Filter
Masterexamina
Mexiko Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Stads- och samhällsplanering i Mexiko 2020

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

För dem som är intresserade av design i stor skala som har en inverkan på stora grupper människor är stads- och regionplanering ett passande yrkesområde.  

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

De mest populära masterprogrammen i Stads- och samhällsplanering i Mexiko 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Stads- och samhällsplanering, Mexiko

ITESO - Universidad Jesuita de Guadalajara

Masterexamen i hållbara städer och allmänna utrymmen uppmuntrar utvecklingen av innovativa och deltagande projekt som tar upp sociala och rumsliga frågor i stadsområden o ... [+]

Städer runt om i världen har vuxit tre gånger snabbare än deras verkliga behov, och situationen i Mexiko är inte annorlunda. Vi upplever effekterna av formell urbana spridning i utkanten av städer och en exponentiell tillväxt i användningen av bilar; följaktligen har kvaliteten på offentliga utrymmen lidit eftersom de har tappat sitt yrke för områden för social interaktion och därmed skapat villkor för ojämlikhet, osäkerhet, föroreningar, otillgänglighet och brist på identitet i stadsområden.

Mot bakgrund av en stadsmodell i kris, främjar ITESO, i samarbete med avdelningen för livsmiljö och stadsutveckling, forskarutbildningar inom hållbarhet som hanterar den växande miljömässiga och sociala försämringen som urbana områden genomgår på lokal, nationell och global nivå .... [-]

Mexiko Tlaquepaque
Augusti 2020
Spansk
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska