MASTERSTUDIES.SE

Se alla masterprogram i Pedagogik i Australien på deltid 2019

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

I dess vidaste bemärkelse kan utbildning definieras som en formativ erfarenhet som har någon form av effekt på en individ. Detta kan därför påverka hur den enskilda personen tänker, känner eller handlar. Pedagogik är ett viktigt begrepp inom utbildning som refererar till undervisningsmetodologi.  

Australien Utbildning är främst regeringens ansvar. Regeringen finansierar fullt allmänheten universitetsutbildning medan det delvis finansierar privata universitetsutbildning.Australien är en engelsk-talad land, älskar mest av studenter från länder vars engelska är det första språket ofta studerar i detta land

Börja idag Bästa masterprogrammen i Pedagogik i Australien på deltid 2019

13 Resultat i Pedagogik, Australien Filter

Master of Education (specialutbildning, avancerad)

Torrens University Australia
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 2 - 6 år Kontakt Skolan Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Nya Zeeland Auckland + 8 fler

Utbildningsutbildningen (Special Education, Advanced) förbereder grundligt utbildare för att stödja individer med en rad specialutbildningsbehov i vanliga klassrum och fyller ett välbehövligt gap i professionell utveckling för lärare inom området.

Magister i utbildning

Avondale College of Higher Education
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 1 år Kontakt Skolan Australien Cooranbong Wahroonga + 2 fler

The Master of Education (MED) kurs är utformad för lärare och skolledare som vill utöva forskarutbildning i pedagogik. Särskild vikt läggs vid den roll som den kristna lärare / administratör för att stärka moral och tro utveckling inom ramen för en kristen undervisning.

Lärarexamen (med)

Charles Darwin University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Januari 2020 Australien Darwin Sydney Melbourne + 3 fler

Master of Education programmet är utformat för att möta professionella behov av lärare i icke skolmiljöer, inklusive yrkesutbildning och småbarnsfostran och omsorg skola och lärande. Den

mästare undervisning (sekundär)

The University of Notre Dame Australia
Campusstudier Heltid Deltid 2 år Januari 2020 Australien Broome Fremantle Sydney + 3 fler

THW Master of Teaching (Secondary) program tillåter eleverna att inta en mer graderad inställning till bland skolans utveckling av undervisningen kompetens ...

mästare undervisning (primära)

The University of Notre Dame Australia
Campusstudier Heltid Deltid 2 år Januari 2020 Australien Broome Fremantle Sydney + 3 fler

Notre Dame har en tvåårig Master of Undervisning program som mer än fördubblar mängden Practicum av examensbevis för utbildning och tillåter eleverna att inta en mer graderad inställning till i. ..

utbildning lösningar

Center for Creative Leadership
Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Greensboro Schweiz Davos Colorado Springs Belgien Brussels Saint Petersburg College Park Australien Mount Eliza San Diego + 9 fler

Centrets anpassade lösningar om framtiden för ledarskapsutveckling. Vi vänder oss till enskilda ledare utvecklingsbehov och fastställa systematiska, integrerade lösningar ledarutveckling inom organisationer.

Magister för lärande och undervisning (molt)

University of Southern Queensland (USQ)
Campusstudier Internet Heltid Deltid 2 - 6 år Kontakt Skolan Australien Australia Online + 2 fler

Om du har en kandidatexamen i något annat än utbildningsområdet och vill bli en lärare, kommer USQ Master of lärande och undervisning få dig dit. Denna helt nya masternivå grad kommer att förse dig med en avancerad och omfattande förståelse av utbildning och grundligt förbereda dig för din nya karriär.

Lärarexamen (medf)

University of Southern Queensland (USQ)
Internet Heltid Deltid 18 - 72 månader Kontakt Skolan Australien Australia Online + 1 fler

Lärare spelar en viktig roll i utvecklingen av medborgarnas förmåga att använda kunskap för att lära sig, utveckla och delta i vår moderna värld. The Master of Education syftar till att förlänga din expertis, hjälpa dig att bli en ledare i utbildning.

Lärarexamen (medf)

University of Southern Queensland (USQ)
Internet Heltid Deltid 3 terminer Kontakt Skolan Australien Australia Online + 1 fler

Lärare spelar en viktig roll i utvecklingen av medborgarnas förmåga att använda kunskap för att lära sig, utveckla och delta i vår moderna värld.

Master of Education (tillämpad lingvistik)

University of Southern Queensland (USQ)
Internet Heltid Deltid 3 terminer Kontakt Skolan Australien Australia Online + 1 fler

En Master of Education (tillämpad lingvistik) är perfekt om du arbetar med andra modersmål och deras samhällen, eller inom talterapi och patologi, allierade hälsa, psykologi eller utbildning i en mängd olika inställningar som kräver färdigheter i kommunikationshantering och kors -Kulturella interaktion.

Master of Education

Southern Cross University (Online)
Internet Deltid 16 månader

Med en utbildningsutbildning från Southern Cross University är du redo för alla utmaningar som följer med en fullgörande karriär inom utbildning. Välj mellan en av två specialiseringar: Utbildnings ledarskap och pedagogisk välbefinnande. Med en läroplan anpassad till dina intressen och karriärambitioner kan du välja att växa i den riktning du är mest passionerade för.

Master of Education Advanced (Educational Leadership)

University of Wollongong
Campusstudier Internet Heltid Deltid 2 år Mars 2020 Australien Wollongong + 2 fler

Utbildningschefen (Educational Leadership) är för personer som för närvarande är i utbildningsrollroll eller som vill driva ledarskap i utbildningsinstitutioner som skolor, tidig barndom, högre utbildning och yrkesutbildning. Under denna grad får du omfattande praktiska färdigheter och en avancerad teoretisk förståelse för pedagogiskt ledarskap och ledning, och lär dig att tillämpa detta på din praktik som pedagog. Du kommer att förbättra dina färdigheter inom områden som mentorskap för nya lärare, hantering av läroplaner och bedömning, stödja personalutveckling och ledande organisationsförändringar. Under hela denna grad kommer du att bygga kompetensen för att undersöka och lösa komplexa problem i ett snabbt föränderligt pedagogiskt klimat. Du kommer även att göra ett individuellt forskningsprojekt som anpassar sig till ditt arbete och intressen.

Master of Education Advanced (TESOL)

University of Wollongong
Campusstudier Internet Heltid Deltid 2 år Mars 2020 Australien Wollongong + 2 fler

Master of Education Advanced (TESOL) är en högre grad för professionella pedagoger och de som är intresserade av att jobba på en karriär i att lära engelska till talare för andra språk (TESOL). Denna grad kan skräddarsys för att passa individuella karriärmål genom att kombinera TESOL-studier med ytterligare studier i antingen utbildningsledarskap eller informations- och kommunikationsteknik inom utbildning och utbildning.