Filter
Masterexamina
Frankrike Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Psykologi i Frankrike 2020

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Psykologi är studiet av mänskligt beteende och det mänskliga sinnet. Psykologin fick sin start som vetenskap i slutet av artonhundratalet med banbrytande studier utförda av psykologer som till exempel Sigmund Freud. Psykologi består av flera underämnen som utforskar emotionella och kognitiva tillstånd.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

De mest populära masterprogrammen i Psykologi i Frankrike 2020

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Psykologi, Frankrike

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Från och med den. 2015-16 kommer CdLM i psykologi av kognitiva processer innefattar en första året enhet bana och möjlighet att välja, om inskrivning till det andra året, ... [+]

Från och med den. 2015-16 kommer CdLM i psykologi av kognitiva processer innefattar en första året enhet bana och möjlighet att välja, om inskrivning till det andra året, för den internationella väg "kognitiv psykologi och Psychophisiology". Som en del av denna process kan åstadkommas, enligt läroplanen för ett begränsat antal elever utvalda studier CV och den allmänna nivån på kunskaper i engelska, den dubbla titeln på SUN och Université Lille 3: Degree grad i psykologi av kognitiva processer / Mästare Sciences humaines et Sociales, Nämn Psychologie, Spécialité "Psychologie des Sciences et Processus Neurocognitifs Affectives.

UTBILDNINGSMÅL MÅL

Vägen för "kognitiv psykologi och Psychophisiology" kommer att erbjuda specifikt:... [-]

Frankrike Lille
Oktober 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

P²food är en 2-årig, kursbaserad, heltid internationell forskarutbildning, inriktad på de fysiologiska och psykologiska determinanterna av matvalet, som erbjuds av Univer ... [+]

P²food är en 2-årig, kursbaserad, heltid internationell forskarutbildning, inriktad på de fysiologiska och psykologiska determinanterna av matvalet, som erbjuds av University of Burgundy - Franche-Comté och AgroSup Dijon.

Mat spelar en mycket större roll i konsumenternas liv än att bara mata dem. Varje dag gör människor flera matval. Deras diet har en stor inverkan på deras näringsstatus och hälsa, men också på miljön.

En större förståelse av orsakerna till konsumenternas val av livsmedel behövs för att skapa effektiva program och utveckla nya produkter, förbättra kostmönstret i linje med rekommendationer och öka mathållbarheten. Även om det är uppenbart enkelt, är matval komplexa beteenden som beror på många faktorer och deras interaktioner. I denna masterexamen ligger ett centralt inslag på de fysiologiska och psykologiska faktorerna i matvalet.... [-]

Frankrike Dijon
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska