MASTERSTUDIES.SE

Se alla masterprogram i Musikutbildning på deltid Sydamerika 2019

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Musikutbildning kan omfatta ämnen som musikalisk prestanda, historia, teori, metoder och komposition. Som ett utbildningsområde kan det också innehålla pedagogiska begrepp för att hjälpa framtida pedagoger att effektivt lära dessa begrepp för olika klassrumsinställningar.

Sydamerika är den fjärde största kontinenten. Den är uppdelad politiskt i 12 självständiga länder. Sydamerika är hem till den majestätiska bergskedjan Anderna och den mystiska Amazonfloden. Världen 's största regnskog, med miljontals arter av exotiska djur, finns också i Sydamerika.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Musikutbildning på deltid Sydamerika 2019

2 Resultat i Musikutbildning, Sydamerika Filter

Magisterexamen i musikstudier

Universidad Central - Colombia
Campusstudier Heltid Deltid 4 terminer January 2020 Colombia Bogotá + 1 fler

Denna behärskning, ansluten till avdelningen. av musikaliska studier, syftar till att bidra till utvecklingen av musik i Colombia, från den integrerade studien av de sammanhang som ger mening om musikalisk diskurs och dess teoretiska och praktiska tillämpning inom områdena tolkning, forskning och utbildning.

mästare av musik i musikundervisningen (mm med)

Anderson University South Carolina
Online Heltid Deltid September 2019 Colombia Ibagué Amerikas förenta stater Anderson Greenville + 3 fler

Uppdraget för Master of Music i musikpedagogik programmet är att utveckla avancerade kompetenser i musicerande, kritisk utredning och kreativa tillämpningar av forskningsbaserade pedagogik i musik