Se masterprogram i Studier i management i Puerto Rico 2020

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.Studenter som vill att arbeta i en chefsposition kan vara intres… Läs mer

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Studenter som vill att arbeta i en chefsposition kan vara intresserade av att ta en examen i management. Dessa program, som fokuserar på ämnen som marknadsföring, finans eller affärer, ger studenterna den nödvändiga erfarenhet de behöver för att arbeta i en ledande roll inom olika företag.

Det finns flera institutioner för högre utbildning ligger i hela Puerto Rico, med University of Puerto Rico är den äldsta och största. Som ett territorium i USA, kan medborgarna få tillgång till ytterligare möjligheter till utbildning.

De mest populära masterprogrammen i Studier i management i Puerto Rico 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Tecnológico de Monterrey - ITESM
Buenavista, Mexiko +13 Mer

Det program som skapats i syfte att främja professionalisering av tjänstemän på olika nivåer i Mexiko och andra latinamerikanska länder.

Det program som skapats i syfte att främja professionalisering av tjänstemän på olika nivåer i Mexiko och andra latinamerikanska länder. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
2 år
Spansk
Apr. 2020
Internet
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here