Masterprogram i Studier i juridik i Kanada

Se masterprogram i Studier i juridik i Kanada 2019

Studier i juridik

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

När människor runt om i världen blir allt mer förbundna med varandra har lagar och förordningar effekter som når längre än någonsin tidigare. Därför har de som vill gå in i detta rättsliga området ofta en bakgrund i internationella studier.

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

De mest populära masterprogrammen i Studier i juridik i Kanada 2019

Läs Mer

mästare i polisens psykologi

Adler School of Professional Psychology
Campusstudier Heltid September 2019 Kanada Vancouver

The Master of Arts examen i Police Psykologi är avsedd för personer som för närvarande inom brottsbekämpningen.Programmet är utformat för att ge en teoretisk bakgrund inom klinisk och [+]

MA i Police Psychology

The Master of Arts examen i Police Psykologi är avsedd för personer som för närvarande inom brottsbekämpningen. Programmet är utformat för att ge en teoretisk bakgrund inom klinisk och socialpsykologi och lära sig att tillämpa de grundläggande principerna för dessa discipliner med verksamhetsledning, fält, interpersonell och organisatoriska problem som uppstår inom polisen miljön.

Denna Master of Arts-examen är inte utformad för att lära eleven att bedriva terapi eller bedriva psykologisk testning. Det varken finns kliniska krävs timmar eller en praktik för att slutföra. Denna grad inte leder till någon typ av licensieringen eller certifiering. Snarare är det här programmet syftar till att lära eleverna hur man praktiskt tillämpa psykologi inom brottsbekämpningen. Ett antal kurser är lag lärde, kombinerar experter från båda ämnesområden.... [-]


Magister i rättskipningen

Unitelma Sapienza
Online Heltid 1 år Öppen antagning Kanada Canada Online

Mästaren i Administration of Justice vänder sig till yrkesverksamma i syfte att förvärva praktiska verktyg för att förbättra utnyttjandet av dömande verksamhet, samtidigt som fördjupning och uppdatering av teorikunskaper för tillämpning av lagen. [+]

Syften

Den Masters i Administration of Justice Det riktar sig till yrkesverksamma i syfte att förvärva praktiska verktyg för att förbättra utnyttjandet av dömande verksamhet, samtidigt som fördjupning och uppdatering av teorikunskaper för tillämpning av lagen.

Allt material presenteras teoretiska innehållet och dess genomförande är en del av verkligheten i rättsväsendet, både i behörighetsområden som administrativ och juridisk samhällsstyrning.

Kursen ges endast på spanska.

nivå

Master of II-nivå (60 CFU - universitetsutbildning hp).

huvudinnehåll

Första modulen:

Theory of Lag och rättvisa konstitutionell rätt Analys av Nya trender inom rättsvetenskap domstols regeringen Tillgång till rättvisa och alternativa metoder för tvistlösning Rättslig Administration and Management ... [-]