Se masterprogram i Studier i management i Honduras 2020

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.Studier i management eller ledning kan förbereda studenterna p… Läs mer

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Studier i management eller ledning kan förbereda studenterna på en chefsposition inom en mängd olika sorters organisationer, inklusive i regeringen. Många program ger studenterna möjlighet att specialisera sig inom ett område de själva väljer, såsom ekonomi, marknadsföring, finans eller redovisning.

Honduras är ett inbjudande land att bedriva universitetsstudier för alla som söker en mångsidig och lärorik erfarenhet. Honduras är en fusion av spanska, Västindien och afrikanska kulturer och är hem till 14 universitet.

De mest populära masterprogrammen i Studier i management i Honduras 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Tecnológico de Monterrey - ITESM
Buenavista, Mexiko +13 Mer

Det program som skapats i syfte att främja professionalisering av tjänstemän på olika nivåer i Mexiko och andra latinamerikanska länder.

Det program som skapats i syfte att främja professionalisering av tjänstemän på olika nivåer i Mexiko och andra latinamerikanska länder. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
2 år
Spansk
Apr. 2020
Internet
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here