MASTERSTUDIES.SE

Se de mest populära masterprogrammen Oceanien 2019/2020

Oceanien består av öarna i den tropiska Stilla havet, inklusive Australien och Nya Zeeland. Oceanien har många utmärkta akademiska institutioner och utbildningsmöjligheter, vilket gör det till en attraktiv plats för studier. Studenter från hela världen reser till denna region av världen för en Master i Oceanien, inte bara för den utmärkta kvaliteten på utbildningen, men också att uppleva den naturliga underverk i Oceanien, såsom surrealistiska stränder, spännande aktiviteter hav och de olika äventyr som ska upplevas.

Det finns en mängd Master i Oceanien program för studenter att välja mellan. Några av de mer populära områden studera för en magisterexamen i Oceanien är i disciplinerna teknik, gästfrihet, affärer, kommunikation, informationsteknik, utbildning, datavetenskap, statsvetenskap och energi. Det finns Mästaren i Oceanien program för att passa behoven hos varje elev, inklusive heltid, deltid, och online-undersökningar.

Ta en titt nedan på Master i Oceanien program och hitta en som väntar på dig!

sökresultat funna Filter

Master i katastrofvetenskap

Syiah Kuala University
Campusstudier Heltid 2 år September 2020 Indonesien Banda Aceh

För att svara på kraven och mångfalden i katastrofer och hot om katastrofer i Indonesien har Syiah Kuala University fått ett mandat från regeringen att organisera ett program för katastrofvetenskapliga mastere (minister för nationell utbildningsdekret nr 219 / E / O / 2011).

Master i redovisning

Universitas Gadjah Mada
Campusstudier Heltid 3 terminer Kontakt Skolan Indonesien Yogyakarta

Master i redovisningsprogrammet (M.Acc.) Är utformat för att förutse och svara på de professionella behoven hos individer samt myndigheter i dagens dynamiska näringsliv. Programmet erbjuder koncentration på offentlig redovisning, finansiell redovisning, chefsredovisning, informationssystemhantering och revision.

Master of Music (Performance)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Campusstudier Heltid Deltid 2 år Januari 2020 Australien Surry Hills + 1 fler

Master of Music på AMPA är utformad för att ge studenterna möjlighet att komma in på musikindustrin på en mer elitnivå genom att vidareutveckla och specialisera sina prestations- och kompositionskunskaper.

Handelschef i turism och gästfrihet ledning

University of the South Pacific USP
Campusstudier Heltid Februari 2020 Fiji Suva

Också ackrediterad av THE-ICE, Australien, tillåter Master of Commerce (Turism och Hospitality Management) studenter som har fullständig grundutbildning och examen nivå för att öka sin kunskap och utveckla avancerad forskning färdigheter i förvaltningen av turism och gästfrihet industrin.

Master of Professional Accounting (mprofacctg)

University of Auckland Business School
Campusstudier Heltid 18 månader Kontakt Skolan Nya Zeeland Auckland

Master of Professional Accounting är en 18-månaders kurser magisterexamen program för att förbereda de studerande för en karriär inom redovisning. Du kommer att förvärva kunskaper och färdigheter i affärer

Magister på informations-och kommunikationsteknik

La Trobe University
Campusstudier Heltid 18 - 24 månader Kontakt Skolan Australien Melbourne

Den globala bristen på kvalificerad IT-proffs innebär att du kommer att bli eftertraktade på en global skala för ett varierat utbud av roller i flera sektorer.

Master i socialt arbete (kvalificerad)

University of Wollongong
Campusstudier Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 2 år Mars 2020 Australien Wollongong liverpool + 3 fler

UOW Masters of Social Work (Qualifying) kommer att utrusta dig med kunskap och färdigheter för att göra viktiga bidrag till förbättring av människor och samhällen. Du kommer att bygga på tidigare studie av individen och samhället och vidareutveckla ditt intresse för social rättvisa och mänskliga rättigheter, för att få en professionellt ackrediterad socialt arbete kvalifikation. UOW Social Work graduates ange arbetskraften med praktisk erfarenhet uppnådd genom övervakad professionell placering. Din UOW-grad kommer att garantera att du är redo att främja social förändring och utveckling och hjälper dig att göra skillnad i livet för marginaliserade och missgynnade personer, familjer och samhällen.

Master of Professional Accounting och Finance

Massey Business School
Campusstudier Internet Heltid Deltid 2 - 6 år Kontakt Skolan Nya Zeeland Palmerston North Auckland + 3 fler

Delta i det enda mästersprogrammet i Nya Zeeland, godkänt av Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting och Finance är den enda forskarutbildningen i Nya Zeeland som kombinerar de vitala affärsdisciplinerna för redovisning och finansiering.

Master of Business Frankrike och Australien dubbel examen

IPAG Business School
Campusstudier Kontakt Skolan Frankrike Trevlig Australien Sydney paris + 1 fler

Var och en av Newcastle masterprogram innehåller ett särskilt fokus på marknaderna i Asien-Stillahavsområdet och deras betydelse i den globala affärsmiljön.

Master of International Development

Massey University
Campusstudier Internet Mars 2020 Nya Zeeland Palmerston North

Utvecklingsstudier på Massey rankas i topp 100 i världen i QS World University Rankings.

Master i datavetenskap

The University of Western Australia
Campusstudier Heltid Deltid 18 - 24 månader Januari 2020 Australien Crawley + 1 fler

Få färdigheter att ta itu med stora datautmaningar och tävla i det digitala riket.

Master of Analytics

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år Kontakt Skolan Australien Melbourne + 1 fler

Med datastyrda beslut nu en grundläggande del av affärsverksamheten, ger detta program dig plattformen för att vara en affärsberedd problemlösare.

Master of Counseling

Queensland University of Technology
Campusstudier Heltid 2 år Februari 2020 Australien Kelvin Grove

Denna kurs ger professionella möjlighet att förvärva avancerad kunskap och färdigheter i rådgivning. Kursinlärning kan tillämpas på ett antal yrkesinställningar, och studenter i detta program kommer från omvårdnad, utbildning, samhällskunskap, rättvisa, mänskliga tjänster och andra allierade hälsobakgrunder.

Master of Music

Australian Institute of Music
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år Kontakt Skolan Australien Sydney + 1 fler

Stärka din kreativa övning med en robust forskningsstiftelse. Ta din prestation till nästa nivå.

Civilingenjör (civil: järnvägsinfrastruktur)

Engineering Institute Of Technology
Internet Deltid 2 år Januari 2020 Australien Perth

Master of Engineering (Civil: Railway Infrastructure) kommer att förse dig med nödvändiga färdigheter för att möta kraven från järnvägsteknikindustrin. Du kommer att få professionell och teknisk utveckling på hög nivå för ingenjörer som arbetar med spår och infrastrukturen i järnvägskorridoren.