MASTERSTUDIES.SE

Se masterprogram i Stads- och samhällsplanering Europa 2020

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Samhällsplanering handlar om att utforma designförslag för områden som ska användas av människor, vare sig det är på regional, urban eller industriell nivå.  

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Se alla masterprogram i Stads- och samhällsplanering Europa 2020

16 Resultat i Stads- och samhällsplanering, Europa Filter

Magisterexamen i stadsförnyelse, rehabilitering och design (online)

MADIN USAL
Internet Deltid 9 månader September 2020 Spanien Salamanca

Mästaren syftar till att underlätta den praktiska tillämpningen av de ämnen som lärs ut. Av denna anledning arbetar för närvarande med två olika stadsmiljöer. Miranda del Castañar (Salamanca) i samarbete med kommunfullmäktige i denna stad i vad som gäller skyddade lantlig miljö.

Magister i smarta städer

Bau Design College of Barcelona
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Barcelona

När den smarta staden konceptet först framkommit under det senaste årtiondet, utgjorde det bidrag informations- och kommunikationsteknik (IKT) till utveckling av städer för lärande, anpassning och innovation.

MSc Hållbarhet och Anpassning Planering

Centre for Alternative Technology
Campusstudier Internet Heltid Deltid 1 - 2 år Kontakt Skolan Storbritannien Machynlleth + 2 fler

MSc i hållbarhet och anpassning planering (SAP) fokuserar på "makro" skala aspekter av fältet

Recity - european gemensamt mästare kurs i stads förnyelse

fisD consortium
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 5 år Kontakt Skolan Italien Catanzaro + 1 fler

utformningen av stadsförnyelsen, bedrivs med en helhetssyn som bygger på att förbättra mottagarnas kompetens som krävs för att vara viktiga aktörer inom den avancerade processen för en hållbar stadsutveckling och förnyelse, när det gäller design, kommunikation, byggande och förvaltning av den samtida staden.

Master i transport, mobilitet och innovation

KTH Royal Institute of Technology
Campusstudier Heltid 2 år Augusti 2020 Sverige Stockholm

Världens städer förändras, men inte tillräckligt. Ny teknik, affärsmodeller och globala prioriteringar förändrar vårt sätt att komma runt, och regionala planerare och stadsingenjörer är under press för att förbereda sig för och utnyttja dessa omvandlingar för att bidra till en stadsmiljö som förbrukar färre knappa resurser, bidrar mindre till klimatet förändras och ger mer livliga stadsdelar och arbetsplatser. För att åstadkomma detta krävs att traditionella teknikdiscipliner integreras med entreprenörskompetens för att driva förändringar som genomför innovationer i praktiken.

Master i hållbar stadsplanering och design

KTH Royal Institute of Technology
Campusstudier Heltid 2 år Augusti 2020 Sverige Stockholm

Masterprogrammet i hållbar stadsplanering och design fokuserar på förhållandet mellan den byggda miljön och sociala, ekonomiska och institutionella krafter. Programmet ger proffsen en djup och bred förståelse av de många faktorerna för hållbar stadsutveckling. Studenter utbildas för att förändra planerings- och designmetoder för att svara på framtidens miljöförhållanden och samhällsbehov.

Master i stadsplanering och territoriell utveckling

Isuru
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Belgien Saint-Gilles

Utbildningen är organiserad modulärt och enligt en kompetensbaserad metod. Studenten går igenom de olika undervisningsenheterna som utgör träningen enligt den rytm som passar honom, tills det integrerade testet där han måste demonstrera genom ett syntesarbete den transversella behärskningen av de färdigheter han har förvärvat.

Master i arkitektur och urbanism

Brno University of Technology
Campusstudier Heltid 2 - 4 år September 2020 Tjeckien Brno

Förberedelse av en utexaminerad arkitekt för att bli en kreativ expert inom hela hans komplexkomplex, som kan klara av design och ledningsuppgifter i samband med kapitalkonstruktion.

Masterprogram i fysisk planering (60 hp)

Blekinge Institute of Technology
Campusstudier Heltid 1 år Augusti 2020 Sverige Karlskrona

Få en djup förståelse för fysisk planering och tvärvetenskapliga projekt. Förstå och planera för fysisk planerings framtida effekter på människan och miljön.

Master i Urban Studies

Estonian Academy of Arts
Campusstudier Heltid 2 år Februari 2020 Estland Tallinn

Programmet ligger vid den tvärvetenskapliga korsningen av arkitektur, stadsplanering och design, konsthistoria och teori, kritisk geografi, sociologi, etnografi och relaterade discipliner.

Magisterprogram i offentlig planering för hållbar utveckling

Örebro University
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Sverige örebro

Vill du utveckla kunskaper och få verktyg som ger dig möjlighet att jobba för en mer hållbar samhällsutveckling? Då är detta program helt rätt för dig!

Magister i prototyper framtida städer

Higher School of Economics
Campusstudier Heltid 2 år September 2020 Ryssland moskva Storbritannien london Canterbury Nizhny Novgorod Sankt Petersburg Sydkorea Seoul + 7 fler

Programmet kommer att fokusera på frågor om stadsplanering och förvaltning med hjälp av nya stadsmodeller och teknologier. Den kommer att ledas av internationella och ryska forskare och experter som bildar den nuvarande agendan för smart stadsutveckling i Ryssland och över hela världen.

MArch (Hons) Arkitektur

University of Dundee
Campusstudier Heltid 5 år Kontakt Skolan Storbritannien Dundee

Vi utbildar resursfulla och anpassningsbara arkitekter som kan reagera kreativt på kraven i en komplex och föränderlig miljö.

Magister i kustsamhällen och regional utveckling

University Centre of the Westfjords
Campusstudier Heltid 18 - 24 månader September 2021 Island Ísafjörður

Kustområden och regional utveckling är ett internationellt multidisciplinärt mastersprogram för utveckling av landsbygden och avlägsna områden i det förflutna och i framtiden.

Magisterexamen i City Resilience Design och Management

International University of Catalonia
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Barcelona

Denna magisterexamen är ett innovativt, internationellt och tvärvetenskapligt utbildningsprogram som lär eleverna hur man ska operera de mest akuta uppmaningarna till att bygga mer motståndskraftiga och hållbara städer genom stadsplanering och design och hur man utformar adekvata policyer och styrningsmodeller. Detta ettåriga program ger de mest aktuella perspektiv, metoder och verktyg för att hantera hotet om klimatförändringar, naturkatastrofer och de sociala och tekniska omvandlingar som krävs för att minimera miljöpåverkan av den nuvarande globala urbaniseringsutvecklingen samtidigt som man tar itu med social rättvisa.