MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Pedagogik på deltid i Australia Online, Australien 2019

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

I dess vidaste bemärkelse kan utbildning definieras som en formativ erfarenhet som har någon form av effekt på en individ. Detta kan därför påverka hur den enskilda personen tänker, känner eller handlar. Pedagogik är ett viktigt begrepp inom utbildning som refererar till undervisningsmetodologi.  

Australien har sju av de 100 lärosäte i världen! Australien sitter ovanför lik av Tyskland, Nederländerna och Japan, placera åttonde i Universitas 2012 U21 Ranking av nationella system för högre utbildning.

Be om information Masterexamina i Pedagogik på deltid i Australia Online i Australien 2019

5 Resultat i Pedagogik, Australia Online Filter

Magister för lärande och undervisning (molt)

University of Southern Queensland (USQ)
Campusstudier Internet Heltid Deltid 2 - 6 år Kontakt Skolan Australien Australia Online + 2 fler

Om du har en kandidatexamen i något annat än utbildningsområdet och vill bli en lärare, kommer USQ Master of lärande och undervisning få dig dit. Denna helt nya masternivå grad kommer att förse dig med en avancerad och omfattande förståelse av utbildning och grundligt förbereda dig för din nya karriär.

Lärarexamen (medf)

University of Southern Queensland (USQ)
Internet Heltid Deltid 18 - 72 månader Kontakt Skolan Australien Australia Online + 1 fler

Lärare spelar en viktig roll i utvecklingen av medborgarnas förmåga att använda kunskap för att lära sig, utveckla och delta i vår moderna värld. The Master of Education syftar till att förlänga din expertis, hjälpa dig att bli en ledare i utbildning.

Lärarexamen (medf)

University of Southern Queensland (USQ)
Internet Heltid Deltid 3 terminer Kontakt Skolan Australien Australia Online + 1 fler

Lärare spelar en viktig roll i utvecklingen av medborgarnas förmåga att använda kunskap för att lära sig, utveckla och delta i vår moderna värld.

Master of Education (tillämpad lingvistik)

University of Southern Queensland (USQ)
Internet Heltid Deltid 3 terminer Kontakt Skolan Australien Australia Online + 1 fler

En Master of Education (tillämpad lingvistik) är perfekt om du arbetar med andra modersmål och deras samhällen, eller inom talterapi och patologi, allierade hälsa, psykologi eller utbildning i en mängd olika inställningar som kräver färdigheter i kommunikationshantering och kors -Kulturella interaktion.

Master of Education

Southern Cross University (Online)
Internet Deltid 16 månader

Med en utbildningsutbildning från Southern Cross University är du redo för alla utmaningar som följer med en fullgörande karriär inom utbildning. Välj mellan en av två specialiseringar: Utbildnings ledarskap och pedagogisk välbefinnande. Med en läroplan anpassad till dina intressen och karriärambitioner kan du välja att växa i den riktning du är mest passionerade för.