Hitta masterprogram i Modemarknadsföring på distans i madrid, Spanien 2020

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  Studier i modemarknadsföring fokuserar på företagsekonomiska kurser i ämnen såsom redovisning och ekonomi, samt modekurser som handlar om detaljhan… Läs mer

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Studier i modemarknadsföring fokuserar på företagsekonomiska kurser i ämnen såsom redovisning och ekonomi, samt modekurser som handlar om detaljhandel och marknadsföring. Många program inkluderar även projekt och praktikplatser inom modebranschen.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Madrid City är huvudstad i Spanien. Det är ett storstadsområde med över 3 miljoner invånare. Den har en arena som heter Las Ventas som värd för den årliga tjurfäktning evenemanget. Staden har många offentliga och privata universitet.

Be om information Masterexamina i Modemarknadsföring på distans i madrid i Spanien 2020

Läs mindre
ESIC Business & Marketing School
Madrid, Spanien

Marknadsföring Master in International Fashion och lyx (MM

Marknadsföring Master in International Fashion och lyx (MM -
Exekutiva kurser
Heltid
Deltid
10 månader
Spansk
Okt 2020
Campusstudier
 
IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Madrid, Spanien

Master in Fashion Business Management är utformad för dem som vill utbilda sig som chefer och entreprenörer i modebranschen.

Master in Fashion Business Management är utformad för dem som vill utbilda sig som chefer och entreprenörer i modebranschen. -
Exekutiva kurser
Heltid
Spanish
Campusstudier
Internet
 
IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Madrid, Spanien

Kan vi prata om Fashion 2.0 idag? Kommer mode före "att vara modig"? Tror trenderna i nätverk och digitala medier istället för på kattrutterna? Alla dessa frågor är latenta oc ... +

Kan vi prata om Fashion 2.0 idag? Kommer mode före "att vara modig"? Tror trenderna i nätverk och digitala medier istället för på kattrutterna? Alla dessa frågor är latenta och närvarande i den nuvarande verkligheten. Sociala förändringar, ny teknik, sociala nätverk, konsumentutveckling och demokratisering av mode har lett till att varumärkena ifrågasätter en omprövning av sina strategier. -
Exekutiva kurser
Online och Campus-kombinerat
Heltid
Spansk, Spanish
Feb 2020
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Madrid, Spanien

Nycklarna för kommunikation i hantering och positionering av modemärken

Nycklarna för kommunikation i hantering och positionering av modemärken -
Exekutiva kurser
Online och Campus-kombinerat
Heltid
11 månader
Engelska
Jan 2021
14 Dec 2020
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet