Masterprogram i Matematik i Belgien

Se masterprogram i Matematik i Belgien 2018/2019

Matematik

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Matematiska tester använder sig ofta av tidsserier för utföra mätningar. Med denna metod ligger vikten i korrelationen mellan mätningar tagna vid två olika tidpunkter. Denna korrelation kan sedan användas i parameteruppskattning och prognostisering av resultat.

Belgien, officiellt Konungariket Belgien, är en federal stat i Västeuropa. Det är en grundande medlem av Europeiska unionen och är värd för EU 's huvudkontor såväl som de av flera andra stora internationella organisationer som Nato.

De mest populära masterprogrammen i Matematik i Belgien 2018/2019

Läs Mer

Magister i matematik - lärs ut på franska

University of Mons
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Belgien Mons

Magisterexamen i matematik erbjuds av UMONS är utformad för att vara flexibel för att bäst uppfylla dina mål i yrkeslivet. [+]

Programmet ges på franska.

Magisterexamen i matematik erbjuds av UMONS är utformad för att vara flexibel för att bäst uppfylla dina mål i yrkeslivet.

Oavsett vilken fokuserar du väljer, kommer du att vägledas av ett program handledare. Olika projekt och praktikplatser ger dig verkligt mervärde på arbetsmarknaden.

Profil för programmet

Masterprogrammet är utformat som en sammanhängande helhet kan spridas ut över två år. Det är ett perfekt tillfälle att blicka framåt och bestämma vilket yrke (er) som du vill träna.

Ditt program handledare guidar dig genom de olika val att göra som bäst förbereder dig för karriärer du är intresserad av.

... [-]