Masterprogram i Livsmedelsvetenskap

Jämför 38 masterprogram i Livsmedelsvetenskap

Livsmedelsvetenskap

När du är klar med din kandidatexamen, kan du börja antingen din karriär eller välja att fortsätta dina studier genom att tjäna en magisterexamen. Det senare alternativet kan du förbereda för en mer avancerad karriär och hoppa längre fram än om du började arbeta omedelbart.

Vad är en Master i mat och dryck studier? Detta fält är inriktad på framställning och service av mat. Studenter tar kurser som förbereder dem att förstå verksamheten i en restaurang och cateringföretag och ange en ledande ställning i en sådan anläggning. Kurser kan också fokusera på den politiska sidan av mat och dryck studier om eleven är mer intresserad av att bli mat och säkerhetsarbetare eller inspektör. Mat och dryck studier programmet inte innefattar typiskt inte kulinarisk konst.

Tjänar en Master i mat och dryck studier gynnar eleverna genom att hjälpa dem att utveckla ledningens och kommunikationsförmåga som är nödvändiga för att frodas.Håller en avancerad examen kan också tillåta studenter att få en högre lön när de kommer in sina karriärer.

Det finns många variabler som påverkar kostnaden för att tjäna en Master i mat och dryck studier. Du måste forska i särskilda program och skola innan inskrivning för att förstå vad undervisningen ska vara och vad andra avgifter du kommer att ansvara för.

Karriärer tillgängliga för mat och dryck studier akademiker är många. I huvudsak, de kan komma in varje administrativ ställning inom food service eller mat gästfrihet fält. Dessa inkluderar operatörer, restaurang eller cateringchefer, lagerspecialister och biträdande chefer. Det är också möjligt att arbeta i sanitet och säkerhet genom att bli en sanitet specialist eller hälsoinspektören.

Ta nästa steg mot din karriär genom att registrera sig i ett livsmedel och dryck studier program.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Master i matdesignprojektupplevelse

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campusstudier Heltid 6 månader March 2019 Italien Rome

Mästaren i Food Design Project Experience tränar designers som bär kritiska färdigheter för att utveckla en ständig lutning till innovation. Matdesigners får den nödvändiga flexibiliteten att hantera olika områden - där de kan tillämpa sin designförmåga - ägna särskild uppmärksamhet åt användarnas deltagande i att definiera behov och förväntningar. Professionella möjligheter - akademiker kan starta en väg i alla områden som är kopplade till produktion, kommunikation och förädling av mat. Tack vare de förvärvade kritiska kompetenserna kan de möta ledarskaps- och kulturfältverksamhet. [+]

DENNA KURS HÄR I ITALIAN SPRÅK.

Mästaren i Food Design Project Experience tränar designers som bär kritiska färdigheter för att utveckla en ständig lutning till innovation. Matdesigners får den nödvändiga flexibiliteten att hantera olika områden - där de kan tillämpa sin designförmåga - ägna särskild uppmärksamhet åt användarnas deltagande i att definiera behov och förväntningar.

Professionella möjligheter - akademiker kan starta en väg i alla områden som är kopplade till produktion, kommunikation och förädling av mat. Tack vare de förvärvade kritiska kompetenserna kan de möta ledarskaps- och kulturfältverksamhet.

Mål - Master är adresserad till BA-examen inom arkitektur, design, visuell kommunikation, näringsvetenskap och relaterade områden.... [-]


Master i varumärkesdesign och ledning: Mat, vin och turism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campusstudier Heltid 11 månader February 2019 Italien Florence

Från brandingstekniker till servicedesign är målet för masterkursen i varumärkesdesign och ledning: mat, vin och turism att hjälpa studenter och unga yrkesverksamma att utveckla sin kompetens som framtida chefer inom restaurangbranschen, integrera matvin och turism i livsstil erbjudanden. Kursen, som hålls i Florens och Barcelona, ​​ger övergripande färdigheter inom servicedesign tillämpad på gästfrihet och turism, med ett särskilt fokus på mat i Barcelona och en vertikal utforskning av vinsektorn i Florens. Catalunya och Toscana byggde sina varumärkesstrategier på territorialitetsvärdet som en nyckel för global särskiljningsförmåga. Tack vare den här mästaren har eleverna möjlighet att experimentera med olika metoder för branding och projektledning som två av de viktigaste turistmålen i Europa framgångsrikt använder. [+]

DENNA KURS HÄR I ENGLISH SPRÅK.

Vad betyder det att skapa och hantera ett varumärke i livsmedelsindustrin? Hur man marknadsför ett vinföretag och arbetar med sin identitet? Hur integrerar man turismen i allt detta?

Från brandingstekniker till servicedesign är målet för masterkursen i varumärkesdesign och ledning: mat, vin och turism att hjälpa studenter och unga yrkesverksamma att utveckla sin kompetens som framtida chefer inom restaurangbranschen, integrera matvin och turism i livsstil erbjudanden.

Kursen, som hålls i Florens och Barcelona, ​​ger övergripande färdigheter inom servicedesign tillämpad på gästfrihet och turism, med ett särskilt fokus på mat i Barcelona och en vertikal utforskning av vinsektorn i Florens.... [-]


Officiell magisterexamen i hotellledning och restaurering

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Campusstudier Heltid Deltid 7 månader April 2019 Spanien Barcelona Madrid + 2 fler

Master of Hotel Management and Restoration, som syftar till att utbilda yrkesverksamma och chefer att leda globala affärsprojekt inom förvaltning av gästfrihet, även om det är nödvändigt för att vara effektiv för att fatta beslut inom branschen så globaliserad och dynamisk, och hindrar inte effekten av ny teknik. [+]

Masterprogram i Livsmedelsvetenskap.

Master of Hotel Management and Restoration , som syftar till att utbilda yrkesverksamma och chefer att leda globala affärsprojekt inom förvaltning av gästfrihet, även om det är nödvändigt för att vara effektiv för att fatta beslut inom branschen så globaliserad och dynamisk, och hindrar inte effekten av ny teknik.

Varför studera Master

ledarförmåga

Cykel av möten med hotellchefer och cateringföretag samt internationella turistkonsulter.Ledarupplevelse: Studenten kommer att utveckla grundläggande färdigheter för att hantera projekt effektivt, "Mjuka färdigheter".Fallmetod: Fallmetoden gör det möjligt för studenten att systematiskt förbättra sin beslutsprocess genom diskussionen om reella turismärenden. Dessutom möjliggör denna metod att utveckla andra färdigheter som kreativitet, analytiskt tänkande, muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga och interpersonella färdigheter. Några av de fall som arbetade i tidigare samtal av detta program har varit El Bulli och Ryanair.Särskild tonvikt på inkomsthantering, som levereras via ett affärsspel. Detta särskilda område för hotellmarknadsföring är allmänt utvecklad i denna specialitet genom en vision som tillämpas genom ett affärsspel.månatliga konferenser med direktörerna för olika avdelningar eller VD: ar i företag som representerar sektorn.Program för utveckling av ledarskap : Turismskunskapsprogram (TSDP).... [-]

Master of Philosophy (Matstudier)

Taylor’s University
Campusstudier Heltid Deltid 18 - 30 månader July 2019 Malaysia Subang Jaya + 1 fler

Master of Philosophy (Food Studies) syftar till att groom kandidater till högkvalificerade yrkesverksamma som är experter inom matvetenskap. För att uppnå detta har Taylor's University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar komponenter som forskningsfärdigheter, antropologi och sociologi av mat, förståelse för olika matkulturer, mattrender och affärsutsikter, sociopolitiska frågor på matnäring och folkhälsa och många fler. [+]

Dubbelt erkännande och certifiering av

Under de senaste 20 åren har statusen för mat förändrats dramatiskt. Ripplande matkriser, det växande fetmaproblemet och mer har upprepade gånger satt mat i rampljuset. På den ekonomiska fronten har ökningen av befolkningen i kombination med snabb ekonomisk tillväxt under det senaste decenniet ökat livsmedelsförbrukningen en explosiv takt. Enligt Cushman Master of Philosophy (Food Studies) syftar till att groom kandidater till högkvalificerade yrkesverksamma som är experter inom matvetenskap. För att uppnå detta har Taylor's University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar komponenter som forskningsfärdigheter, antropologi och sociologi av mat, förståelse för olika matkulturer, mattrender och affärsutsikter, sociopolitiska frågor på matnäring och folkhälsa och många fler.Taylors Food Studies AdvantageDet enda malaysiska universitetet med en "Stol för livsmedelsstudier: Mat, Kulturer och Hälsa" - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han har en tonvikt i matstudier, bidrar till akademiska program och ger råd till studenter och lärare. En fransk socioantropolog, Prof. Dr. Poulain har en lång och framgångsrik karriär inom matstudier och gästfrihet i både akademiskt och internationellt liv. Han har publicerat många böcker, bokkapitel och artiklar samt aktivt levererat keynote- och konferenspresentationer över hela världen om ämnen som mat sociologi, livsmedelsarv och turism.Det enda programmet Matematikstudier som erbjuder Global Field Research Program (GRP) som ger möjlighet att genomföra fältarbete utomlands. Studenter har det spännande möjligheten att utföra forskningsarbete för sin avhandling utomlands om det är fokuserat på ett matrelaterat ämne som är specifikt för ett visst land i 3 - 6 månader. Välj... [-]

Executive Master i Hotel Management

Ostelea Morocco
Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Marocko Rabat

Den Executive Master Program i hantering av hotell- och restauranghantering har utvecklats i samarbete med de operativa och institutionella aktörer inom sektorn för att ge ett svar på de problem som är knutna till utveckling och tillväxt av sektorn å ena sidan, och behoven på arbetsmarknaden, å andra sidan. [+]

presentation

I en globaliserad sammanhang och utvecklas, Executive Master in Hospitality Management

Denna utbildning fokuserar på förvaltning och kontroll av strukturella egenskaper hos de produktionsenheter i ett företag, oavsett om det ett nationellt eller internationellt perspektiv.

Ledord: effektivt beslutsfattande och aktiv användning av ny teknik.

Den verkställande Masterprogram i Hospitality Management

mål

Den Executive Master in Hospitality Management

I slutet av resan, du chefer med den kompetens, förmåga och värden på följande sätt:

Kunskap om besöksnäringen och restaurangbranschen: genom ett internationellt perspektiv och förhållningssätt till "business" business läget får du en solid kunskapsbas hotellbranschen och restaurangbranschen, och när det gäller politik, förfaranden, praxis och erfarenheter inom områdena turism, gästfrihet och fritid.... [-]


Master of Science i internationell vinhantering

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Campusstudier Heltid 12 månader September 2019 Hongkong Kowloon

En viktig aktör i den livliga internationella vinscenen erbjuder Hong Kong en unik plats för alla som strävar efter att vara en del av detta dynamiska tillväxtområde. Kombinat med den enorma tillväxten på vinmarknaden i Kina, fortsätter behovet av vinprofessionella med avancerad, specialiserad utbildning och utbildning med ett globalt perspektiv att växa. MSc i International Wine Management-programmet har utformats för att möta denna efterfrågan. Detta exceptionella program utvecklar branschledare, lärare och forskare och ger dem en djup förståelse för de senaste trenderna inom vinbranschen, avlägsnar dess komplexitet och placerar dem i stark position för att leda industrin i framtiden. Studenter har också möjlighet att lära sig mer om kinesiska konsumenter från fastlandet och få insikter på några av de snabbast växande och potentiellt lukrativa vinmarknaderna i världen. [+]

En viktig aktör i den livliga internationella vinscenen erbjuder Hong Kong en unik plats för alla som strävar efter att vara en del av detta dynamiska tillväxtområde. Kombinat med den enorma tillväxten på vinmarknaden i Kina, fortsätter behovet av vinprofessionella med avancerad, specialiserad utbildning och utbildning med ett globalt perspektiv att växa. MSc i International Wine Management- programmet har utformats för att möta denna efterfrågan.

Detta exceptionella program utvecklar branschledare, lärare och forskare och ger dem en djup förståelse för de senaste trenderna inom vinbranschen, avlägsnar dess komplexitet och placerar dem i stark position för att leda industrin i framtiden. Studenter har också möjlighet att lära sig mer om kinesiska konsumenter från fastlandet och få insikter på några av de snabbast växande och potentiellt lukrativa vinmarknaderna i världen.... [-]


Magisterexamen i hotell- och restaurangbranschen management (Madrid)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Campusstudier Heltid October 2019 Spanien Madrid

Master i Hospitality Management och restaurering, som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna sektor globaliserad och dynamisk, och inte undanröja effekterna av den nya tekniken. [+]

Master i Hospitality Management och restaurering

Master i Hospitality Management och restaurering, som syftar till att utbilda personal och chefer som leder globala affärsprojekt inom hospitality management, men från den nödvändiga affärsperspektiv att vara effektiva i beslutsfattandet inom denna sektor globaliserad och dynamisk, och inte undanröja effekterna av den nya tekniken.

Varför studera Mästaren:

Revenue Management, som lärs ut genom en Business Game. Detta område av hotell marknadsföring är allmänt utvecklas inom detta område genom en tillämpad genom ett företagsspel vision. Denna Master kan tas i Madrid eller Barcelona integrerade metoder: Den teoretiska delen av tillämpade ämnen som utvecklats i klassrummet, men genomförandet är en praxis Collaborative Business. Yrkespraxis. Mästaren ger möjlighet att arbetslivserfarenhet inom områden av förvaltningen av hotellkedjor och cateringföretag. Den innehåller en rad möten med chefer för hotell, catering och internationella turistkonsulter. Ostelea är en medlem av den spanska föreningen för styrelseledamöter och Executives Hotel (AEDH). Fall metod: Fallet metoden tillåter den bästa eleven systematiskt sin beslutsprocess genom diskussionen om bekräftade fall av turistföretag. Några av de ärenden som arbetar är: El Bulli och Ryanair. Närvaro på mässor: Studenter delta i mässor som Alimentaria (Barcelona), anses vara en av mässorna i världens viktigaste livsmedelssektorn; eller IBTM (Barcelona), en av de ledande inom affärsturism. Syften ... [-]

Magister i matdesign

Scuola Politecnica di Design SPD
Campusstudier Heltid 12 månader March 2019 Italien Milan

Mästaren i Food Design utvecklar den kompetens som krävs, så att näringsidkare kan komma in i livsmedelsdesignsektorn, en marknad som ständigt växer och där Italien är referens. Kursen riktar sig till studenter inom design, marknadsföring och kommunikation, men också till proffs med erfarenhet på marknaden. Programmet fokuserar på livsmedelsindustrin och dess metoder. [+]

Mästaren i Food Design ger den professionella möjlighet att utveckla den kompetens som krävs för att komma in och erbjuder en innovativ bidrag inom livsmedelssektorn som ständigt växer och där Italien är det land referens.

Kursen är utformad för att inte bara studenter inom design, marknadsföring och kommunikation, men också för yrkesverksamma som redan arbetar i administration och förvaltning på marknaden. Programmet riktar fokus] i livsmedelssektorn och dess metoder. Förbundet mellan mat och design, föds en ny professionell - maten designer - som kan arbeta med: - processer, metoder och miljöer där livsmedelsprodukter produceras, distribueras och konsumeras; - Mat ur estetisk synvinkel, kommunikativ och företrädare; - Inventarier och verktyg som används vid framställningen och konsumtion av livsmedel; - Kommunikations aktiviteter för att främja livsmedelsprodukter.... [-]


MSc. / MBA I Luxury Brand Management, Mat

INSEEC Chambéry campus
Campusstudier Heltid 2 terminer October 2019 Frankrike Chambéry

MBA / MSc. i Luxury Brand Management, Food [+]

MBA / MSc. i Luxury Brand Management, Food

Alla klasser lärs på engelska.

Programmet erbjuder ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt: solid business, strategisk, marknadsföring och kommunikationskunskap kombinerad med exponeringen för den praktiska sidan tack vare aktiva proffs och fältbesök.

Det ger den nödvändiga kunskapen och kompetensen för att komma in i lyxservicen genom en blandning av akademiska pelare och praktiska kurser på olika industrisegment.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Denna kurs kan tillämpas direkt för att arbeta inom lyxig gästfrihet i en mängd olika tjänster som Operations, Brand Management, E-Merchandising, Culinary Tourism, Management gastronomi... [-]


Online Master i mat

Rome Business School
Online Deltid 1 år March 2019 Italien Rome Italy Online + 1 fler

Rome Business School Online Master i mat [+]

Startdatum: varje år, i mars och oktober

Utbildning av excellensbetalda praktikplatser, karriärservice, internationellt nätverk och många andra fördelar med din professionella och personliga utveckling. Undervisningsformler för varje efterfrågan.

Rome Business School Online Master i mat

Den italienska livsmedels- och dryckesindustrin växer både på hemmamarknaden och på den internationella marknaden. Italienska produkter är ett ord för en kvalitetsnivå som erkänns och uppskattas över hela världen både vad gäller råvaror och geografisk ursprung.

Den roll som italienskgjorda produkter spelar är också alltmer dominerande i gästbranschen, vilket är en viktig aspekt av den nya italienska identiteten. Ett starkt bidrag till denna "rörelse" hade givits av hotellkedjor, som med sin känslighet och marknadskunskap har börjat presentera italienska produkter och kockar - både hushållsnamn och upp-och-på-kommande dem som sprider sina personliga engagemang, kultur och experiment i sina erbjudanden. Detta har gjort det möjligt för hotellrestauranger - som under lång tid ansågs ge en andra tiermat och dryckesbjudande - att återigen ta ställning till centrum.... [-]


Master i internationell mat

ESCP Europe Business School
Campusstudier Heltid 15 månader September 2019 Italien Turin Frankrike Paris + 2 fler

Programmet är öppet för alla passionerade om F [+]

Programmets mål

Programmet är öppet för alla passionerade om F

När du har slutfört programmet kommer flera scenarier att vara öppna i ett multinationellt företag eller i ett mindre medium företag, i en uppstart eller i en konsoliderad verksamhet i Europa eller runt om i världen.

Innovativa och operativa

Denna MSc erbjuder dig alla element i ett högkvalitativt masterprogram med ett innovativt tillvägagångssätt som erbjuder förstahandsupplevelsen med mer än 20 dagars företagsbesök, möten med chefer från Food

Talsmän från kända internationella livsmedels- och dryckesföretag kommer att ge tips och knep om hur man framgångsrikt kan utveckla nya produkter och idéer och hur man kan förbättra ditt personliga nätverk.... [-]


Magister i mat och dryck ledning

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campusstudier Heltid 8 - 14 månader September 2019 Spanien Barcelona

Master i Mat & Dryck Förvaltning genom EUHT StPOL och specialiserad Diploma in Food & Beverage Management i avtal med universitetet i Gerona Foundation: innovation och utbildning [+]

Nyckelfakta

Förutom sitt 60 hp hospitality-business-orienterade akademiska program, erbjuder den en unik professionell induktionsmodul där studenterna spenderar en 4 veckorsperiod i ett praktiskt program på skolans hotell.

Med vår utbildning involverar vi eleverna i att utöva både personlig, teknisk och professionell problemlösning. Vi förbereder dem för det dynamiska ledarskapet som de måste utöva som företagsledare.

Med oss ​​lär de sig självständigt, objektivt och systematiskt. Detta kommer att återspeglas i de slutliga sociala och ekonomiska resultaten av varje år i det företag där de arbetar.

Vårt träningsprogram innehåller industriledningar från kända internationella hotellchefer från utmärkta hotellkedjor, så att våra studenter kan lära sig om de senaste trenderna i gästfrihet.... [-]


Master i ekonomi och ekonomi: Mat System Management

University of Bologna
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Italien Forli

Food System Management (FoodSys) är ett 2-årigt 2-gradsprogram som helt undervisas på engelska och är utformat med ett tvärvetenskapligt perspektiv och ett internationellt perspektiv. [+]

Food System Management (FoodSys) är ett 2-årigt 2-gradsprogram som helt undervisas på engelska och är utformat med ett tvärvetenskapligt perspektiv och ett internationellt perspektiv. Programmet bygger på förhållandet mellan olika kunskapsområden och verkliga ledningssituationer för att utveckla proaktiva beslutsfattare och chefer med avancerade kvantitativa och analytiska färdigheter som är viktiga för framgångsrika organisationer inom agromatssystemen. Specifika kompetenser inkluderar kunskap om agro-mat, miljöekonomi, affärslogistik och livsmedelsförsörjningskedjeledning, livsmedelshantering, internationell matmarknadsföring, mat och jordbruksekonomi och politik, internationella relationer och projektledning.... [-]


Magisterexamen i hotel management och restaurangbranschen - på nätet

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Heltid Deltid 1 år November 2019 Spanien Spain Online + 1 fler

Enligt det senaste numret av turism UNWTO World Barometer, 2014, internationella turister uppgick 1138 miljoner, en ökning med 4,7% jämfört med föregående år. [+]

översikt Modalitet: Online Start: November Längd: 1 läsår Hp: 60 Regi: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Enligt det senaste numret av turism UNWTO World Barometer, 2014, internationella turister uppgick 1138 miljoner, en ökning med 4,7% jämfört med föregående år.

"Under de senaste åren har turismen visat sig vara en överraskande stark och tuff och med en stor förmåga att bidra till ekonomisk återhämtning ekonomisk verksamhet, eftersom den genererar tusentals miljoner dollar i export och skapa miljontals arbetstillfällen. Detta har hänt i destinationer runt om i världen, men framför allt i Europa, eftersom regionen strävar efter att befästa sin utgång från en av de värsta ekonomiska perioder i sin historia ", säger Taleb Rifai, generalsekreterare för WTO, på Spanien öppnandet av den globala turist Forum i Madrid. ... [-]


Magisterexamen i ätologi och vinodling

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Portugal Vila Real

Huvudmålen för magisterexamen i ätvetenskap och vinkultur är: Avancerad utbildning, komplettering och innovation av grundcykeln; Utveckling av vetenskaplig, teknisk och professionell kompetens Förbättring av interventionskapaciteten inom vinsektorn. Förmåga att planera, innovera och utvärdera nya tekniker och processer eller förbättra de använda rutinerna. Mekanismer för kritisk analys baserad på vinkulturell sammanhang; Progression i bildandet och uppdatering av kunskaper och färdigheter. [+]

Huvudmålen för magisterexamen inom vete och viner är:

Avancerad träning, komplettering och innovation av första kurser;Utveckling av vetenskaplig, teknisk och professionell kompetensFörbättring av interventionskapaciteten inom vinsektorn.Förmåga att planera, innovera och utvärdera nya tekniker och processer eller förbättra de använda rutinerna.Mekanismer för kritisk analys baserad på vinkulturell sammanhang;Progression i bildandet och uppdatering av kunskaper och färdigheter.

tidtabell

Majoriteten av kontakttiderna koncentrerades på fredag ​​och lördag (med undantag för kursplaner och avhandlingsenheter). Regleringen för masterprogrammet (2: a cykeln) inom vetenskap och vinodling offentliggjord i form av meddelande nr 14407/2015, i Diário da República, andra serien, den 9 december 2015.... [-]