MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Personaladministration på distans i Los Angeles, Amerikas förenta stater 2020

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

När man studerar hantering av mänskliga resurser blir man bättre förberedd på att hantera och leda medarbetare inom olika typer av företag och organisationer. Det finns ett antal kurser som man kan ta för att bygga en djupare förståelse för karriärrelaterade uppgifter, såsom konflikthantering, arbetsmarknadsrelationer, att skapa ROI och bygga arbetslag.  

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Förutom att vara hem till den legendariska Hollywood är Los Angeles den näst största staden i USA och den största i delstaten Kalifornien. Det har varit värd de olympiska spelen två gånger innan och är uppdelat i 80 distrikt och stadsdelar. Staden är hem för tre statliga universitet och en mängd andra institutioner.

Be om information Masterexamina i Personaladministration på distans i Los Angeles i USA 2020

2 Resultat i Personaladministration, Los Angeles, Distansutbildning Filter

Master Of Human Resources Management (MHRM)

California National University for Advanced Studies
Exekutiva kurser
September 2020
<
Deltid
Online

Master of Human Resources Management kräver slutförandet av minst 36 enheter som består av en blandning av guidade undervisning och vägledd undervisning / lab format.

Läs mer

Befälhavare human resource management (MHRM)

DeVry University
Exekutiva kurser
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Master of Human Resource Management utbildningsprogrammet kan förbereda dig för att ge en strategisk bemannings syn över flera discipliner i omvärlden

Läs mer