MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Pedagogik på deltid i Broome, Australien 2019

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

De som ser pedagogik och utbildning som sin framtida karriär studerar på program för blivande pedagoger. Lyckligtvis finns det ett brett utbud av kurser som är avsedda för studenter som vill komplettera eventuell lärarbehörighet. Dessa kurser erbjuds vid olika lärosäten över hela världen.

Australien har den tredje största antalet utländska studenter i världen trots att de har en gemenskap av endast 23 miljoner. Dessa är starka akademiska meriter, men australiska institutioner är lika högt rankad som de städer som huset dem runt fädernesland.

Förutom att vara en turist och en pearling stad har Broome inte varit kvar när det gäller utbildning. Den Broome community college till exempel är allmänt känt att forma människors liv i Broome.

Be om information Masterexamina i Pedagogik på deltid i Broome i Australien 2019

2 Resultat i Pedagogik, Broome Filter

mästare undervisning (sekundär)

The University of Notre Dame Australia
Campusstudier Heltid Deltid 2 år Januari 2020 Australien Broome Fremantle Sydney + 3 fler

THW Master of Teaching (Secondary) program tillåter eleverna att inta en mer graderad inställning till bland skolans utveckling av undervisningen kompetens ...

mästare undervisning (primära)

The University of Notre Dame Australia
Campusstudier Heltid Deltid 2 år Januari 2020 Australien Broome Fremantle Sydney + 3 fler

Notre Dame har en tvåårig Master of Undervisning program som mer än fördubblar mängden Practicum av examensbevis för utbildning och tillåter eleverna att inta en mer graderad inställning till i. ..