Masterprogram i Naturvetenskap i Kanada

Se masterprogram i Naturvetenskap i Kanada 2018

Naturvetenskap

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Naturvetenskap handlar om att förstå naturfenomen genom observationer och förutsägelser. Vetenskaplig metodologi och naturlagar kan ingå på programmet. Naturvetenskapliga grenar omfattar områden som fysik och biologi.

Kanada är en nordamerikansk land som består av tio provinser och tre territorier. Beläget i norra delen av kontinenten, sträcker den sig från Atlanten till Stilla havet och norrut till Ishavet.

De mest populära masterprogrammen i Naturvetenskap i Kanada 2018

Läs Mer

Europeiska Sustainable Development Management Masters

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Online Heltid Deltid 1 - 2 år Öppen antagning Kanada Canada Online + 1 fler

Innehavaren av European Master of Management hållbar utveckling deltar i behandlingen och genomförandet av principerna för hållbar utveckling i politiken och affärsstrategi. [+]

Ett gränssnitt mellan de olika aktörerna i företaget och dess intressenter (kunder, leverantörer, lokala invånare, offentliga och frivilliga organisationer ...), den europeiska Master of ägare hållbar utveckling Ledningen deltar i behandlingen och genomförandet implementera principerna för hållbar utveckling i politiken och affärsstrategi.

Din profil

De egenskaper som krävs för att chefen för en hållbar utveckling är: tålamod och diplomati. Det är också nödvändigt att veta hur man kommunicerar särskilt popularisera området standarder.

Förvärva följande färdigheter:

Förstå principerna för hållbar utveckling Vet de principer och verktyg för kommunikation Förståelse av de typer av förvaltning Vet de viktigaste referenstexterna på ICPE Vet genomföra ekodesign i sin verksamhet Att veta effekterna av försörjningskedjan på miljön Föreslå och genomföra åtgärder för att optimera energiförbrukningen Förvärva HQE förvaltningsmetoder Kontroll föreskrifter om avfallshantering Vet säkerhetsfrågor på arbetsplatsen Ge bättre arbetsförhållanden för personalen Sätt i bolaget i lokala livet Råda och bistå hantering från en diagnostisk hållbar utveckling Vet hur man bygger ett prestationsutvärderingssystem för hållbar utveckling ... [-]

Master Européen De Hantering Environnemental Et énergétique

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Online Heltid Deltid 2 år Öppen antagning Kanada Canada Online + 1 fler

Le titulaire du ledar- Européen Hantering Environnemental et Énergétique intégré des fonctions à responsabilité dans les organismes privés et parapublics de toutes Tailles. [+]

Le titulaire du ledar- Européen Hantering Environnemental et Énergétique intégré des fonctions à responsabilité dans les organismes privés et parapublics de toutes Tailles.

Il aura une mission d'Auditeur / conseil ou de respons Energie / Environnement / Sécurité. Il peut occuper des fonctions soit de kader rattaché à la riktning d'une struktur (souvent intégré dans un departementet QHSE) soit de kader intégré dans un departementet Environnement et Développement Durable au siège d'une grande entreprise, d'une collectivité locale ou d "un byrå d'études.

Votre Profil

Etre förnuftiga aux frågor släktingar à l'environnement, être dote d'une capacité à communiquer et à "éduquer".... [-]


Specialiserade Forskarutbildning Inom Marin Resurshantering

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Den specialiserade Examen (DESS) i marin resurshantering innebär utbildning chefer med en global vision, tvärvetenskaplig och integrerad havs domän. [+]

Den specialiserade Examen (DESS) i marin resurshantering innebär utbildning chefer med en global vision, tvärvetenskaplig och integrerad havs domän.

Det utbildar yrkesverksamma kunna använda metoder, verktyg och tekniker för att effektivt bidra till beslutsfattandet inom sjöfartssektorn, både operativt och strategiskt.

Studenten har möjlighet att fördjupa sina kunskaper inom ett av de tre strömmarna av programmet: fiske (fiske och vattenbruk), förvaltning av kust- och havsmiljön och sjötransporter.

publik

Programmen för den andra cykeln i marin resurshantering riktar sig till kandidater med utbildning:

Miljövetenskap (biologi, kemi, geografi, etc.) som vill förvärva ledarutbildning appliceras på området för den marina miljön; i företagsledning eller i lag som vill specialisera sig inom sjöfartssektorn. ... [-]

Specialiserade Forskarutbildning I Analys Och Förebyggande Av Naturkatastrofer

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Den specialiserade Examen (DESS) i analys och förebyggande av naturkatastrofer är en geografi utbildning till kunskapsutvecklingen inom geomorfologi i miljöledning och riskerna för naturfenomen generatorer för att erkänna, definiera och spatialize områden och sårbar infrastruktur. [+]

Den specialiserade Examen (DESS) i analys och förebyggande av naturkatastrofer är en geografi utbildning till kunskapsutvecklingen inom geomorfologi i miljöledning och riskerna för naturfenomen generatorer för att erkänna, definiera och spatialize områden och sårbar infrastruktur.

Det erbjuder främst förvärvat praktisk praktisk utbildning och utnyttjande av användbara verktyg och instrument för analys av risker och sårbarheter samt bedömning och kartläggning av risker.

passage Masters

Fyra kurser specialiserad Examen (DESS) i analys och förebyggande av naturkatastrofer är en del av MA i geografi. För hans mästerskap ska studenten inse forskning avhandling av 27 poäng och två obligatoriska kurser 3 poäng.... [-]


MA I Geografi

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Rimouski Lévis

MA i geografi syftar till att förstå relationen företaget har med rymden. [+]

MA i geografi syftar till att förstå relationen företaget har med rymden. Programmet syftar till att utbilda forskare och specialister i geografi med titeln:

analysera den naturliga utrymme som geomorfologi, hydrologi, biogeografi och klimatologi bidra till förståelsen; med traditionella metoder och tekniker och avancerade på systematisk och automatiserad behandling av geografisk information (GIS och fjärranalys); att ge råd och planera layouten och organisation av territoriet.

Programstruktur

På flexibilitet, MA i geografi har en undervisning av 18 poäng består av tre obligatoriska kurser inklusive en läsning seminarium och tre valbara kurser, varav två kan väljas från kurser i en annan forskarutbildning UQAR eller annan akademisk institution.... [-]