MASTERSTUDIES.SE

Se alla masterprogram i Pedagogik i Australien på deltid 2019

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

I dess vidaste bemärkelse kan utbildning definieras som en formativ erfarenhet som har någon form av effekt på en individ. Detta kan därför påverka hur den enskilda personen tänker, känner eller handlar. Pedagogik är ett viktigt begrepp inom utbildning som refererar till undervisningsmetodologi.  

Australien Utbildning är främst regeringens ansvar. Regeringen finansierar fullt allmänheten universitetsutbildning medan det delvis finansierar privata universitetsutbildning.Australien är en engelsk-talad land, älskar mest av studenter från länder vars engelska är det första språket ofta studerar i detta land

Börja idag Bästa masterprogrammen i Pedagogik i Australien på deltid 2019

15 Resultat i Pedagogik, Australien Filter

Magister i utbildning

Avondale College of Higher Education
Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 1 år March 2020 Australien Cooranbong Wahroonga + 2 fler

The Master of Education (MED) kurs är utformad för lärare och skolledare som vill utöva forskarutbildning i pedagogik. Särskild vikt läggs vid den roll som den kristna lärare / administratör för att stärka moral och tro utveckling inom ramen för en kristen undervisning.

Lärarexamen (med)

Charles Darwin University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år January 2020 Australien Darwin Sydney Melbourne + 3 fler

Master of Education programmet är utformat för att möta professionella behov av lärare i icke skolmiljöer, inklusive yrkesutbildning och småbarnsfostran och omsorg skola och lärande. Den

mästare undervisning (sekundär)

The University of Notre Dame Australia
Campusstudier Heltid Deltid 2 år January 2020 Australien Fremantle Broome Sydney + 3 fler

THW Master of Teaching (Secondary) program tillåter eleverna att inta en mer graderad inställning till bland skolans utveckling av undervisningen kompetens ...

mästare undervisning (primära)

The University of Notre Dame Australia
Campusstudier Heltid Deltid 2 år January 2020 Australien Fremantle Broome Sydney + 3 fler

Notre Dame har en tvåårig Master of Undervisning program som mer än fördubblar mängden Practicum av examensbevis för utbildning och tillåter eleverna att inta en mer graderad inställning till i. ..

utbildning lösningar

Center for Creative Leadership
Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Greensboro Schweiz Davos Colorado Springs Belgien Brussels Saint Petersburg College Park Australien Mount Eliza San Diego + 9 fler

Centrets anpassade lösningar om framtiden för ledarskapsutveckling. Vi vänder oss till enskilda ledare utvecklingsbehov och fastställa systematiska, integrerade lösningar ledarutveckling inom organisationer.

Magister i undervisning i gymnasiet

University of Technology Sydney
Campusstudier Heltid Deltid 2 år January 2020 Australien Sydney + 1 fler

Denna förberedande kurs för lärarutbildning ger studenterna en masters kvalifikation för att undervisa i gymnasieskolan i NSW. Studenter som har både de obligatoriska grundutbildning och specialisering ämnen kan slutföra kursen i två års heltid studie eller 1,5 år i accelererat läge. Kursen erbjuder stora studier i engelska, matematik, naturvetenskap, PDHPE (tillgänglig för C10300 Pathway studenter fram till intaget 2021), matematik / vetenskap, vetenskap / matematik och HSIE (Business Studies / Economics). Kärnkomponenten ger forskningsbaserade studier av pedagogisk teori och praktik som grund för professionellt beslutsfattande i gymnasieskolan. huvudkomponenten ger undervisningsmetoder, och den professionella erfarenhetskomponenten innehåller både campusbaserade och fältbaserade erfarenheter och finns tillgänglig i alla specialiseringsområden.

Master of Education (Research)

University of Technology Sydney
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2020 Australien Sydney + 1 fler

The Master of Education (Research) is intended for those who wish to pursue advanced research in one of the areas of faculty expertise.

Master of Education (lärande och ledarskap)

University of Technology Sydney
Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2020 Australien Sydney + 1 fler

Kursen är för lärare och lärare och utvecklingsproffs som vill förbättra sin praxis och framtida karriärmöjligheter. Det fokuserar på innovation, ledande, lärande och forskning - allt avgörande för dagens yrkesutövning. Det använder spetskompetensbaserade metoder som erbjuder en hög grad av anpassning. Studenter med olika arbetsbakgrund dra nytta av interaktion med kamrater från en rad branschkonflikter, samtidigt som de fokuserar sitt arbete på frågor som är relevanta för dem och deras praktik. Kursen är speciellt utformad för att ta fram det senaste inom teknologisk förstärkt undervisning till upptagna proffs, med hjälp av en blandad inlärning.

Master of Applied lingvistik och TESOL

University of Technology Sydney
Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2020 Australien Sydney + 1 fler

UTS är en ledande leverantör av forskar språk- och alfabetiseringskurser, med akademiker som är publicerade författare och internationellt erkända experter inom området. Kursen uppfyller de professionella behov av ett brett utbud av engelska språklärare i Australien och internationellt, att lära barn, tonåringar och vuxna utvecklings. Kursen fokuserar på samtida modeller för språkinlärning och språkundervisning samt frågor som specifikt koncentrerar sig på språk och språkvetenskap. Det riktar sig till dem som söker en första lärarexamen på att undervisa engelska till vuxna som talar andra språk, med branschpraxis placeringar i Australien eller utvalda utländska institutioner. Det är också väl lämpad för sökande som redan har en lärarexamen och vill få en specialistexamen inom området. Kursen består av ämnen som utrusta lärare med kompetens och djupgående kunskap inom områdena praktik, pedagogiska grammatiker, global Englishes, diskursanalys, fonologi och uttal, språkundervisning teknik, språkutveckling, språk för särskilda ändamål, och mer.

Magister för lärande och undervisning (molt)

University of Southern Queensland (USQ)
Campusstudier Online Heltid Deltid 2 - 6 år February 2020 Australien Toowoomba Australia Online + 3 fler

Om du har en kandidatexamen i något annat än utbildningsområdet och vill bli en lärare, kommer USQ Master of lärande och undervisning få dig dit. Denna helt nya masternivå grad kommer att förse dig med en avancerad och omfattande förståelse av utbildning och grundligt förbereda dig för din nya karriär.

Lärarexamen (medf)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Heltid Deltid 18 - 72 månader July 2019 Australien Australia Online + 1 fler

Lärare spelar en viktig roll i utvecklingen av medborgarnas förmåga att använda kunskap för att lära sig, utveckla och delta i vår moderna värld. The Master of Education syftar till att förlänga din expertis, hjälpa dig att bli en ledare i utbildning.

Lärarexamen (medf)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Heltid Deltid 3 terminer February 2020 Australien Toowoomba Australia Online + 2 fler

Lärare spelar en viktig roll i utvecklingen av medborgarnas förmåga att använda kunskap för att lära sig, utveckla och delta i vår moderna värld.

Master of Education (tillämpad lingvistik)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Heltid Deltid 3 terminer February 2020 Australien Toowoomba Australia Online + 2 fler

En Master of Education (tillämpad lingvistik) är perfekt om du arbetar med andra modersmål och deras samhällen, eller inom talterapi och patologi, allierade hälsa, psykologi eller utbildning i en mängd olika inställningar som kräver färdigheter i kommunikationshantering och kors -Kulturella interaktion.

Master of Education

Southern Cross University (Online)
Online Deltid 16 månader January 2020 Australien Australia Online

Med en utbildningsutbildning från Southern Cross University är du redo för alla utmaningar som följer med en fullgörande karriär inom utbildning. Välj mellan en av två specialiseringar: Utbildnings ledarskap och pedagogisk välbefinnande. Med en läroplan anpassad till dina intressen och karriärambitioner kan du välja att växa i den riktning du är mest passionerade för.

Master of Education (specialutbildning, avancerad)

Torrens University Australia
Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 2 - 6 år October 2019 Australien Melbourne + 1 fler

Utbildningsutbildningen (Special Education, Advanced) förbereder grundligt utbildare för att stödja individer med en rad specialutbildningsbehov i vanliga klassrum och fyller ett välbehövligt gap i professionell utveckling för lärare inom området.