MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Musikutbildning på deltid in Bogotá, Colombia 2019

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Musikutbildning kan omfatta ämnen som musikalisk prestanda, historia, teori, metoder och komposition. Som ett utbildningsområde kan det också innehålla pedagogiska begrepp för att hjälpa framtida pedagoger att effektivt lära dessa begrepp för olika klassrumsinställningar.

Colombia, officiellt Republiken Colombia, är en enhetsstat konstitutionell republik som består av trettiotvå avdelningar.

Bogota har varierat system för universitet och högskolor. De studenter som kommer eller välja att studera här har ett brett utbud av alternativ på vilka institutioner att förena. Alla institutioner är av hög kvalitet men, det är bara att välja vilken del av staden du vill studera.

Be om information Masterexamina i Musikutbildning på deltid in Bogotá i Colombia 2019

1 Resultat i Musikutbildning, Bogotá Filter

Magisterexamen i musikstudier

Universidad Central - Colombia
Campusstudier Heltid Deltid 4 terminer January 2020 Colombia Bogotá + 1 fler

Denna behärskning, ansluten till avdelningen. av musikaliska studier, syftar till att bidra till utvecklingen av musik i Colombia, från den integrerade studien av de sammanhang som ger mening om musikalisk diskurs och dess teoretiska och praktiska tillämpning inom områdena tolkning, forskning och utbildning.