Hitta masterprogram i Personaladministration (HR) på distans i Los Angeles, Amerikas förenta stater 2020

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.En examen i mänskliga resurser förbereder studenter på att träda in i arbetskraften hos olika typer av organisationer och företag. När man studerar till en examen av detta slag blir man intr… Läs mer

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

En examen i mänskliga resurser förbereder studenter på att träda in i arbetskraften hos olika typer av organisationer och företag. När man studerar till en examen av detta slag blir man introducerad till ett antal relevanta ämnen såsom arbetsrätt, lika lön, organisatoriskt beteende, management och ledarskap.

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Förutom att vara hem till den legendariska Hollywood är Los Angeles den näst största staden i USA och den största i delstaten Kalifornien. Det har varit värd de olympiska spelen två gånger innan och är uppdelat i 80 distrikt och stadsdelar. Staden är hem för tre statliga universitet och en mängd andra institutioner.

Be om information Masterexamina i Personaladministration (HR) på distans i Los Angeles i USA 2020

Läs mindre
California National University for Advanced Studies
Los Angeles , USA

Master of Human Resources Management kräver slutförandet av minst 36 enheter som består av en blandning av guidade undervisning och vägledd undervisning / lab format.

Master of Human Resources Management kräver slutförandet av minst 36 enheter som består av en blandning av guidade undervisning och vägledd undervisning / lab format. -
Exekutiva kurser
Deltid
September 2020
Online
 
DeVry University
Chicago , USA + 6 Mer

Master of Human Resource Management utbildningsprogrammet kan förbereda dig för att ge en strategisk bemannings syn över flera discipliner i omvärlden

Master of Human Resource Management utbildningsprogrammet kan förbereda dig för att ge en strategisk bemannings syn över flera discipliner i omvärlden -
Exekutiva kurser
Heltid
Engelska
September 2020
Campusstudier