Filter
Masterexamina
Colombia Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se alla masterprogram i Stads- och samhällsplanering i Colombia på deltid 2019/2020

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

För dem som är intresserade av design i stor skala som har en inverkan på stora grupper människor är stads- och regionplanering ett passande yrkesområde.  

Colombia är en verkligt mångsidig och unikt land, som ligger i nordvästra hörnet av Sydamerika. Med vänliga människor, exotiska landskap och kosmopolitiska städer, är Colombia definitivt platsen att lära sig spanska.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Stads- och samhällsplanering i Colombia på deltid 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Stads- och samhällsplanering, Colombia

Pontificia Universidad Javeriana

Magisterexamen i stads- och stadsplanering är ett forskarutbildning som inrättades 1975 vid fakulteten för tvärvetenskapliga studier. Det är för närvarande en del av faku ... [+]

Magisterexamen i stads- och stadsplanering är ett forskarutbildning som inrättades 1975 vid fakulteten för tvärvetenskapliga studier. Det är för närvarande en del av fakulteten för arkitektur och design, inriktad på forskning och omfattande och tvärvetenskaplig utbildning av proffs inom analys, forskning och intervention i processerna för stads- och regionalplanering, markplanering och design av städer och regioner i Colombia , för att bidra till att söka lösningar på samhällets nuvarande problem, i enlighet med riktlinjerna för uppdraget från Pontificia Universidad Javeriana .

Allmän informationKonferens: Fredag från 14:00 till 20:00 och lördagar från 7:00 till 1:00Studie-läge:Examensbevis: Master i stads- och regionalplaneringBeräknad varaktighet: Fyra terminerÅtgärdsår: 1975SNIES: 1033Kvalificerad registerupplösning: 4647 av 7 maj 2012, giltig till 7 maj 2019.Mästarens värde: 11.172.000 / semester *Typ av utbildning: PostgraduatePlats där den erbjuds: Bogotá... [-]
Colombia Bogotá
Januari 2020
Spanish (Colombia)
Deltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska