Filter
Masterexamina
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Stokastik Europa 2019

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla masterprogram i Stokastik Europa 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Stokastik, Europa

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterprogrammet i stokastik och finansiell matematik vid Vrije Universiteit Amsterdam tränar dig i hela djup och bredd av fältet ... ... [+]

mästare i stokastik och finansiell matematik

Stochastics undersöker fenomen där slumpen spelar en central roll, till exempel som ett resultat av ett allmänt val, fluktuationer i aktiekurserna eller växelverkan mellan molekylerna i en levande cell. Om du väljer för masterprogrammet i stokastik och finansiell matematik, kommer du att utbildas för att bli en världsledande expert inom både teori och relevanta tillämpningsområden. Masterprogrammet i stokastik och finansiell matematik vid Vrije Universiteit Amsterdam tränar dig i hela djup och bredd i fältet, utöka dina förmågor och insikter och förbättra dina möjligheter på arbetsmarknaden.

Programmet i ett nötskal... [-]

Nederländerna Amsterdam
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska