Filter
Masterexamina
Storbritannien england Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Stadsdesign i england i Storbritannien 2020

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Urban design är ett område av studier och praktik som kombinerar ett flertal discipliner involverade i utformningen av moderna städer. Vanliga inslag av stadsplanering som studenten lära typiskt innefattar landskapsplanering, utvecklingsekonomi och vägbyggnad.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Be om information Masterexamina i Stadsdesign i england i Storbritannien 2020

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Stadsdesign, england

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Kursen fokuserar på den kreativa utformningen av det offentliga riket, stadsområden och städer, vilket kombinerar innovativ design, hållbarhetsfrågor och den senaste fors ... [+]

Den 12-månaders MArch Sustainable Urban Design-kursen fokuserar på utformningen av stadsområden och städer och är ett forsknings- och projektbaserat program. Kursen är utformad för att förbättra våra städers kvalitet genom att förmedla innovativ design till ett nytt förhållande till den senaste teoretiska forskningen vad gäller stadsformens struktur och skapandet av stadsplatser för att möta de stora möjligheterna och utmaningarna.

Programmet bygger på den akademiska personalens forskning och praktik inom kompetensområdet. Detta inkluderar författarna till internationellt kända böcker och tidskriftsartiklar om stadsdesign och relaterade områden tillsammans med stor internationell erfarenhet av praktik som informerar undervisningen om programmet.... [-]

Storbritannien Nottingham
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Kursen fokuserar på specialistkunskapskunskap och avancerad designteknik och -teknik. ... [+]

Den 12-månaders MArch Architecture Design-kursen fokuserar på utveckling och tillämpning av specialistkunskapskunskap och avancerad designteknik och -teknologi.

Denna kurs var ursprungligen inrättad för att svara på den ökande konkurrensen inom professionell upphandling av byggnader och den ökande efterfrågan på specialistkunskaper och kompetens i strävan efter arkitektonisk excellens. Det ger möjlighet att koncentrera sig på arkitektonisk eller urban design, humaniora, miljödesign och teknik till en hög grad av sofistikering utan att behöva arbeta inom ett enda specialistområde.

NyckelfaktaInstitutionen för arkitektur och byggmiljö ska inom ramen för sin uppgift utveckla dina yrkeskunskaper och den miljömässigt ansvarsfulla attityd som är nödvändig i dagens snabbt föränderliga värld.Avdelningen har starka samarbetskopplingar med utomeuropeiska institutioner.Detta tvärvetenskapliga program delar moduler med andra forskarutbildningskurser inom institutionen.... [-]
Storbritannien Nottingham
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska