Filter
Masterexamina
Förenade arabemiraten Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Stads- och samhällsplanering i Förenade Arabemiraten 2020

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

För dem som är intresserade av design i stor skala som har en inverkan på stora grupper människor är stads- och regionplanering ett passande yrkesområde.  

Förenade Arabemiraten, ibland helt enkelt kallas Emirates eller UAE är ett arabiskt land i sydöstra delen av den arabiska halvön vid Persiska viken och gränsar Oman i öster och Saudiarabien i söder, samt delar sjögränser med Qatar och Iran.

De mest populära masterprogrammen i Stads- och samhällsplanering i Förenade Arabemiraten 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Stads- och samhällsplanering, Förenade arabemiraten

Paris-Sorbonne University Abu Dhabi

18 månader magisterexamen i samhällsplanering är utformad för studenter att förvärva grundläggande kunskaper och färdigheter som krävs för jobb som professionell planerar ... [+]

Översikt

18 månader magisterexamen i samhällsplanering är utformad för studenter att förvärva grundläggande kunskaper och färdigheter som krävs för jobb som professionell planerare.

En beboelig modern stad är bara lyckas om de olika delarna effektivt integreras och de boende och medborgarna gynnas ekonomiskt och socialt leder till en förbättrad livskvalitet. Regional och stadsplanerare strategiskt länka komplexa komponenter i städer och regioner, inklusive budget, juridiska, tillgång till infrastruktur och mark och visuella intryck. Genom intelligent planering, skapar de planer på att bygga och organiskt växa dynamiska och funktionella offentliga utrymmen för små och stora befolkningar. Planerare arbeta tillsammans ingenjörer, arkitekter, brottsbekämpande organ, miljökonsulter, juridiska rådgivare för att skapa levande och hållbara städer och regioner.... [-]

Förenade arabemiraten Abu Dhabi
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska