Masterprogram i Ljuddesign på deltid

Se masterprogram i Ljuddesign på deltid

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Masterprogram i Ljuddesign på deltid

Läs Mer

Specialist I Ljudproduktion Av Audiovisuell Konst (motsvarande 5 år Master)

SAINT-PETERSBURG STATE UNIVERSITY OF FILM AND TELEVISION
Campusstudier Deltid 60 - 70 månader September 2018 Ryssland Saint Petersburg

Studenterna i denna specialisering får kunskaper och färdigheter för att utveckla och skapa film-, tele-, video- eller multimediaverk i samarbete med produktionschef, kompositör och ljudutövare. [+]

Om programmet

Kvalifikation: Specialist

Studenterna i denna specialisering får kunskaper och färdigheter för att utveckla och skapa film-, tele-, video- eller multimediaverk i samarbete med produktionschef, kompositör och ljudutövare.

Specialiseringsutbildningen är organiserad av Audio Engineering Department. Och kända personer är inblandade i utbildnings processen som anmärkningsvärda ljudproducenter, ärade konstarbetare i Ryssland. Aliakper Gasan-zade, pristagare för NIKA-priset och statsministerprispristagaren RF, och Vladimir Persov, pristagare för NIKA-priset, Elena Sladovskaya, Yury Kubitsky, Viktor Dinov och andra.

Studenter studerar Film Audio Engineering och Musical Sound Design. De har sin träningspraxis på film- och tv-studior, inklusive RWS, VEK Studio, Melnitsa Studio, St Petersburgs dokumentarfilmstudio, och även tv-studior: VGTRK Ryssland, GTRK Petersburg-5: e kanalen, 100TV-kanalen och så på och olika konserter som Mariinsky Theatre, BKZ Oktyabrsky och andra.... [-]