MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Stadsutveckling i Afrika 2020

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Ett program i stadsutveckling förbereder eleverna för att analysera och planera stadsrum och bostadsområden. Program kan fokusera på urban miljö och klimatförändringar, mark styrning urban, urbana strategier och planering och hantering och finansiering av infrastruktur i städerna.

Många program i Afrika sker i en mycket ovanlig kulturell och fysisk miljö än de flesta elever känner till i den gamla goda tiden. Kom veta för att anpassa sig till denna levnadsvillkor är en del av roliga och utmaningen att leva där. Utmaningen är intellektuella, emotionella och fysiska.

Se alla masterprogram i Stadsutveckling i Afrika 2020

2 Resultat i Stadsutveckling, Afrika Filter

Master i Urban Studies

University of the Witwatersrand
Exekutiva kurser 01 February 2020 Heltid Deltid Engelska Campusstudier

Mästaren i Urbana studier är en tvärvetenskaplig magisterexamen, inklusive kurser i planering, politiska studier, sociologi och historia. Graden är forskningsinriktad och lämp ...

Läs mer

Mästare i den byggda miljön inom bostäder (MBE huset)

University of the Witwatersrand
Exekutiva kurser 01 February 2020 Heltid Deltid Engelska Campusstudier

MBE Housing examen griper boendefrågor från ett multidisciplinärt, internationalistiskt perspektiv. Dess kurser utforskar teoretiska, begrepps, sociala, tekniska, lednings, ju ...

Läs mer