MASTERSTUDIES.SE

Se masterprogram i Stadsdesign i Turkiet 2020

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Studenter i stadsplanering lära sig planering av samhällen med avseende på markanvändning. De som arbetar inom området för stadsplanering genomgår typiskt varierande studier med arkitektur, stadsplanering, landskapsplanering, teknik och relaterade discipliner.

Universiteten i Turkiet ger antingen två eller fyra års utbildning för grundutbildningen, medan forskarutbildningen varar i minst två år. Det finns cirka 820 högskolor i Turkiet inklusive 76 universitet med en total student registrering av över 1 miljon. Kvaliteten på utbildningen vid de turkiska universiteten varierar kraftigt, en del ge utbildning och resurser i nivå med internationellt kända skolor.

De mest populära masterprogrammen i Stadsdesign i Turkiet 2020

1 Resultat i Stadsdesign, Turkiet Filter

Magister i stadsplanering

Izmir Institute of Technology
Campusstudier Heltid 2 terminer September 2020 Turkiet Izmir

Izmir Institute of Technology är en av två lärosäten i Turkiet erbjuder engelskspråkig undervisning i staden och regional planering.