Filter
Masterexamina
Australien Victoria Mount Eliza Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Hitta masterprogram i Pedagogik på deltid i Mount Eliza, Australien 2019

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

De som ser pedagogik och utbildning som sin framtida karriär studerar på program för blivande pedagoger. Lyckligtvis finns det ett brett utbud av kurser som är avsedda för studenter som vill komplettera eventuell lärarbehörighet. Dessa kurser erbjuds vid olika lärosäten över hela världen.

Australien har den tredje största antalet utländska studenter i världen trots att de har en gemenskap av endast 23 miljoner. Dessa är starka akademiska meriter, men australiska institutioner är lika högt rankad som de städer som huset dem runt fädernesland.

Historiskt är en plats för fritidshus, har Mount Eliza många eftergymnasial utbildning centra. Många institutioner för högre utbildning växer fram, men Melbourne Business School är det mest populära här.

Be om information Masterexamina i Pedagogik på deltid i Mount Eliza i Australien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Pedagogik, Mount Eliza

Examina
Plats
Australien
Victoria
Mount Eliza
Studietyp
Tempo
Center for Creative Leadership

Centrets anpassade lösningar om framtiden för ledarskapsutveckling. Vi vänder oss till enskilda ledare utvecklingsbehov och fastställa systematiska, integrerade lösningar ... [+]

I en tid av höga insatser ansvarsskyldighet och ökade förväntningar, klimatförändringsskatten utbildningssektorn (ES)-gruppen ingår en utvecklingsresurs ledarskap för dagens pedagoger att bistå dem med de tuffa men kritiska arbete med att reformera och omstrukturera skolor och skoldistrikt. Stärka ledarskapet förmåga de ansvariga för K-12 offentliga och privata skolor, högskolor och universitet så att utbildningsreformer för excellens kan uppstå är dess unika och viktiga uppdrag.

Producera Genombrott Resultat i utbildning

Ett exempel på genombrott resultaten våra program producerar finns i erfarenheterna från South Carolina Department of Education. Personal statistik visade nästan hälften av statens principer skulle vara berättigade att gå i pension inom fem år, vilket skapar en rekordstor efterfrågan på nya skolledare. ... [-]

Australien Mount Eliza
September 2019
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska