Masterprogram i Studier i juridik i Kanada

Se masterprogram i Studier i juridik i Kanada 2018

Studier i juridik

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Beroende på ens preferenser kan det att bli expert på lagar och förordningar leda till ett antal olika fördjupningsområden. Bland de mest populära av dessa inriktningar är handelsrätt, reglerande teori och internationella relationer.

Om du funderar på någon högre utbildning som kommer att påverka ditt liv positivt samtidigt ge dig praktiska kunskaper och färdigheter, då Kanada 's utbildningssystem är vad du behöver. Resor till Kanada för din utbildning kommer att göra dig uppskatta kreativitet och innovation av föreläsarna i dessa högre utbildningsanstalter.

De mest populära masterprogrammen i Studier i juridik i Kanada 2018

Läs Mer

Magister I Polisens Psykologi

Adler School of Professional Psychology
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Vancouver

The Master of Arts examen i Police Psykologi är avsedd för personer som för närvarande inom brottsbekämpningen.Programmet är utformat för att ge en teoretisk bakgrund inom klinisk och [+]

MA i Police Psychology

The Master of Arts examen i Police Psykologi är avsedd för personer som för närvarande inom brottsbekämpningen. Programmet är utformat för att ge en teoretisk bakgrund inom klinisk och socialpsykologi och lära sig att tillämpa de grundläggande principerna för dessa discipliner med verksamhetsledning, fält, interpersonell och organisatoriska problem som uppstår inom polisen miljön.

Denna Master of Arts-examen är inte utformad för att lära eleven att bedriva terapi eller bedriva psykologisk testning. Det varken finns kliniska krävs timmar eller en praktik för att slutföra. Denna grad inte leder till någon typ av licensieringen eller certifiering. Snarare är det här programmet syftar till att lära eleverna hur man praktiskt tillämpa psykologi inom brottsbekämpningen. Ett antal kurser är lag lärde, kombinerar experter från båda ämnesområden.... [-]