MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Pedagogik på deltid i Fremantle, Australien 2019

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Även om en del utbildning kan vara väldigt informell äger den vanligaste typen av undervisning rum i en ganska formaliserad setting. Denna typ av utbildning är vanligen uppdelad i olika steg: dagis, förskola, mellanstadiet och gymnasiet. Högre utbildning omfattar studier högskola/universitet med kandidat- och masterutbildningar samt doktorsprogram.  

Australien har en subventionerad högre utbildning för studenter bedriver de grundutbildningsprogram grader. De ger också lån och bidrag för de forskarstuderande. Högre lärande börjar på grundexamen nivå till en doktorsexamen inom något ämnesområde.

Njuta av den livliga rika kulturen i Fremantle som du studerar. Utmärkt primär, sekundär och tertiär utbildning kan erhållas här. Curtin University och Challenger Institute of Technology finns i denna stad.

Be om information Masterexamina i Pedagogik på deltid i Fremantle i Australien 2019

2 Resultat i Pedagogik, Fremantle Filter

mästare undervisning (sekundär)

The University of Notre Dame Australia
Campusstudier Heltid Deltid 2 år Januari 2020 Australien Fremantle Broome Sydney + 3 fler

THW Master of Teaching (Secondary) program tillåter eleverna att inta en mer graderad inställning till bland skolans utveckling av undervisningen kompetens ...

mästare undervisning (primära)

The University of Notre Dame Australia
Campusstudier Heltid Deltid 2 år Januari 2020 Australien Fremantle Broome Sydney + 3 fler

Notre Dame har en tvåårig Master of Undervisning program som mer än fördubblar mängden Practicum av examensbevis för utbildning och tillåter eleverna att inta en mer graderad inställning till i. ..