MASTERSTUDIES.SE

Se 4 masterprogram i Musikutbildning på deltid

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Primärt fokuserat på att utveckla den kunskap och färdigheter som är nödvändiga för att enskilda kan vara kompetenta musikutbildare, kan musikutbildning vara ett bra sätt för lärare att anpassa sina färdigheter. Detta kan innehålla begrepp som musikteori, komposition, prestanda och historia.

Masterprogram i Musikutbildning på deltid

4 Resultat i Musikutbildning Filter

Magisterexamen i musikstudier

Universidad Central - Colombia
Campusstudier Heltid Deltid 4 terminer January 2020 Colombia Bogotá + 1 fler

Denna behärskning, ansluten till avdelningen. av musikaliska studier, syftar till att bidra till utvecklingen av musik i Colombia, från den integrerade studien av de sammanhang som ger mening om musikalisk diskurs och dess teoretiska och praktiska tillämpning inom områdena tolkning, forskning och utbildning.

mästare av musik i musikundervisningen (mm med)

Anderson University South Carolina
Internet Heltid Deltid September 2019 Colombia Ibagué Amerikas förenta stater Anderson Greenville + 3 fler

Uppdraget för Master of Music i musikpedagogik programmet är att utveckla avancerade kompetenser i musicerande, kritisk utredning och kreativa tillämpningar av forskningsbaserade pedagogik i musik

Forskarutbildning sciences: musikpedagogik

University of Nicosia
Campusstudier Heltid Deltid 3 terminer September 2019 Cypern Nicosia + 1 fler

Syftet med programmet är tvåfaldig. Å ena sidan, hjälpa eleven att förvärva djupa kunskaper inom området specialisering genom (a) övervakning av utbildningar i en avancerad nivå, (b) studera relevant litteratur, och (c) interaktion med fakulteten och andra studenter.

Forskarutbildning sciences: musikpedagogik - Avstånd

University of Nicosia
Internet Heltid Deltid 3 terminer September 2019 Cypern Nicosia + 1 fler

Syftet med programmet är tvåfaldig. Å ena sidan, hjälpa eleven att förvärva djupa kunskaper inom området specialisering genom (a) övervakning av utbildningar i en avancerad nivå, (b) studera relevant litteratur, och (c) interaktion med fakulteten och andra studenter. Å andra sidan syftar programmet till att främja forskning färdigheter genom (a) övervakning av specifika kvantitativa och kvalitativa forskarkurser, (b) småskaliga undersökningar i de olika kurserna och / eller utarbeta Examensarbete, och (c) deltagande i seminarier / konferenser för forskningsinnehållet.