MASTERSTUDIES.SE

Se alla masterprogram i Stads- och samhällsplanering i Colombia på deltid 2019

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

För dem som är intresserade av design i stor skala som har en inverkan på stora grupper människor är stads- och regionplanering ett passande yrkesområde.  

Colombia är en verkligt mångsidig och unikt land, som ligger i nordvästra hörnet av Sydamerika. Med vänliga människor, exotiska landskap och kosmopolitiska städer, är Colombia definitivt platsen att lära sig spanska.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Stads- och samhällsplanering i Colombia på deltid 2019

1 Resultat i Stads- och samhällsplanering, Colombia Filter

Magisterexamen i stads- och stadsplanering

Pontificia Universidad Javeriana
Campusstudier Deltid 4 terminer Januari 2020 Colombia Bogotá

Magisterexamen i stads- och stadsplanering är ett forskarutbildning som inrättades 1975 vid fakulteten för tvärvetenskapliga studier. Det är för närvarande en del av fakulteten för arkitektur och design, inriktad på forskning och omfattande och tvärvetenskaplig utbildning av proffs inom analys, forskning och intervention i processerna för stads- och regionalplanering, markplanering och design av städer och regioner i Colombia , för att bidra till att söka lösningar på samhällets nuvarande problem, i enlighet med riktlinjerna för uppdraget från Pontificia Universidad Javeriana .