Masterprogram i Ljusdesign på deltid Europa

Se alla masterprogram i Ljusdesign på deltid Europa 2019

Ljusdesign

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Syftet med Master i ljusdesign är att bilda yrkesverksamma som har möjlighet att följa den utformning och produktiv process av belysning i inredning, underhållning, stads exteriörer, tillfälliga och museum miljöer, uppmärksamma analys av metoder, organisation och genomförande av belysning process tanke på tillverkningsprocessen och innovation av tillämpningsområdet.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Ljusdesign på deltid Europa 2019

Läs Mer

Magister i ljusdesign

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Online Campusstudier Deltid 9 månader October 2019 Spanien Madrid + 1 fler

The Master of Ljusdesign erbjuder utbildning på manipulation av ljus i rymden, lägga något utöver det enbart svar på en rent funktionell eller estetisk efterfrågan. [+]

Detta program är undervisas i spanska

Den Master of Ljusdesign erbjuder utbildning på manipulation av ljus i rymden, lägga något utöver det enbart svar på en rent funktionell eller estetisk efterfrågan.

Med Master of Lighting Design, kommer eleverna att arbeta på sätt att kombinera de tekniska aspekterna av ljuskällor och tillbehör för att få konstnärliga, visuella och känslomässiga resultat, generera utrymmen genom manipulation av ljus.

RIKTAD MOT: Doktorander eller utexaminerade inom konst och design, arkitekter och inredare. Yrkeserfarenhet kommer att värderas.

Syfte: Master of Lighting Design utbildar designers som ser lätt som en faktor som skapar utrymmen. Belysning är en av de viktigaste faktorerna för att skapa en atmosfär; det har direkta konnotationer på plats, mått, subjektiv börda, kvalitet ...... [-]