MASTERSTUDIES.SE

Se alla masterprogram i Miljö- och energivetenskap i Spanien på deltid 2019/2020

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Medan man studerar miljövetenskap kan man ta grundläggande kurser i matematik, naturvetenskap och ekonomi. Huvudsakliga kurser kan innefatta miljöetik, politiska institutioner och beslutsfattande och riskhantering. Vanligtvis måste man välja en inriktning.  

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Miljö- och energivetenskap i Spanien på deltid 2019/2020

9 Resultat i Miljö- och energivetenskap, Spanien Filter

Masee. Master i hållbar arkitektur och energieffektivitet (barcelona)

La Salle Universitat Ramon Llull
Campusstudier Internet Heltid Deltid 9 månader Kontakt Skolan Spanien Barcelona + 2 fler

Mästaren i hållbar arkitektur och energieffektivitet (MASEE) i La Salle utbildar sina deltagare i hållbar design av städer och byggnader från en praktisk och modern uppfattning.

Magisterexamen i regional planering och miljöledning

UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona
Internet Heltid Deltid 10 månader Kontakt Skolan Spanien Barcelona + 1 fler

Detta sätter dig i huvud kunskaper och färdigheter som gör att du kan studera fysisk planering och miljöförvaltning och fördjupa i alla fält som utforskar förhållandet mellan samhälle och territorium.

professionell mästare kö - miljö

Campus Universitario Europeo
Internet Heltid Deltid 6 månader September 2020 Spanien A Coruña Marbella madrid + 3 fler

Skydda planeten för framtida generationer betyder inte ge upp våra liv eller överge vardagliga aktiviteter.Genom att anta enkla vanor och sunt förnuft, var

Doktorsexamen i oceanografi

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Campusstudier Heltid Deltid September 2020 Spanien Las Palmas de Gran Canaria

Centre: Fakulteten för marina vetenskaper Kvalifikationer: doktorsexamen i oceanografi. Typ: Doktorsexamen. Rama Sciences. ECTS kredit timmar: 25

Magisterexamen i kustförvaltning

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Campusstudier Heltid Deltid September 2020 Spanien Las Palmas de Gran Canaria

Centre: Fakulteten för marina vetenskaper Kvalifikationer: Master i kustförvaltning. Typ: Master. Rama Sciences. ECTS kredit timmar: 25

Master i marinvetenskap och teknik

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Internet Deltid 6 månader Öppen antagning Spanien Barcelona

Master i marinvetenskap och teknik är speciellt utformad för att träffa universitetsexaminerade med medelhög eller högre examen, som på grund av deras personliga egenskaper eller deras erfarenhet kan önska sig kvalitetsutbildning inom oceanografi och kustförvaltning.

Master i integrerad ledning: miljö, kvalitet och förebyggande

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Internet Deltid 1 - 2 år Öppen antagning Spanien Barcelona

Master in Integrated Management: Miljö, kvalitet och förebyggande är en idealisk referens för de företag som står inför behovet av att integrera ett integrerat ledningssystem i sin företagsfilosofi för att uppnå konkurrensfördelar, som också söker en optimering av befintliga resurser .

Master i miljöledning och revisioner

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Internet Deltid 6 månader September 2020 Spanien Barcelona

I Master i miljöledning och revisioner sammanfaller områdena innovation och kunskapshantering, för att heltäckande utbilda en specialist i miljöledning och revisioner, med ett stort mervärde över liknande erfarenheter

Master i miljöledning

IMF Business School
Internet Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien madrid + 1 fler

Mästaren i IMF miljöledning försöker utbilda yrkesverksamma som svarar på den ökande efterfrågan som har skett under senare år i organisationer och företag inom miljöområdet.