [-]


Magister i matdesign

Scuola Politecnica di Design SPD
Campusstudier Heltid 12 månader March 2019 Italien Milan

Mästaren i Food Design utvecklar den kompetens som krävs, så att näringsidkare kan komma in i livsmedelsdesignsektorn, en marknad som ständigt växer och där Italien är referens. Kursen riktar sig till studenter inom design, marknadsföring och kommunikation, men också till proffs med erfarenhet på marknaden. Programmet fokuserar på livsmedelsindustrin och dess metoder. [+]

Mästaren i Food Design ger den professionella möjlighet att utveckla den kompetens som krävs för att komma in och erbjuder en innovativ bidrag inom livsmedelssektorn som ständigt växer och där Italien är det land referens.

Kursen är utformad för att inte bara studenter inom design, marknadsföring och kommunikation, men också för yrkesverksamma som redan arbetar i administration och förvaltning på marknaden. Programmet riktar fokus] i livsmedelssektorn och dess metoder. Förbundet mellan mat och design, föds en ny professionell - maten designer - som kan arbeta med: - processer, metoder och miljöer där livsmedelsprodukter produceras, distribueras och konsumeras; - Mat ur estetisk synvinkel, kommunikativ och företrädare; - Inventarier och verktyg som används vid framställningen och konsumtion av livsmedel; - Kommunikations aktiviteter för att främja livsmedelsprodukter.... [-]


Magister i mat och dryck ledning

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campusstudier Heltid 8 - 14 månader September 2018 Spanien Barcelona

Master i Mat & Dryck Förvaltning genom EUHT StPOL och specialiserad Diploma in Food & Beverage Management i avtal med universitetet i Gerona Foundation: innovation och utbildning [+]

Nyckelfakta

Förutom sitt 60 hp hospitality-business-orienterade akademiska program, erbjuder den en unik professionell induktionsmodul där studenterna spenderar en 4 veckorsperiod i ett praktiskt program på skolans hotell.

Med vår utbildning involverar vi eleverna i att utöva både personlig, teknisk och professionell problemlösning. Vi förbereder dem för det dynamiska ledarskapet som de måste utöva som företagsledare.

Med oss ​​lär de sig självständigt, objektivt och systematiskt. Detta kommer att återspeglas i de slutliga sociala och ekonomiska resultaten av varje år i det företag där de arbetar.

Vårt träningsprogram innehåller industriledningar från kända internationella hotellchefer från utmärkta hotellkedjor, så att våra studenter kan lära sig om de senaste trenderna i gästfrihet.... [-]


Magister i gastronomi och kulinariska management

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campusstudier Heltid 5 månader September 2018 Spanien Castellón de la Plana

Denna Master erbjuder totalt nedsänkning i mat från dag för att göra ett kvalitativt språng i din karriär. Jag kan skapa en kreativ och lönsam proposition, inte bara i matlagningen utan även i konfektyr och bageri. [+]

Fördjupning i köket

Denna Master erbjuder totalt nedsänkning i mat från dag för att göra ett kvalitativt språng i din karriär. Jag kan skapa en kreativ och lönsam proposition, inte bara i matlagningen utan även i konfektyr och bageri.

Programmet är 5 månader och avslutas med 530 timmars praktik, bland annat, i de bästa restaurangerna i vår Kocklandslaget.

Elev, THE STAR

Vi har de bästa produktexperter, teknisk innovation banbrytande och trender i köket. Du kan lära tillsammans många av de internationella referens kockarna är en del av vår Kocklandslaget.

högspecialiserade personal som gör vår lärarkår ett av våra kännetecken.

VÅRT TEAM ... vårt bästa garantin ... [-]

Mästerkurs på italiensk kulinarisk konst

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campusstudier Heltid 6 månader October 2018 Italien Turin

Kandidatkursen i italiensk mat och viner, varav 180 dagar, finns i två delar: den första, med en 55-dagars längd, teoretisk-praktiska lektioner vid ICIF högkvarteret, kompletterat med utbildningsutflykter. Den andra består av en 120-dagars professionell praktikplats (valfritt, inte inkluderat i teckningspriset) på restauranger utvalda av skolan. [+]

Masterprogram i italiensk mat och viner

Nio veckor teoretiska och praktiska lektioner och möjlighet till en praktisk träningsperiod på de bästa italienska restaurangerna

Kandidatkursen i italiensk mat och viner, varav 180 dagar, finns i två delar: den första, med en 55-dagars längd, teoretisk-praktiska lektioner vid ICIF högkvarteret, kompletterat med utbildningsutflykter. Den andra består av en 120-dagars professionell praktikplats (valfritt, inte inkluderat i teckningspriset) på restauranger utvalda av skolan.

Mästaren undervisar regionala traditionella rätter och dess modernskapande utveckling, de grundläggande teknikerna, lämpliga dekorationer, presentationskunsten och andra grundläggande begrepp på jordbruksprodukter, kryddor, aromatiska örter, livsmedelsråvaror, samt en detaljerad studie av viner och oljor.... [-]


Magisterexamen i hotel management och restaurangbranschen - på nätet

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Heltid Deltid 1 år November 2018 Spanien Spain Online + 1 fler

Enligt det senaste numret av turism UNWTO World Barometer, 2014, internationella turister uppgick 1138 miljoner, en ökning med 4,7% jämfört med föregående år. [+]

översikt Modalitet: Online Start: November Längd: 1 läsår Hp: 60 Regi: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Enligt det senaste numret av turism UNWTO World Barometer, 2014, internationella turister uppgick 1138 miljoner, en ökning med 4,7% jämfört med föregående år.

"Under de senaste åren har turismen visat sig vara en överraskande stark och tuff och med en stor förmåga att bidra till ekonomisk återhämtning ekonomisk verksamhet, eftersom den genererar tusentals miljoner dollar i export och skapa miljontals arbetstillfällen. Detta har hänt i destinationer runt om i världen, men framför allt i Europa, eftersom regionen strävar efter att befästa sin utgång från en av de värsta ekonomiska perioder i sin historia ", säger Taleb Rifai, generalsekreterare för WTO, på Spanien öppnandet av den globala turist Forum i Madrid. ... [-]


Magisterexamen i ätologi och vinodling

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Portugal Vila Real

Huvudmålen för magisterexamen i ätvetenskap och vinkultur är: Avancerad utbildning, komplettering och innovation av grundcykeln; Utveckling av vetenskaplig, teknisk och professionell kompetens Förbättring av interventionskapaciteten inom vinsektorn. Förmåga att planera, innovera och utvärdera nya tekniker och processer eller förbättra de använda rutinerna. Mekanismer för kritisk analys baserad på vinkulturell sammanhang; Progression i bildandet och uppdatering av kunskaper och färdigheter. [+]

Huvudmålen för magisterexamen inom vete och viner är:

Avancerad träning, komplettering och innovation av första kurser;Utveckling av vetenskaplig, teknisk och professionell kompetensFörbättring av interventionskapaciteten inom vinsektorn.Förmåga att planera, innovera och utvärdera nya tekniker och processer eller förbättra de använda rutinerna.Mekanismer för kritisk analys baserad på vinkulturell sammanhang;Progression i bildandet och uppdatering av kunskaper och färdigheter.

tidtabell

Majoriteten av kontakttiderna koncentrerades på fredag ​​och lördag (med undantag för kursplaner och avhandlingsenheter). Regleringen för masterprogrammet (2: a cykeln) inom vetenskap och vinodling offentliggjord i form av meddelande nr 14407/2015, i Diário da República, andra serien, den 9 december 2015.... [-]