Filter
Masterexamina
Afrika Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se alla masterprogram i Pedagogik på deltid Afrika 2019

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

I dess vidaste bemärkelse kan utbildning definieras som en formativ erfarenhet som har någon form av effekt på en individ. Detta kan därför påverka hur den enskilda personen tänker, känner eller handlar. Pedagogik är ett viktigt begrepp inom utbildning som refererar till undervisningsmetodologi.  

Kan någon annan region kan matcha olika och dimension av Afrika? Med imitable historia, landskap och kulturella bidrag, knappast några regioner har en studie utomlands möter som är mer utmanande eller mer tillfredsställande när det gäller att studera.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Pedagogik på deltid Afrika 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Pedagogik, Afrika

Adekunle Ajasin University

Master i vuxenutbildning med följande specialiseringar: Industriell utbildning och utbildning; Samhällsutveckling; Socialbidrag; Lärarutbildning och utveckling. ... [+]

UTBILDNINGSFAKULTETEN

DEPARTMENT OF ADULT EDUCATION (FULL-TIME & SANDWICH)

Master i Vuxenutbildning med följande specialiseringar:

Industriell utbildning och utbildning samhällsutveckling Socialbidrag Lärarutbildning och utveckling

Förkunskapskrav

För kandidatexamen ska kandidaten ha en första examen vid Adekunle Ajasin University, Akungba-Akoko eller något annat universitet som erkänts av senat Adekunle Ajasin University, Akungba-Akoko, i relevanta discipliner med minst andra klass Nedre divisionen.

För antagning till Ph.D-programmet måste kandidater ha en magisterexamen inom något av specialiseringsområdena med en minsta kumulativ grad på 60% eller högre.... [-]

Nigeria Nigeria Online
March 2020
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska