MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Stadsdesign i Nottingham i Storbritannien 2020

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

En Master i Urban Design är en examen som kommer att utveckla den studerandes förmåga att utforma landskap, byggnader och utrymmen i stadsmiljö. Utexaminerade kommer att ha en tvärvetenskaplig utbildning som omfattar stadsplanering teori.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Nottingham är känd för legenden om Robin Hood, två stora teatrar och många museer och gallerier. Det är också hem till två universitet som har över 60 tusen studenter, 12 miljarder av dem är internationella.

Be om information Masterexamina i Stadsdesign i Nottingham i Storbritannien 2020

2 Resultat i Stadsdesign, Nottingham Filter

MArch Architecture Design

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Storbritannien, Nottingham + 4 Mer
Exekutiva kurser
01 Sep 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Kursen fokuserar på specialistkunskapskunskap och avancerad designteknik och -teknik.

Läs mer

MArch Sustainable Urban Design

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Storbritannien, Nottingham + 4 Mer
Exekutiva kurser
01 Sep 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Kursen fokuserar på den kreativa utformningen av det offentliga riket, stadsområden och städer, vilket kombinerar innovativ design, hållbarhetsfrågor och den senaste forskning ...

Läs mer