MASTERSTUDIES.SE

Se alla masterprogram i Musikutbildning i Colombia på deltid 2019

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Omfattat ett omfattande studieområde kan musikutbildning riktas mot att förbereda pedagoger att effektivt undervisa musikaliska begrepp till studenter. Vissa ämnen som kan omfattas är hur man lär eleverna att känna igen, läsa och komponera musik, förutom prestationsutbildning. 

Colombia är en verkligt mångsidig och unikt land, som ligger i nordvästra hörnet av Sydamerika. Med vänliga människor, exotiska landskap och kosmopolitiska städer, är Colombia definitivt platsen att lära sig spanska.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Musikutbildning i Colombia på deltid 2019

2 Resultat i Musikutbildning, Colombia Filter

Magisterexamen i musikstudier

Universidad Central - Colombia
Campusstudier Heltid Deltid 4 terminer January 2020 Colombia Bogotá + 1 fler

Denna behärskning, ansluten till avdelningen. av musikaliska studier, syftar till att bidra till utvecklingen av musik i Colombia, från den integrerade studien av de sammanhang som ger mening om musikalisk diskurs och dess teoretiska och praktiska tillämpning inom områdena tolkning, forskning och utbildning.

mästare av musik i musikundervisningen (mm med)

Anderson University South Carolina
Online Heltid Deltid September 2019 Colombia Ibagué Amerikas förenta stater Anderson Greenville + 3 fler

Uppdraget för Master of Music i musikpedagogik programmet är att utveckla avancerade kompetenser i musicerande, kritisk utredning och kreativa tillämpningar av forskningsbaserade pedagogik i musik