MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Stads- och samhällsplanering i USA 2020

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Samhällsplanering handlar om att utforma designförslag för områden som ska användas av människor, vare sig det är på regional, urban eller industriell nivå.  

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

De mest populära masterprogrammen i Stads- och samhällsplanering i USA 2020

2 Resultat i Stads- och samhällsplanering, Amerikas förenta stater Filter

M.arch 2

SCI-Arc
Exekutiva kurser 01 September 2020 Heltid Engelska Campusstudier

SCI-Arc M.Arch två program är en tvåårig, fem sikt professionell Master of Architecture programmet. Målet är att omvärderingen av arkitektur; Det är särskilt utformat för att ...

Läs mer

Forskarutbildning inom hållbar landskapsplanering och design

The Conway School
Exekutiva kurser 01 September 2020 Heltid Engelska Campusstudier

Den Conway-programmet är en livlig blandning av klassrumsundervisning, tillämpad studioarbete, student- och besöks presentationer, fältarbete, studiebesök, och informella disk ...

Läs mer