Masterprogram i Livsmedelsvetenskap

Jämför 39 masterprogram i Livsmedelsvetenskap

Livsmedelsvetenskap

När du är klar med din kandidatexamen, kan du börja antingen din karriär eller välja att fortsätta dina studier genom att tjäna en magisterexamen. Det senare alternativet kan du förbereda för en mer avancerad karriär och hoppa längre fram än om du började arbeta omedelbart.

Vad är en Master i mat och dryck studier? Detta fält är inriktad på framställning och service av mat. Studenter tar kurser som förbereder dem att förstå verksamheten i en restaurang och cateringföretag och ange en ledande ställning i en sådan anläggning. Kurser kan också fokusera på den politiska sidan av mat och dryck studier om eleven är mer intresserad av att bli mat och säkerhetsarbetare eller inspektör. Mat och dryck studier programmet inte innefattar typiskt inte kulinarisk konst.

Tjänar en Master i mat och dryck studier gynnar eleverna genom att hjälpa dem att utveckla ledningens och kommunikationsförmåga som är nödvändiga för att frodas.Håller en avancerad examen kan också tillåta studenter att få en högre lön när de kommer in sina karriärer.

Det finns många variabler som påverkar kostnaden för att tjäna en Master i mat och dryck studier. Du måste forska i särskilda program och skola innan inskrivning för att förstå vad undervisningen ska vara och vad andra avgifter du kommer att ansvara för.

Karriärer tillgängliga för mat och dryck studier akademiker är många. I huvudsak, de kan komma in varje administrativ ställning inom food service eller mat gästfrihet fält. Dessa inkluderar operatörer, restaurang eller cateringchefer, lagerspecialister och biträdande chefer. Det är också möjligt att arbeta i sanitet och säkerhet genom att bli en sanitet specialist eller hälsoinspektören.

Ta nästa steg mot din karriär genom att registrera sig i ett livsmedel och dryck studier program.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Magister I Mat Och Dryck Ledning

Rome Business School
Campusstudier Heltid 1 år March 2018 Italien Rom

Rom Business School: s mästare i mat och dryck Management erbjuder generell ledarskapsutbildning i kombination med produktionskedjespecifika kompetenser, för att producera specialister som kan hantera utmaningarna inom livsmedels- och dryckesindustrin i en internationell och multikulturell sammanhang. [+]

TIDIGT BIRD: 10% rabatt om du anmäler sig före den 11: e december!

Utbildning av hög kvalitet, betalda praktikplatser, karriärservice, internationella nätverk och många andra fördelar för din yrkesmässiga och personliga utveckling. Undervisningsformler för varje efterfrågan. Startdatum: varje år, i mars och oktober

Rom Business Schools masterkurs i mat- och dryckeshantering erbjuder generell ledarutbildning kombinerad med produktionskedjespecifika kompetenser, för att producera specialprofessorer som kan hantera utmaningarna inom livsmedels- och dryckesindustrin i en internationell och multikulturell sammanhang.

Den italienska livsmedels- och dryckesindustrin växer på både hemma och internationella marknader. Italienska produkter är ett ord för en kvalitetsnivå som erkänns och uppskattas över hela världen både vad gäller råvaror och geografisk ursprung.... [-]


Magisterexamen I Hotel Management Och Catering (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campusstudier Heltid April 2018 Spanien Barcelona Madrid

Master i Hospitality Management och restaurering, som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna sektor globaliserad och dynamisk, och inte undanröja effekterna av den nya tekniken. [+]

Master i Hospitality Management och restaurering

Master i Hospitality Management och restaurering, som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna sektor globaliserad och dynamisk, och inte undanröja effekterna av den nya tekniken.

Varför studera Mästaren:

Revenue Management, som lärs ut genom en Business Game. Detta område av hotell marknadsföring är allmänt utvecklas inom detta område genom en tillämpad genom ett företagsspel vision. Denna Master kan tas i Madrid eller Barcelona integrerade metoder: Den teoretiska delen av tillämpade ämnen som utvecklats i klassrummet, men genomförandet är en praxis Collaborative Business. Yrkespraxis. Mästaren ger möjlighet att arbetslivserfarenhet inom områden av förvaltningen av hotellkedjor och cateringföretag. Den innehåller en rad möten med chefer för hotell, catering och internationella turistkonsulter. Ostelea är en medlem av den spanska föreningen för styrelseledamöter och Executives Hotel (AEDH). Fall metod: Fallet metoden tillåter den bästa eleven systematiskt sin beslutsprocess genom diskussionen om bekräftade fall av turistföretag. Några av de ärenden som arbetar är: El Bulli och Ryanair. Närvaro på mässor: Studenter delta i mässor som Alimentaria (Barcelona), anses vara en av mässorna i världens viktigaste livsmedelssektorn; eller IBTM (Barcelona), en av de ledande inom affärsturism. Syften ... [-]

Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campusstudier Heltid 6 månader October 2018 Italien Italien Online

[+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. bakverk Brödbakning Glass Vin Restaurang Mat produkter [-]

Master Of Philosophy (matstudier)

Taylor’s University
Campusstudier Heltid Deltid 18 - 30 månader Öppen antagning Malaysia Subang Jaya + 1 fler

The Master of Philosophy (matstudier) syftar till att exploatera akademiker till mycket kvalificerad personal som är experter inom området för livsmedelsvetenskap. [+]

Dubbla erkännande och certifiering av

The Master of Philosophy (matstudier) syftar till att exploatera akademiker till mycket kvalificerad personal som är experter inom området för livsmedelsvetenskap. För att uppnå detta har Taylors University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar forskning kompetens, antropologi och sociologi av mat, förståelse för de olika matkulturer, mattrender och affärsutsikter, sociopolitiska frågor föda och folkhälsa och mycket mer.

Program Advantage

Den enda malaysiska universitet med en "ordförande matstudier: Mat, kulturer och hälsa" - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han upprätthåller en betoning på matstudier bidrar till akademiska program och ger råd till studenter och lärare. En fransk socio-antropolog, Prof. Dr. Poulain har en lång och framgångsrik karriär inom matstudier och gästfrihet utbildning i både akademiska och internationella liv. Han har publicerat ett flertal böcker, bokkapitel och artiklar, samt aktivt levererade keynote och konferenspresentationer runt om i världen om ämnen såsom mat sociologi, mat arv och turism. Den enda matstudier program för att erbjuda Global Field Research Programme (GRP) som ger möjlighet för att genomföra fältarbete utomlands. Studenter har spännande möjlighet att bedriva forskning för sin avhandling utomlands om det är inriktat på en livsmedels relaterat ämne som är specifik för ett visst land för 3 - 6 månader. Välj bland ett internationellt nätverk av partneruniversitet för forskning i länder som Frankrike, Spanien, Italien, Hong Kong och Japan. Detta kommer att ge studenterna en mer omfattande forskningserfarenhet när de interagerar med en annan kultur, bildar olika perspektiv på globala frågor... [-]

Master I Vinodling Och Enologi

Georgian Technical University
Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Georgien Tbilisi

Efter examen av detta program, med förvärvad kunskap och utbildad kvalifikation, kommer personen att kunna arbeta i privata, statliga och icke-statliga organisationer som vinföretag, druvodlingsföretag, mousserande vin och destillerat dryckesföretag, laboratorier, provsmakningsprovisioner, föreningar Arbetar inom vinodling och enologi, Jordbruksdepartementet och dess anknutna organ. [+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap. Utbildningens mål För att förbereda enologist i enlighet med arbetsmarknadens behov, vilket kommer att vara konkurrenskraftiga, praktiskt orienterad och redo att möta de högsta förväntningarna på vinindustrin. Att förvärva eleverna med nödvändig teoretisk kunskap och praktisk färdighet. Att presentera för eleverna världen av druvodling, vinframställning, vinuppskattning och vinaffärer. Att undervisa de nuvarande teknikerna, för att ge information om moderna metoder, innovationer som används vid hantering av en vingård och vingård. Att förklara vikten av specifika vindyrkningstekniker för att skapa viner med god smak och arom. Att ge erfarenheter för studenter som utvecklar relevanta färdigheter i nuvarande praxis för att skörda druvor och bearbeta druvor till vin på en kommersiell vingård och / eller vingård. Att bli elever som är bekanta med gemensamma analytiska färdigheter, som används i ett vinlaboratorium. Programbeskrivning ... [-]

Magisterexamen I Varumärke Design Och Management: Mat, Vin Och Turism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campusstudier Heltid 11 månader February 2018 Italien Florens

Barcelona och Florens är två av de viktigaste turistmålen i Europa; både locka turister och resenärer tack vare sin distinkta blandning av konst och kultur, och den extraordinära livskvalitet och gästfrihet. Utveckla och stärka ett varumärke inom dessa områden kräver mjuka färdigheter och en fullständig kulturella och kommersiella syn på den miljö där det är verksamt. Territorialitet är inte längre en begränsning, men en nyckelvärde för att erkännas på global nivå; Katalonien och Toscana är två regioner som har byggt värdet av sitt varumärke på denna princip, och att tack vare detta tillvägagångssätt har skapat framgång, synlighet och värde. [+]

DETTA PROGRAM "ges på engelska

ambulerande årlig Mästaren: Barcelona och Florence Kursen tränar yrkesverksamma som kan möta den ökande efterfrågan från delar av mat / dryck, catering och gästfrihet turism, där en ny ledning och planering tillvägagångssätt är en konkurrensfördel av enorm betydelse . Strukturen för kursen, baserat på växlingen av design utbildning med anknytning till förbättring av varumärket och förvaltning för sin korrekt hantering, förbereda framtida yrkesverksamma inom alla sektorer med anknytning till gästfrihet och mat och vin.

Master uppmuntrar utvecklingen av operativa kompetens genom en aktiv strategi som bygger på en pedagogisk modell "learning by doing" som flätas samman föreläsningar och öka bruket av designtänkande. Deltagarna kommer att utveckla färdigheter i byggandet av identitet och tjänster Varumärken som är verksamma i branscher med anknytning till turism, mat och vin.... [-]


Gastronomi Och Kulinariska Administration - School Of Management I Hospitality Och Turism

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Campusstudier Heltid March 2018 Peru Lima

UPC erbjuder karriär Gastronomi och Culinary Management, med uppdraget att utbilda integritet och innovativa yrkesverksamma att leda en hållbar kulinariska och gastronomiska utveckling, för att planera och hantera ekonomiskt lönsamma gastronomiska projekt och utbilda de bästa kockarna och entreprenörer, att ge dem verktygen nödvändig för att representera vårt kulinariska identitet och skapa sina egna stilar med solida argument. [+]

UPC erbjuder karriär Gastronomi och Culinary Management, med uppdraget att utbilda integritet och innovativa yrkesverksamma att leda en hållbar kulinariska och gastronomiska utveckling, för att planera och hantera ekonomiskt lönsamma gastronomiska projekt och utbilda de bästa kockarna och entreprenörer, att ge dem verktygen nödvändig för att representera vårt kulinariska identitet och skapa sina egna stilar med solida argument. Baserat på en differentierad mesh och personlig undervisning och med deltagande av lokala och internationella specialister har det här programmet ett tvärvetenskapligt angreppssätt, som täcker olika delar av studie samband med konsten att laga mat. Detta innebär olika områden: från forskning, vetenskap och analys av vår kultur och historia till de användningsområden och tekniker som sätter internationella trender. ... [-]


Magisterexamen I Matdesign Projekterfarenhet

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campusstudier Heltid 6 månader January 2018 Italien Rom

Kursen syftar till att utbilda designers som har de kritiska färdigheter att självständigt kunna hantera de professionella och lednings relationer, utveckla benägenhet för innovation avgörande att definiera olika visioner av de system där vi agerar. Att siffran designer i ständig utveckling, livsmedels Designer måste förvärva de kunskaper som kommer att tillåta honom möjlighet att ta itu med olika designområden men sammanhängande, på sig att tillämpa sina färdigheter, med särskilt fokus på involvera användarna att definiera vägar behov och förväntningar. [+]

DETTA PROGRAM "bedrivs på italienska

Vem bör delta:

Kursen är öppen för dem som är i besittning av titeln akademiska studiet av grundnivå, minst tre år i områden med anknytning till arkitektur, utforma, till inredning, visuell kommunikation, livsmedelsvetenskap eller andra discipliner behandlas i kursen. Det kommer att verifiera förmågan att självständigt både spekulativ verksamhet som verkställande.

Kursen innehåller en teoretisk och praktisk kurs som handlar om studenter i praktisk forskning och design. Master erbjuder simuleringar och särskilda projekt i samarbete med myndigheter och privata företag, där att tillämpa teoretiska principer, tekniker, verktyg och metoder som förvärvats under kursen.... [-]


Magister I Gastronomi Och Kulinariska Management

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campusstudier Heltid 5 månader September 2018 Spanien Castellón

Denna Master erbjuder totalt nedsänkning i mat från dag för att göra ett kvalitativt språng i din karriär. Jag kan skapa en kreativ och lönsam proposition, inte bara i matlagningen utan även i konfektyr och bageri. [+]

Fördjupning i köket

Denna Master erbjuder totalt nedsänkning i mat från dag för att göra ett kvalitativt språng i din karriär. Jag kan skapa en kreativ och lönsam proposition, inte bara i matlagningen utan även i konfektyr och bageri.

Programmet är 5 månader och avslutas med 530 timmars praktik, bland annat, i de bästa restaurangerna i vår Kocklandslaget.

Elev, THE STAR

Vi har de bästa produktexperter, teknisk innovation banbrytande och trender i köket. Du kan lära tillsammans många av de internationella referens kockarna är en del av vår Kocklandslaget.

högspecialiserade personal som gör vår lärarkår ett av våra kännetecken.

VÅRT TEAM ... vårt bästa garantin ... [-]

Magisterexamen Inom Livsmedelsindustrin Management (Parma) - Bana I Italienska

Il Sole 24 ORE Business School
Campusstudier Heltid 11 månader October 2018 Italien Parma

Master Food Industry Management är ett tvärvetenskapligt och innovativt utbildningsprogram som syftar till att överföra lednings, ekonomisk kompetens, ledning och kommunikation nu krävs för att driva inom företag, föreningar och konsultföretag som är verksamma inom livsmedels- och jordbruks -Mat. [+]

Master Food Industry Management är ett tvärvetenskapligt och innovativt utbildningsprogram som syftar till att överföra lednings, ekonomisk kompetens, ledning och kommunikation nu krävs för att driva inom företag, föreningar och konsultföretag som är verksamma inom livsmedels- och jordbruks -Mat.

STRUKTUR

Master, heltid, begränsat antal och obligatorisk närvaro, sammanlagt minst 11 månader, inklusive fem av sex klassrum och praktik.

PROGRAM

Kursen är uppbyggd på följande sätt:

livsmedelsindustrin ekonomi Ekonomi och strategier i livsmedelsmarknaderna informationssystem och statistiska instrument för förvaltningen av marknaderna varumärkesstrategier Konsumentbeteende Forskning och utveckling inom livsmedelssektorn Kvalitetskontroll i de agrara livsmedelskedjor System och förpackningsprocesser Politiska och handelsmarknadsföringsinstrument Supply chain management Utveckling av personliga färdigheter och styrningsprocesser ETAPP ... [-]

Magister I Kulinarisk Konst Och Kökshantering

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campusstudier Heltid 8 - 14 månader September 2018 Spanien Barcelona

En kvalifikation från EUHT StPOL och "Gerona University Foundation: Innovation and Training" (en kvalifikation erkänd av både institutioner och hotellbranschen tack vare dess långa [+]

Kvalificering

En kvalifikation från EUHT StPOL och "Gerona University Foundation: Innovation and Training" (en kvalifikation erkänd av både institutioner och hotellbranschen tack vare sin långa bakgrund och stora prestige).

VARAKTIGHET

Åtta månader i hotellskolan och 3-6 månader Industriell praktik inom sektorn (60 hp).

undervisningsspråk

Mästaren har en engelsk utgåva och spansk utgåva så att studenten kan välja beroende på språkvalet.

Metodik

Kursen är uppdelad mellan teoretiska klasser, praktiska verkstäder, verklig praxis inom hotell-skolan och industrin praktik i några av de bästa restaurangerna i wolden (inklusive Michelin Star Restaurant).

Ingång Kandidater eller tekniska kandidater i gastronomi, kulinariska konster eller liknande. Personer som är kvalificerade inom mat och gastronomiska skolor. Högre yrkesutbildningskurser och tekniska studier inom mat, gastronomi och vandrarhem med minst två års utbildning, som tidigare erkänts av EUHT StPOL. Professionella med tillräcklig bevisbar erfarenhet enligt EUHT StPOL. Stjärnföreläsningar ... [-]

Magister I Matdesign

Scuola Politecnica di Design SPD
Campusstudier Heltid 12 månader March 2018 Italien Milan

Mästaren i Food Design utvecklar den kompetens som krävs, så att näringsidkare kan komma in i livsmedelsdesignsektorn, en marknad som ständigt växer och där Italien är referens. Kursen riktar sig till studenter inom design, marknadsföring och kommunikation, men också till proffs med erfarenhet på marknaden. Programmet fokuserar på livsmedelsindustrin och dess metoder. [+]

Mästaren i Food Design ger den professionella möjlighet att utveckla den kompetens som krävs för att komma in och erbjuder en innovativ bidrag inom livsmedelssektorn som ständigt växer och där Italien är det land referens.

Kursen är utformad för att inte bara studenter inom design, marknadsföring och kommunikation, men också för yrkesverksamma som redan arbetar i administration och förvaltning på marknaden. Programmet riktar fokus] i livsmedelssektorn och dess metoder. Förbundet mellan mat och design, föds en ny professionell - maten designer - som kan arbeta med: - processer, metoder och miljöer där livsmedelsprodukter produceras, distribueras och konsumeras; - Mat ur estetisk synvinkel, kommunikativ och företrädare; - Inventarier och verktyg som används vid framställningen och konsumtion av livsmedel; - Kommunikations aktiviteter för att främja livsmedelsprodukter.... [-]


All Inclusive Masterprogram I Italiensk Mat

Manuelina Culinary
Campusstudier Heltid 5 veckor April 2018 Italien Brescia

Vårt masterprogram är det mest omfattande korta kulinariska programmet utanför Italien. Studerande och matlagare får ett perspektiv på italienskt regionalt kök som effektivt och enkelt kan tillämpas på alla delar av världen. Det tar en djupgående titt på de råvaror som behövs för att utföra fullständiga menyer och går långt utöver enkla receptrepetitioner som vi ser på de flesta skolor. [+]

Programöversikt

Vårt masterprogram är det mest omfattande korta kulinariska programmet utanför Italien. Studerande och matlagare får ett perspektiv på italienskt regionalt kök som effektivt och enkelt kan tillämpas på alla delar av världen. Det tar en djupgående titt på de råvaror som behövs för att utföra fullständiga menyer och går långt utöver enkla receptrepetitioner som vi ser på de flesta skolor. Detta program kombinerar både demonstration och praktiska metoder som visar modern och traditionell regional italiensk mat och centra på de grundläggande principerna för kontrasterande smaker, färg, teknik och näringsvärde i köket och viktigare ger alla deltagare möjlighet att se och smaka på , och förmågan att utveckla och utveckla sin egen individuella teknik. Programmet täcker alla aspekter av italiensk mat, inklusive pasta och risotto, bakverk och desserter, gelato, härdade och konserverade produkter samt italienska huvudämnen, med en djupgående analys av avancerade tekniker, kemi och vetenskap bakom varje komponent.... [-]


Magister I Internationell Mat Och Dryck Ledning

ESCP Europe Business School
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Italien Turin Frankrike Paris Tyskland Berlin + 4 fler

Detta program är en 1-års 2-land, heltid specialiserade mästare program utformat för doktorander som syftar till en enastående tränarkarriär i livsmedels- och dryckesindustrin i de bästa internationella företag [+]

Studier i Turin och Paris campus.

Vetenskaplig direktör: Prof. Francesco Rattalino

Mål av programmet

Detta program är en 1-års 2-land, heltid specialiserade mästare program utformat för doktorander som syftar till en enastående tränarkarriär i livsmedels- och dryckesindustrin i de bästa internationella företag (t.ex. Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) som chefer, chefer och företagare.

Karriärmöjligheter

Vår dedikerade Career Service hjälper dig att utveckla dina potentiella tack vare coaching och nätverksarbete med både företag och alumner. Inmatning ESCP Europa ger dig chansen att dra nytta av ett globalt nätverk.... [-]


MSC / MBA I Lyx Brand Management, Mat & Vin M2 Oktober

INSEEC Chambéry campus
Campusstudier Heltid 2 terminer October 2018 Frankrike Chambéry

MBA / MSc i Luxury Brand Management, är mat och vin M2 tre period kurs med 350 timmars ansikte mot ansikte utbildning som är värt 60 högskolepoäng eller 26 amerikanska krediter. Alla klasser undervisas på engelska [+]

MBA / MSc. in Luxury Brand Management, är mat och vin tre period kurs med 350 timmars ansikte mot ansikte utbildning som är värt 60 högskolepoäng eller 26 amerikanska krediter.

Alla klasser undervisas på engelska.

Programmet erbjuder ett tvärvetenskapligt synsätt: stabil verksamhet, strategisk, marknadsföring och kommunikation kunskap i kombination med exponering mot den praktiska sidan, tack vare bidrag av yrkesverksamma och till fältbesök.

Det ger den nödvändiga kunskap och expertis för att komma in i lyx tjänstesektorn genom en blandning av akademiska pelare och praktiska kurser på olika industrisegment.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Denna kurs kan tillämpas direkt för att arbeta i Luxury Hospitality i en mängd olika tjänster såsom Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinarisk turism förvaltning gastronomi & vin, mat och dryck, Event Management, försäljning eller Guest Service.... [-]