Filter
Masterexamina
Tjeckien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Stads- och samhällsplanering i Tjeckien 2020

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Samhällsplanering handlar om att planera och utforma områden som ska användas av människor eller industri. Vissa studieinriktningar inkluderar också miljö och transport.  

Tjeckien har en väletablerad och forskningsbaserad högskoleutbildning. Detta har gjort att lära ini Prag en av de respekterade läroplanen 's i Europa sedan det odlar en anda av kreativitet och innovation bland eleverna.

De mest populära masterprogrammen i Stads- och samhällsplanering i Tjeckien 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Stads- och samhällsplanering, Tjeckien

Brno University of Technology

Förberedelse av en utexaminerad arkitekt för att bli en kreativ expert inom hela hans komplexkomplex, som kan klara av design och ledningsuppgifter i samband med kapitalk ... [+]

Arkitektur och urbanism

Förkortning: ARCHURB

Nivå på kursen: Mästarens

Fakulteten: Arkitekturfakulteten

Läroår: 2020/2021

En titel tilldelad: Ing. båge.

Kvalificeringsnivå: Magister (2: a cykeln)

Särskilda behörighetskrav: Villkor för att få tillträde är att få en kandidatexamen.

Viktiga lärandemål:

Studiet syftar till att uppnå en sådan grad av examensbeviset att han vid godkännandet - vid hans anslutning till den tjeckiska arkitektsamfundet - kan bevisa den kunskap och färdigheter som krävs.

Arbetserfarenhet

Specialiserad studie syftar till att utbilda en högkvalificerad konceptarbetare inom arkitektur och stadsdesign. De utexaminerade får de kunskaper och färdigheter som kvalificerar dem för att uppfylla villkoren i auktorisationsreglerna för den tjeckiska arkitekttjänstemannen, vilket gör att de kan utöva ett frilansarbete.... [-]

Tjeckien Brno
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska