Masterprogram i Matematik i Belgien

Se masterprogram i Matematik i Belgien 2019

Matematik

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Avancerade matematikutbildningar kan fokusera på till exempel de grundläggande kvantmekaniska teorierna, där en enda partikel observeras och analyseras i syfte att göra förutsägelser om experimentresultat.  Hydrodynamisk stabilitet kan vara ett annat avancerat ämnen som man går igenom på ett matematikprogram.

Med universitetsutbildning är översta nivån i utbildningssystemet i Belgien, har regeringen lagt större vikt att se till att studenternas liv görs så enkelt som möjligt genom lån och bidrag program. De erbjuder sponsorer för internationella studenter med fattiga och utsatta bakgrunder som vill studera i detta land.

De mest populära masterprogrammen i Matematik i Belgien 2019

Läs Mer

Magister i matematik - lärs ut på franska

University of Mons
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Belgien Mons

Magisterexamen i matematik erbjuds av UMONS är utformad för att vara flexibel för att bäst uppfylla dina mål i yrkeslivet. [+]

Programmet ges på franska.

Magisterexamen i matematik erbjuds av UMONS är utformad för att vara flexibel för att bäst uppfylla dina mål i yrkeslivet.

Oavsett vilken fokuserar du väljer, kommer du att vägledas av ett program handledare. Olika projekt och praktikplatser ger dig verkligt mervärde på arbetsmarknaden.

Profil för programmet

Masterprogrammet är utformat som en sammanhängande helhet kan spridas ut över två år. Det är ett perfekt tillfälle att blicka framåt och bestämma vilket yrke (er) som du vill träna.

Ditt program handledare guidar dig genom de olika val att göra som bäst förbereder dig för karriärer du är intresserad av.

... [-]