MASTERSTUDIES.SE

Jämför 25 masterprogram i Stadsdesign

Urban design är utan tvekan lika gammal som den mänskliga civilisationen själv. Även om det inte hade 't blivit kallad "" stadsplanering "" per se, viktiga stadsplanering metoder och tekniker har varit integrerad i skapandet av mänskliga bosättningar och gamla metropoler som har fortsatt att förvåna dagens urbana designers, arkeologer och resten av mänskligheten likadana. Till exempel, har genomtänkt design av trafikleder alltid varit avgörande för det ekonomiska livet i städerna. Ta sig från punkt A till punkt B i den geografiska bemärkelse är mer än bara en fråga om att ha ett trafiksäkra transportmedel, mer så, med effektivt utformade vägsystem och masstransport är verkligen vad skär kakan. Innehavare av en Master i Urban Design gör mer än bara transportsystem, förstås. Avlopps-och avfallshantering, för en annan, är också problem som urbana designers ställs inför när man planerar en stad. Alla dessa tre nämnda faktorer (dvs., Transporter, avlopp och avfallshantering), bland många andra lika viktiga faktorer, måste utformas med geografiska överväganden i åtanke. Saker som höjd från havet, klimatförhållanden, risk för jordskalv eller jordskred och fler är perenna saker som gör staden planerar en unik affär för varje stad i fråga. Sannerligen, är en Master i Urban Design programmet ett tvärvetenskapligt fält som utvecklar proffs som vi inte kan leva utan. För närvarande, urban designers spelar en betydande roll för att lösa dag till dag problemen i städerna, stora som små. Utanför regeringen, är de också aktivt sysselsatta inom den privata sektorn genom mark utvecklare och byggföretag för liknande strävanden. "

25 Resultat i Stadsdesign Filter

Master i förvaltning av smarta städer

DOBA Business School
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 2 år Oktober 2020 Slovenien Maribor Serbien belgrad + 3 fler

Städer och samhällen är de viktigaste platserna för de viktigaste utmaningarna i modern tid, som vi måste förstå och kunna lösa genom att inkludera medborgare för att förbättra hållbar utveckling och livskvalitet. En smart stad är en stad som är baserad på medborgarnas behov och som använder avancerad teknik för att främja konkurrenskraft, hållbar utveckling och en bättre livskvalitet.

Master i Smart City Design

Macromedia University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 4 terminer Kontakt Skolan Tyskland Munich berlin Köln + 3 fler

Magisterprogrammet i Smart City Design är skräddarsydd för att hjälpa studenter att utveckla en stark förståelse för både de strategiska och operativa aspekterna av att utforma smarta och hållbara städer. Läroplanen kombinerar en bred överblick över designämnen med specialiserade kurser och praktiska moduler som är utformade för att ge dem en djupgående kunskap om urbana utmaningar, relevanta verktyg och smidiga designmetoder samtidigt som de främjar innovativt tänkande och affärsförmåga.

Master of Design (MDes) Urban Environment Design

The Hong Kong Polytechnic University School of Design
Campusstudier Heltid 18 månader Augusti 2020 Hongkong Kowloon

Master of Design (Urban Environments Design) bygger på den moderna stadsupplevelsen i Hong Kong / Kina för att erbjuda en unik forskarutbildning i stadsrumsdesign.

Master of Urban Design

University of Miami: School of Architecture
Campusstudier Heltid 3 - 4 terminer Augusti 2020 Amerikas förenta stater Miami

Master in Urban Design är ett tre (valfritt fyra) terminprogram, 36 högskolepoäng, som ger studenterna en designupplevelse som undersöker de vägledande principerna för att bygga regioner, städer och samhällen. Med stöd av kraven på hållbarhet och resiliens föreställer programmet städer som en förlängning av den ekologiska transekt över den naturliga till mänskliga livsmiljön, vilket ger studenterna en mängd upplevelser från landsbygden till staden.

MArch (Hons) Arkitektur

University of Dundee
Campusstudier Heltid 5 år Kontakt Skolan Storbritannien Dundee

Vi utbildar resursfulla och anpassningsbara arkitekter som kan reagera kreativt på kraven i en komplex och föränderlig miljö.

Master i design för stadsmiljö

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Campusstudier Heltid 6 månader Januari 2020 Spanien Barcelona

Staden är en av mänsklighetens viktigaste uppfinningar och står inför grundläggande utmaningar för framtiden under 2000-talet. Huvudområdena eller Urban Design Course är design för en hållbar utveckling som ger medborgarna möjlighet att möta sociala utmaningar, styrelseformer, samarbete, e-demokrati, öppna data, öppenhet, design för att lösa utmaningarna i stadsmobilitet och bidra till människors säkerhet. .

Master of European Urban Studies (EU)

Bauhaus-Universität Weimar
Campusstudier Heltid 4 terminer Kontakt Skolan Tyskland Weimar

Europeiska stadsstudierna svarar på de dynamiska omvandlingsprocesserna som påverkar urbana rum i början av 2000-talet.

Master i arkitektur och stadsdesign

Technical University of Liberec
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Tjeckien Liberec

Kandidaten är en arkitekt med mångsidig utbildning inom arkitektonisk struktur, interiör och urbanistiska verk. Studierna avslutas med den slutliga statsexamen, en del av vilka är tentamina i konst- och arkitekturhistoria, stödstrukturer, byggkonstruktion och en avhandling.

Master i Urban Studies

Estonian Academy of Arts
Campusstudier Heltid 2 år Februari 2020 Estland Tallinn

Programmet ligger vid den tvärvetenskapliga korsningen av arkitektur, stadsplanering och design, konsthistoria och teori, kritisk geografi, sociologi, etnografi och relaterade discipliner.

Master i arkitektur, design och innovation - MArch

Universidad Europea
Campusstudier Heltid September 2020 Spanien madrid Kina Shanghai Amerikas förenta stater San Diego Irvine Valencia Alcobendas Santa Cruz de Tenerife Villaviciosa de Odón Spain Online Las Palmas de Gran Canaria + 10 fler

Du kommer att lära dig på en plats för interaktion och förhållande mellan olika kulturpunkter genom utställningar, evenemang, undervisningsprogram och professionella verk. De olika utrymmena i Espai Alfaro (Valencia) tillåter att skapa olika atmosfärer och situationer för att skapa, utbyta och sprida design.

Master i design för offentliga rum

POLI.design
Campusstudier Heltid 1 år Januari 2020 Italien Milan

Master Design for Public Spaces är ett träningsprogram för designers av allmänna utrymmen i samtida städer genom teori, forskning, design och praktisk utbildning. Det föreslås att utbilda proffs som kan utveckla projekt med scenarier, processer och former av öppna ytor, symboliska platser där samhället känner igen sig.

MArch Architecture Design

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Storbritannien Nottingham

Kursen fokuserar på specialistkunskapskunskap och avancerad designteknik och -teknik.

Master i arkitektur och stadsdesign

Umeå University - Faculty of Science and Technology
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Sverige Umeå Skellefteå + 1 fler

Vill du delta i utformningen av hållbar arkitektur och utveckla socialt bara städer för framtiden? Magisterprogrammet i arkitektur och stadsdesign verkar mellan det konstnärliga och vetenskapliga kunskapsområdet. Programmet kännetecknas av ett konsekvent fokus på hållbarhet och har en utforskande och experimentell profil med lärare från hela världen.

Magisterexamen i urban design, arkitektoniska och rörlighet utrymmen

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Internet Heltid 12 månader November 2019 Spanien Barcelona

Detta program syftar till att utveckla ledarskap och utformning av stadsrum. Programmet lägger särskild tonvikt på hållbarhet och bygga en tvär vision att uppnå en omfattande och ecologizante kunskap om den byggda miljön.

Master of Urban Design

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campusstudier Heltid 11 månader September 2020 Kanada Vancouver

Master of Urban Design-programmet erbjuds i ett ettårigt läroplan med ett centralt inriktning på stadsdesign i alla vågor - från regiondistriktet till stadsblocket.