Masterprogram i Matematik i Hongkong

Se masterprogram i Matematik i Hongkong 2018/2019

Matematik

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Ämnet matematik paras ofta ihop med andra ämnen såsom utbildning, statistik, ekonomi och datavetenskap. Denna parning kan ge ett mervärde i områdena undervisning, datorprogrammering och finansiella prognoser.

Hong Kong är en av de två särskilda administrativa regioner i People 's Republic of China, annat vara Macao.

De mest populära masterprogrammen i Matematik i Hongkong 2018/2019

Läs Mer

MPhil i matematik

The Hong Kong University of Science and Technology
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år September 2019 Hongkong Hong Kong + 1 fler

MPhil-programmet syftar till att stärka elevernas allmänna bakgrund i matematik och matematik och för att avslöja eleverna för miljön och omfattningen av matematisk forskning. Inlämning och framgångsrikt försvar av en avhandling baserad på originalforskning krävs. [+]

Att gå med på avdelningen som doktorand är verkligen ett bra drag. Institutionen upprätthåller stark forskning inom både ren och tillämpad alt = "matematik, samt den traditionella kärnan i en matematikavdelning . Vad gör vår avdelning annorlunda är den lika starka forskningen inom vätskemekanik, vetenskaplig beräkning och statistik.

Kvaliteten på forskningen på forskarnivå återspeglas i de vetenskapliga medlemmarnas vetenskapliga prestationer, varav många erkänns som ledande myndigheter inom sina områden. Forskningsprogrammen involverar ofta samarbete med forskare på internationell nivå, särskilt i europeiska, nordamerikanska och kinesiska universitet. Kända akademiker deltar också i avdelningen regelbundna sammankomster och seminarier. Fakulteten består av flera grupper: ren matematik, tillämpad matematik, sannolikhet och statistik.... [-]