Filter
Masterexamina
Belgien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Stads- och samhällsplanering i Belgien 2020

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Samhällsplanering handlar om att planera och utforma områden som ska användas av människor eller industri. Vissa studieinriktningar inkluderar också miljö och transport.  

Belgien, officiellt Konungariket Belgien, är en federal stat i Västeuropa. Det är en grundande medlem av Europeiska unionen och är värd för EU 's huvudkontor såväl som de av flera andra stora internationella organisationer som Nato.

De mest populära masterprogrammen i Stads- och samhällsplanering i Belgien 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Stads- och samhällsplanering, Belgien

Isuru

Utbildningen är organiserad modulärt och enligt en kompetensbaserad metod. Studenten går igenom de olika undervisningsenheterna som utgör träningen enligt den rytm som pa ... [+]

utbildning

Utbildningen är organiserad modulärt och enligt en kompetensbaserad metod. Studenten går igenom de olika undervisningsenheterna som utgör träningen enligt den rytm som passar honom, tills det integrerade testet där han måste demonstrera genom ett syntesarbete den transversella behärskningen av de färdigheter han har förvärvat.

Frågan "Hur kommer männen att bo här, imorgon? Är brödkrummen av träningen. Det här är syftet med stadsplaneringskurser där studenten leder till att formulera sitt svar i form av en kreativ syntes i ett tillvägagångssätt som liknar det som han kommer att genomföra i sin yrkesutövning.

Runt projektets gång graverar de kurser som rör vetenskapen, teknikerna, metoderna och metoderna som planeraren hänvisar till och de som rör de grunder som ramar sin verksamhet.... [-]

Belgien Saint-Gilles
Kontakt Skolan
Franska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska