Filter
Masterexamina
Sverige Karlskrona Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Stads- och samhällsplanering i Karlskrona i Sverige 2020

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

För dem som är intresserade av design i stor skala som har en inverkan på stora grupper människor är stads- och regionplanering ett passande yrkesområde.  

Sverige (Sverige) är den största av de nordiska länderna, med en befolkning på cirka 9,5 miljoner. Det gränsar Norge och Finland och är ansluten till Danmark via bron över Öresund (Öresundsbron). Sverige har en stark tradition av att vara ett öppet, men diskret land.

Karlskrona stad är hem för Sveriges marinbas. Det ligger i Blekinge län. Karlskrona har över 30.000 invånare. Det är hem till Blekinge Tekniska Högskola.

Be om information Masterexamina i Stads- och samhällsplanering i Karlskrona i Sverige 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Stads- och samhällsplanering, Karlskrona

Examina
Plats
Sverige
Karlskrona
Studietyp
Tempo
Blekinge Institute of Technology

Få en djup förståelse för fysisk planering och tvärvetenskapliga projekt. Förstå och planera för fysisk planerings framtida effekter på människan och miljön. ... [+]

Få en djup förståelse för fysisk planering och tvärvetenskapliga projekt. Förstå och planera för fysisk planerings framtida effekter på människan och miljön.

Programmet består av 60 högskolepoäng och leder till en magisterexamen.

Vid BTHRumslig planering som en hel och tvärvetenskaplig planering

Du presenteras här för den övergripande kontexten för fysisk planering, dess kulturarv och de olika formerna av styrning i samhället. Du är utbildad att arbeta i tvärvetenskapliga planeringsprojekt och fördjupa dig tematiskt i planeringens olika utmaningar, inklusive hållbarhet, jämlikhet, rättvisa och miljön.

Förståelse för sociala, rumsliga och miljömässiga effekter... [-]
Sverige Karlskrona
Augusti 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska