MASTERSTUDIES.SE

Se 23 masterprogram i Miljö- och energivetenskap på deltid

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Målet med miljöstudier inkluderar att hitta sätt att öka energieffektiviteten på, att minska föroreningar, öka miljömedvetenhet och uppmuntra till alternativ energianvändning. Huvudfokus för studenterna är att lära sig att bedöma och lösa miljöproblem.  

Masterprogram i Miljö- och energivetenskap på deltid

23 Resultat i Miljö- och energivetenskap Filter

Master of Earth and Environmental Sciences

University of Wollongong
Campusstudier Heltid Deltid 2 år Kontakt Skolan Australien Wollongong + 1 fler

Master of Earth and Environmental Sciences är för studenter som vill utöka sin kunskap och diversifiera sin kompetens inom en rad undervetenskapliga ämnen inom jord- och miljövetenskaper, särskilt miljövetenskap, geologi och fysisk geografi. Denna grad kommer att fungera som ett uppdateringsprogram för kandidater som vill utforska specifika kombinationer av ämnen i större detalj. ett program för yrkesverksamma som redan praktiserar aspekter av jord- och miljövetenskaper som söker ytterligare analytiska färdigheter och som ett steg för akademiker som avser att fortsätta i högre grad genom forskning, efter avslutad program. Med lämpliga kvalifikationer och laboratoriefärdigheter kan du få en avancerad ställning för dessa förberedande ämnen.

Magisterexamen i teknik och miljöledning (IGE)

ISIGE - MINES ParisTech
Campusstudier Heltid Deltid 12 månader Kontakt Skolan Frankrike Île-de-France + 1 fler

IGE-specialisterna har i mer än 25 år utbildat experter som kan förstå morgondagens miljöproblem. Det riktar sig till unga yrkesverksamma som vill utforma och genomföra miljömässiga och hållbara strategier i företag och organisationer. Resolut vände sig mot innovation och framsyn, genomförs programmet i nära samarbete med offentliga och privata aktörer genom projekt, fallstudier och professionella uppdrag.

Master i vatten och miljöledning

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Augusti 2020 Finland Oulu + 1 fler

Vatten och miljöfrågor är globala i både privat och offentlig sektor. Masterprogrammet i vatten- och miljöstyrning förbättrar deltagarnas kunskaper och färdigheter så att de kan bygga en karriär inom vatten- och miljöledning och ger dem praktisk förståelse för vatten- och miljöteknikkoncept. Studier genomförs mestadels online, med bara två intensiva perioder när kontaktundervisning organiseras på ett av våra campus i Uleåborg.

Magisterprogram i integrerade klimatsystemvetenskaper

University of Hamburg - School of Integrated Earth and Climate System Sciences (SICSS)
Campusstudier Heltid Deltid 4 - 8 terminer Oktober 2020 Tyskland Hamburg + 1 fler

Intresserad av klimatförändringar? Gå med oss! Unik strategi: Studenter studerar alla delar av klimatsystemet, inklusive ekonomi och samhällsvetenskaper - Två år - Undervisade på engelska - Inga studieavgifter - Internationell atmosfär med 75% internationella studenter - Små klasser med endast upp till 20 studenter - Utmärkta karriärmöjligheter: 75% av våra kandidater börjar arbeta i akademi, icke-statliga organisationer eller konsultföretag inom mindre än sex månader efter examen - tillgång till en internationell forskningsmiljö i Tysklands centrum för klimatforskning.

Magister Miljö- och hållbarhetsstyrning

IMC University of Applied Sciences Krems
Campusstudier Deltid 4 terminer September 2020 Österrike Krems an der Donau

Masterprogrammet Miljö och hållbarhetsarbete förbereder dig för genomförandet av ekologiska och sociala strategier i företag.

Magister i kust- och havsförvaltning

University Centre of the Westfjords
Campusstudier Heltid Deltid 18 - 24 månader Kontakt Skolan Island Ísafjörður + 1 fler

Master i kust- och marinförvaltning är ett tvärvetenskapligt resurshantering program som fokuserar på kust- och havsfrågor och främst dra ...

Master of Conservation Biology

Victoria University of Wellington
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader Kontakt Skolan Nya Zeeland Wellington + 1 fler

Mänskliga konsekvenser, förlust av biologisk mångfald och ökad medvetenhet om miljöförändringar gör bevarandebiologin viktigare varje dag.

MPhil i atmosfärisk miljövetenskap

The Hong Kong University of Science and Technology
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år Kontakt Skolan Hongkong Hong Kong + 1 fler

MPhil-programmet syftar till att utbilda forskarstuderande till självständig forskning inom atmosfärisk miljövetenskap. Inlämning och framgångsrikt försvar av en avhandling baserad på originalforskning krävs.

MTech i miljöhälsa

University of Johannesburg
Campusstudier Deltid 3 år Januari 2020 Sydafrika Johannesburg

Att ge eleverna färdigheter att bedriva oberoende forskning genom avancerade problemlösningsfärdigheter och tillämpning av kritiskt och reflekterande tänkande inom miljöhälsoområdet.

Master i miljöledning

IMF Business School
Internet Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien madrid + 1 fler

Mästaren i IMF miljöledning försöker utbilda yrkesverksamma som svarar på den ökande efterfrågan som har skett under senare år i organisationer och företag inom miljöområdet.

Master i avfallshantering och cirkulär ekonomi

Sida Group Management Academy
Campusstudier Deltid 96 timmar Februari 2020 Italien Bologna rom Verona + 2 fler

Huvudsyftet med avfallshanteraren

Master i marinvetenskap och teknik

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Internet Deltid 6 månader Öppen antagning Spanien Barcelona

Master i marinvetenskap och teknik är speciellt utformad för att träffa universitetsexaminerade med medelhög eller högre examen, som på grund av deras personliga egenskaper eller deras erfarenhet kan önska sig kvalitetsutbildning inom oceanografi och kustförvaltning.

Master miljöledning (mem)

Charles Darwin University
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år Januari 2020 Australien Darwin Sydney Melbourne + 3 fler

Kursen ger forskarutbildning för befintliga och framtida proffs på bakgrunden, principer och praxis för miljöledning, särskilt i samband med våta torrt

Magisterexamen i kustförvaltning

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Campusstudier Heltid Deltid September 2020 Spanien Las Palmas de Gran Canaria

Centre: Fakulteten för marina vetenskaper Kvalifikationer: Master i kustförvaltning. Typ: Master. Rama Sciences. ECTS kredit timmar: 25

Master of Public Administration: miljöledning

Kean University
Campusstudier Heltid Deltid September 2020 Amerikas förenta stater New York Union + 1 fler

Master of Public Administration: Environmental Management förbereder de studerande för förvaltning sysslar med miljöfrågor inom den offentliga och den privata sektorn positioner.