MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Stadsdesign i Slovenien 2020

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Urban design är ett område av studier och praktik som kombinerar ett flertal discipliner involverade i utformningen av moderna städer. Vanliga inslag av stadsplanering som studenten lära typiskt innefattar landskapsplanering, utvecklingsekonomi och vägbyggnad.

Slovenien, officiellt Republiken Slovenien, är en nationalstat i Centraleuropa vid korsningen av stora europeiska kulturella och handelsvägar. Slovenien är ett relativt säkert land att besöka. Universitetet i Ljubljana är den äldsta och största lärosäte i landet, som erbjuder tre konsthögskolor: Teater och film, musik, och konst.

De mest populära masterprogrammen i Stadsdesign i Slovenien 2020

1 Resultat i Stadsdesign, Slovenien Filter

Master i förvaltning av smarta städer

DOBA Business School
Slovenien, Maribor + 2 Mer
Exekutiva kurser
01 Oct 2020
<
Online och Campus-kombinerat
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Serb
Online och Campus-kombinerat
Campusstudier
Online

Städer och samhällen är de viktigaste platserna för de viktigaste utmaningarna i modern tid, som vi måste förstå och kunna lösa genom att inkludera medborgare för att förbättr ...

Läs mer