Masterprogram i Livsmedelsvetenskap

Jämför 37 masterprogram i Livsmedelsvetenskap

Livsmedelsvetenskap

När du är klar med din kandidatexamen, kan du börja antingen din karriär eller välja att fortsätta dina studier genom att tjäna en magisterexamen. Det senare alternativet kan du förbereda för en mer avancerad karriär och hoppa längre fram än om du började arbeta omedelbart.

Vad är en Master i mat och dryck studier? Detta fält är inriktad på framställning och service av mat. Studenter tar kurser som förbereder dem att förstå verksamheten i en restaurang och cateringföretag och ange en ledande ställning i en sådan anläggning. Kurser kan också fokusera på den politiska sidan av mat och dryck studier om eleven är mer intresserad av att bli mat och säkerhetsarbetare eller inspektör. Mat och dryck studier programmet inte innefattar typiskt inte kulinarisk konst.

Tjänar en Master i mat och dryck studier gynnar eleverna genom att hjälpa dem att utveckla ledningens och kommunikationsförmåga som är nödvändiga för att frodas.Håller en avancerad examen kan också tillåta studenter att få en högre lön när de kommer in sina karriärer.

Det finns många variabler som påverkar kostnaden för att tjäna en Master i mat och dryck studier. Du måste forska i särskilda program och skola innan inskrivning för att förstå vad undervisningen ska vara och vad andra avgifter du kommer att ansvara för.

Karriärer tillgängliga för mat och dryck studier akademiker är många. I huvudsak, de kan komma in varje administrativ ställning inom food service eller mat gästfrihet fält. Dessa inkluderar operatörer, restaurang eller cateringchefer, lagerspecialister och biträdande chefer. Det är också möjligt att arbeta i sanitet och säkerhet genom att bli en sanitet specialist eller hälsoinspektören.

Ta nästa steg mot din karriär genom att registrera sig i ett livsmedel och dryck studier program.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Magisterexamen I Matdesign Projekterfarenhet

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campusstudier Heltid 6 månader January 2019 Italien Rom

Kursen syftar till att utbilda designers som har de kritiska färdigheter att självständigt kunna hantera de professionella och lednings relationer, utveckla benägenhet för innovation avgörande att definiera olika visioner av de system där vi agerar. Att siffran designer i ständig utveckling, livsmedels Designer måste förvärva de kunskaper som kommer att tillåta honom möjlighet att ta itu med olika designområden men sammanhängande, på sig att tillämpa sina färdigheter, med särskilt fokus på involvera användarna att definiera vägar behov och förväntningar. [+]

DETTA PROGRAM "bedrivs på italienska

Vem bör delta:

Kursen är öppen för dem som är i besittning av titeln akademiska studiet av grundnivå, minst tre år i områden med anknytning till arkitektur, utforma, till inredning, visuell kommunikation, livsmedelsvetenskap eller andra discipliner behandlas i kursen. Det kommer att verifiera förmågan att självständigt både spekulativ verksamhet som verkställande.

Kursen innehåller en teoretisk och praktisk kurs som handlar om studenter i praktisk forskning och design. Master erbjuder simuleringar och särskilda projekt i samarbete med myndigheter och privata företag, där att tillämpa teoretiska principer, tekniker, verktyg och metoder som förvärvats under kursen.... [-]


Master I Mat Och Dryck

Rome Business School
Campusstudier Heltid 1 år Öppen antagning Italien Rom

Rome Business School s master i mat och dryck Management erbjuder allmän management utbildning kombinerat med produktionskedjespecifika kompetenser, för att producera specialister som kan hantera utmaningarna inom livsmedels- och dryckesindustrin i en internationell och multikulturell sammanhang. [+]

Utbildning av excellensbetalda praktikplatser, karriärservice, internationellt nätverk och många andra dra nytta av din professionella och personliga utveckling. Undervisningsformler för varje efterfrågan.

Startdatum: varje år, i mars och oktober

Rome Business School masterkurs i mat- och dryckeshantering erbjuder generell ledarutbildning kombinerad med produktionskedjespecifika kompetenser, för att producera specialister som kan hantera utmaningarna inom livsmedels- och dryckesindustrin i en internationell och multikulturell sammanhang.

Den italienska livsmedels- och dryckesindustrin växer både på hemmamarknaden och på den internationella marknaden. Italienska produkter är ett ord för en kvalitetsnivå som erkänns och uppskattas över hela världen både vad gäller råvaror och geografisk ursprung.... [-]


Magisterexamen I Varumärke Design Och Management: Mat, Vin Och Turism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campusstudier Heltid 11 månader February 2019 Italien Florens

Barcelona och Florens är två av de viktigaste turistmålen i Europa; både locka turister och resenärer tack vare sin distinkta blandning av konst och kultur, och den extraordinära livskvalitet och gästfrihet. Utveckla och stärka ett varumärke inom dessa områden kräver mjuka färdigheter och en fullständig kulturella och kommersiella syn på den miljö där det är verksamt. Territorialitet är inte längre en begränsning, men en nyckelvärde för att erkännas på global nivå; Katalonien och Toscana är två regioner som har byggt värdet av sitt varumärke på denna princip, och att tack vare detta tillvägagångssätt har skapat framgång, synlighet och värde. [+]

DETTA PROGRAM "ges på engelska

ambulerande årlig Mästaren: Barcelona och Florence Kursen tränar yrkesverksamma som kan möta den ökande efterfrågan från delar av mat / dryck, catering och gästfrihet turism, där en ny ledning och planering tillvägagångssätt är en konkurrensfördel av enorm betydelse . Strukturen för kursen, baserat på växlingen av design utbildning med anknytning till förbättring av varumärket och förvaltning för sin korrekt hantering, förbereda framtida yrkesverksamma inom alla sektorer med anknytning till gästfrihet och mat och vin.

Master uppmuntrar utvecklingen av operativa kompetens genom en aktiv strategi som bygger på en pedagogisk modell "learning by doing" som flätas samman föreläsningar och öka bruket av designtänkande. Deltagarna kommer att utveckla färdigheter i byggandet av identitet och tjänster Varumärken som är verksamma i branscher med anknytning till turism, mat och vin.... [-]


Executive Master I Hotel Management

Ostelea Morocco
Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Marocko Rabat

Den Executive Master Program i hantering av hotell- och restauranghantering har utvecklats i samarbete med de operativa och institutionella aktörer inom sektorn för att ge ett svar på de problem som är knutna till utveckling och tillväxt av sektorn å ena sidan, och behoven på arbetsmarknaden, å andra sidan. [+]

presentation

I en globaliserad sammanhang och utvecklas, Executive Master in Hospitality Management

Denna utbildning fokuserar på förvaltning och kontroll av strukturella egenskaper hos de produktionsenheter i ett företag, oavsett om det ett nationellt eller internationellt perspektiv.

Ledord: effektivt beslutsfattande och aktiv användning av ny teknik.

Den verkställande Masterprogram i Hospitality Management

mål

Den Executive Master in Hospitality Management

I slutet av resan, du chefer med den kompetens, förmåga och värden på följande sätt:

Kunskap om besöksnäringen och restaurangbranschen: genom ett internationellt perspektiv och förhållningssätt till "business" business läget får du en solid kunskapsbas hotellbranschen och restaurangbranschen, och när det gäller politik, förfaranden, praxis och erfarenheter inom områdena turism, gästfrihet och fritid.... [-]


Magisterexamen I Hotel Management Och Catering - Heltid

OSTELEA | Distancia
Online och Campus-kombinerat Heltid 1 år October 2018 Spanien Madrid Barcelona + 1 fler

Mästaren i Hospitality Management och restaurering, som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna sektor globaliserad och dynamisk, inte undanröja effekterna av den nya tekniken. [+]

Den Master in Hospitality Management och restaurering, Som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna globaliserade och dynamisk sektor, inte undanröja effekterna av den nya tekniken.

Varför studera Mästaren:

ledarförmåga

Rad möten med direktörerna för hotell och cateringföretag, och internationell turism konsulter. Erfarenhet: Eleverna utvecklar grundläggande färdigheter för att hantera projekt på ett effektivt sätt, "Soft Skills". Case Metod: Fallet metoden tillåter eleverna att systematiskt förbättra sitt beslut - fattandet genom diskussionen om verkliga fall av turistföretag. Dessutom kan denna metod att utveckla andra färdigheter såsom kreativitet, analytisk tänkande, muntlig och skriftlig kommunikation och social kompetens. Några av fallen arbetat i tidigare upplagor av detta program har varit El Bulli och Ryanair. Särskild tonvikt på revenue management, lärde genom ett företagsspel. Detta område av hotell marknadsföring är allmänt utvecklas inom detta område genom en tillämpad genom ett företagsspel vision. Månads konferenser med direktörerna för olika avdelningar eller VD: ar i företag som representerar sektorn. Program för utveckling av ledningskompetens: Tourism Skills utvecklingsprogram (TSDP). ... [-]

Master I Vinodling Och Enologi

Georgian Technical University
Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Georgien Tbilisi

Efter examen av detta program, med förvärvad kunskap och utbildad kvalifikation, kommer personen att kunna arbeta i privata, statliga och icke-statliga organisationer som vinföretag, druvodlingsföretag, mousserande vin och destillerat dryckesföretag, laboratorier, provsmakningsprovisioner, föreningar Arbetar inom vinodling och enologi, Jordbruksdepartementet och dess anknutna organ. [+]

Utbildningens mål För att förbereda enologist i enlighet med arbetsmarknadens behov, vilket kommer att vara konkurrenskraftiga, praktiskt orienterad och redo att möta de högsta förväntningarna på vinindustrin. Att förvärva eleverna med nödvändig teoretisk kunskap och praktisk färdighet. Att presentera för eleverna världen av druvodling, vinframställning, vinuppskattning och vinaffärer. Att undervisa de nuvarande teknikerna, för att ge information om moderna metoder, innovationer som används vid hantering av en vingård och vingård. Att förklara vikten av specifika vindyrkningstekniker för att skapa viner med god smak och arom. Att ge erfarenheter för studenter som utvecklar relevanta färdigheter i nuvarande praxis för att skörda druvor och bearbeta druvor till vin på en kommersiell vingård och / eller vingård. Att bli elever som är bekanta med gemensamma analytiska färdigheter, som används i ett vinlaboratorium. Programbeskrivning ... [-]

Master I Internationell Mat

ESCP Europe Business School
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Frankrike Paris

Mästaren i IFBM på ESCP Europe , en av världens bästa handelsskolor, är ett 1-årigt heltidsprogram på två länder för dem som syftar till en framgångsrik karriär i maten [+]

Den första mästaren i IFBM från ESCP Europe Business School

Mästaren i IFBM på ESCP Europe , en av världens bästa handelsskolor, är ett 1-årigt heltidsprogram på två länder för dem som syftar till en framgångsrik karriär i maten

Det lärs på engelska och äger rum på våra Turin- och Paris-campus, de perfekta utgångspunkterna för att uppleva Italien och Frankrike, världens främsta områden i centrum för mat och dryckskultur och innovation.

Programmet startar i september varje år. Börja din ansökan nu!

Välj "Master - Master of Sciences" -menyn i avsnittet "Inträde" efter att ha skapat ditt konto.

Mästaren i IFBM är det enda programmet med ett internationellt spår i två länder och en verkligt transnationell och internationell anda, belägen av en global fakultet, med en mångkulturell klassblandning och internationellt företagsnätverk.... [-]


Master Of Philosophy (Matstudier)

Taylor’s University
Campusstudier Heltid Deltid 18 - 30 månader July 2018 Malaysia Subang Jaya + 1 fler

Master of Philosophy (Food Studies) syftar till att groom kandidater till högkvalificerade yrkesverksamma som är experter inom matvetenskap. För att uppnå detta har Taylor's University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar komponenter som forskningsfärdigheter, antropologi och sociologi av mat, förståelse för olika matkulturer, mattrender och affärsutsikter, sociopolitiska frågor på matnäring och folkhälsa och många fler. [+]

Dubbelt erkännande och certifiering av

Under de senaste 20 åren har statusen för mat förändrats dramatiskt. Ripplande matkriser, det växande fetmaproblemet och mer har upprepade gånger satt mat i rampljuset. På den ekonomiska fronten har ökningen av befolkningen i kombination med snabb ekonomisk tillväxt under det senaste decenniet ökat livsmedelsförbrukningen en explosiv takt. Enligt Cushman Master of Philosophy (Food Studies) syftar till att groom kandidater till högkvalificerade yrkesverksamma som är experter inom matvetenskap. För att uppnå detta har Taylor's University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar komponenter som forskningsfärdigheter, antropologi och sociologi av mat, förståelse för olika matkulturer, mattrender och affärsutsikter, sociopolitiska frågor på matnäring och folkhälsa och många fler.Taylors Food Studies AdvantageDet enda malaysiska universitetet med en "Stol för livsmedelsstudier: Mat, Kulturer och Hälsa" - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han har en tonvikt i matstudier, bidrar till akademiska program och ger råd till studenter och lärare. En fransk socioantropolog, Prof. Dr. Poulain har en lång och framgångsrik karriär inom matstudier och gästfrihet i både akademiskt och internationellt liv. Han har publicerat många böcker, bokkapitel och artiklar samt aktivt levererat keynote- och konferenspresentationer över hela världen om ämnen som mat sociologi, livsmedelsarv och turism.Det enda programmet Matematikstudier som erbjuder Global Field Research Program (GRP) som ger möjlighet att genomföra fältarbete utomlands. Studenter har det spännande möjligheten att utföra forskningsarbete för sin avhandling utomlands om det är fokuserat på ett matrelaterat ämne som är specifikt för ett visst land i 3 - 6 månader. Välj... [-]

Magister I Matdesign

Scuola Politecnica di Design SPD
Campusstudier Heltid 12 månader March 2019 Italien Milan

Mästaren i Food Design utvecklar den kompetens som krävs, så att näringsidkare kan komma in i livsmedelsdesignsektorn, en marknad som ständigt växer och där Italien är referens. Kursen riktar sig till studenter inom design, marknadsföring och kommunikation, men också till proffs med erfarenhet på marknaden. Programmet fokuserar på livsmedelsindustrin och dess metoder. [+]

Mästaren i Food Design ger den professionella möjlighet att utveckla den kompetens som krävs för att komma in och erbjuder en innovativ bidrag inom livsmedelssektorn som ständigt växer och där Italien är det land referens.

Kursen är utformad för att inte bara studenter inom design, marknadsföring och kommunikation, men också för yrkesverksamma som redan arbetar i administration och förvaltning på marknaden. Programmet riktar fokus] i livsmedelssektorn och dess metoder. Förbundet mellan mat och design, föds en ny professionell - maten designer - som kan arbeta med: - processer, metoder och miljöer där livsmedelsprodukter produceras, distribueras och konsumeras; - Mat ur estetisk synvinkel, kommunikativ och företrädare; - Inventarier och verktyg som används vid framställningen och konsumtion av livsmedel; - Kommunikations aktiviteter för att främja livsmedelsprodukter.... [-]


Magisterexamen I Hotel Management Och Restaurangbranschen - På Nätet

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Heltid Deltid 1 år November 2018 Spanien Spain Online + 1 fler

Enligt det senaste numret av turism UNWTO World Barometer, 2014, internationella turister uppgick 1138 miljoner, en ökning med 4,7% jämfört med föregående år. [+]

översikt Modalitet: Online Start: November Längd: 1 läsår Hp: 60 Regi: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Enligt det senaste numret av turism UNWTO World Barometer, 2014, internationella turister uppgick 1138 miljoner, en ökning med 4,7% jämfört med föregående år.

"Under de senaste åren har turismen visat sig vara en överraskande stark och tuff och med en stor förmåga att bidra till ekonomisk återhämtning ekonomisk verksamhet, eftersom den genererar tusentals miljoner dollar i export och skapa miljontals arbetstillfällen. Detta har hänt i destinationer runt om i världen, men framför allt i Europa, eftersom regionen strävar efter att befästa sin utgång från en av de värsta ekonomiska perioder i sin historia ", säger Taleb Rifai, generalsekreterare för WTO, på Spanien öppnandet av den globala turist Forum i Madrid. ... [-]


Magister I Gastronomi Och Kulinariska Management

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campusstudier Heltid 5 månader September 2018 Spanien Castellón

Denna Master erbjuder totalt nedsänkning i mat från dag för att göra ett kvalitativt språng i din karriär. Jag kan skapa en kreativ och lönsam proposition, inte bara i matlagningen utan även i konfektyr och bageri. [+]

Fördjupning i köket

Denna Master erbjuder totalt nedsänkning i mat från dag för att göra ett kvalitativt språng i din karriär. Jag kan skapa en kreativ och lönsam proposition, inte bara i matlagningen utan även i konfektyr och bageri.

Programmet är 5 månader och avslutas med 530 timmars praktik, bland annat, i de bästa restaurangerna i vår Kocklandslaget.

Elev, THE STAR

Vi har de bästa produktexperter, teknisk innovation banbrytande och trender i köket. Du kan lära tillsammans många av de internationella referens kockarna är en del av vår Kocklandslaget.

högspecialiserade personal som gör vår lärarkår ett av våra kännetecken.

VÅRT TEAM ... vårt bästa garantin ... [-]

Magister I Mat Och Dryck Ledning

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campusstudier Heltid 8 - 14 månader September 2018 Spanien Barcelona

Master i Mat & Dryck Förvaltning genom EUHT StPOL och specialiserad Diploma in Food & Beverage Management i avtal med universitetet i Gerona Foundation: innovation och utbildning [+]

Nyckelfakta

Förutom sitt 60 hp hospitality-business-orienterade akademiska program, erbjuder den en unik professionell induktionsmodul där studenterna spenderar en 4 veckorsperiod i ett praktiskt program på skolans hotell.

Med vår utbildning involverar vi eleverna i att utöva både personlig, teknisk och professionell problemlösning. Vi förbereder dem för det dynamiska ledarskapet som de måste utöva som företagsledare.

Med oss ​​lär de sig självständigt, objektivt och systematiskt. Detta kommer att återspeglas i de slutliga sociala och ekonomiska resultaten av varje år i det företag där de arbetar.

Vårt träningsprogram innehåller industriledningar från kända internationella hotellchefer från utmärkta hotellkedjor, så att våra studenter kan lära sig om de senaste trenderna i gästfrihet.... [-]


Mästerkurs På Italiensk Kulinarisk Konst

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campusstudier Heltid 6 månader June 2018 Italien Turin

Kandidatkursen i italiensk mat och viner, varav 180 dagar, finns i två delar: den första, med en 55-dagars längd, teoretisk-praktiska lektioner vid ICIF högkvarteret, kompletterat med utbildningsutflykter. Den andra består av en 120-dagars professionell praktikplats (valfritt, inte inkluderat i teckningspriset) på restauranger utvalda av skolan. [+]

Masterprogram i italiensk mat och viner

Nio veckor teoretiska och praktiska lektioner och möjlighet till en praktisk träningsperiod på de bästa italienska restaurangerna

Kandidatkursen i italiensk mat och viner, varav 180 dagar, finns i två delar: den första, med en 55-dagars längd, teoretisk-praktiska lektioner vid ICIF högkvarteret, kompletterat med utbildningsutflykter. Den andra består av en 120-dagars professionell praktikplats (valfritt, inte inkluderat i teckningspriset) på restauranger utvalda av skolan.

Mästaren undervisar regionala traditionella rätter och dess modernskapande utveckling, de grundläggande teknikerna, lämpliga dekorationer, presentationskunsten och andra grundläggande begrepp på jordbruksprodukter, kryddor, aromatiska örter, livsmedelsråvaror, samt en detaljerad studie av viner och oljor.... [-]


Internationell Mastergrad I Köket Professionell Kockens Kock - Triple Degree (Diplom Certifierad Av En Europeisk Notarie)

ESNECA
Campusstudier Deltid 600 öppettider Öppen antagning Spanien Spain Online

Kursen riktar sig till företagare, chefer, entreprenörer, arbetstagare och alla som vill förvärva den nödvändiga tekniska och ledande kunskapen för köket. [+]

mottagare

Kursen riktar sig till företagare, chefer, entreprenörer, arbetstagare och alla som vill förvärva den nödvändiga tekniska och ledande kunskapen för köket.

modalitet

Master-läget är on-line och Tutorizada

När inskrivna ska studenten få koder inom 24 arbetstimmar.Vårt team av lärare och handledare kommer att kontakta eleven upp till 48 timmar efter inskrivning för att vägleda eleven följa med honom i början och längs banan, och svara på alla frågor som kan uppstå.varaktighet

Kurslängden är 600 timmar.

mängdUrsprungliga beloppet $ 2976Faktiska beloppet: $ 744

* Mängden uttryckt i amerikanska dollar

Certifiering Erhållen

När studierna har slutförts och utvärderingstestningarna har godkänts, kommer studenten att få ett examensbevis som certifierar "Master's Degree Professional Professional Cooking Chef Professional Cooking", av ESNECA BUSINESS SCHOOL, godkänd av vår status som medlemmar av CECAP, AEC och AEEN , maximala spanska institutioner i utbildning och kvalitet. ESNECA BUSINESS SCHOOL, sedan november 2016, och efter sitt engagemang för kvalitet, har erkänts med ICEEX-kvalitetssegeln och kvaliteten på utbildningen. Utbildningsbeviset bär dessutom den europeiska notarius stämpel, som intygar rubrikernas giltighet, innehåll och äkthet på nationell och internationell nivå. Graden kan ha APOSTILLA DE LA HAYA (Officiell certifiering som validerar graden innan utbildningsdepartementet i mer än 200 länder runt om i världen).... [-]


Magisterexamen I Nutrition Och Måltidskunskap

ABMS Open University Of Switzerland
Online Heltid Deltid 16 - 20 månader Öppen antagning Schweiz Zürich + 1 fler

I slutet av Mästaren (MBA) i Nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) utbildningen akademiker kommer att kombinera teori med sitt arbete reservdelar och visa en god kännedom om kost och måltidskunskap (Food Service Management). [+]

3 toppuniversitet = 1 av europeisk Alla elever kommer att ha utöver ABMS Diploma en gemensam examen med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University. 3 Top europeiska universitet = bästa virtuella / Distans Program = 1 Top Europeiska Diploma SCHWEIZ + EU + topprankade 500

Advance din expertis på ABMS

Anslut med elever och ledare precis som du i vår online masterprogram. Du kommer att gå så långt som ditt sinne tar dig som en masterstudent vid ABMS.

För Proffsen

Den Master of Nutrition och Culinary Arts (Food Service Management, MBA) innebär nästa nivå av prestation i en akademisk disciplin.

I slutet av Mästaren (MBA) i Nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) utbildningen akademiker kommer att kombinera teori med sitt arbete reservdelar och visa en god kännedom om kost och måltidskunskap (Food Service Management). Studenter är utrustade med användbara hälsokonsult verktyg för att komma in på arbetsmarknaden och mer effektivt bidra till organisationer inom detta område.... [-]