Filter
Masterexamina
Europa Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se alla masterprogram i Studier i social hållbarhet på deltid Europa 2019/2020

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Sociala hållbarhetsklasser studerar vanligtvis användningen av begrepp från olika discipliner för att göra utvärderingar om hållbarheten hos flera olika trender som är framträdande för människor. Klasser tittar ofta på frågor som etik, sociala rörelser, miljö, politik och markutveckling.

Europa är, enligt konvention, en av världens 's sju kontinenterna. Består den västligaste punkten i Eurasien, Europa brukar delas från Asien av vattendelaren av de Ural och Kaukasus, Ural floden, Kaspiska havet och Svarta havet, och de vattenvägar som förbinder Svarta och Egeiska havet.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Studier i social hållbarhet på deltid Europa 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Studier i social hållbarhet, Europa

Structuralia

Forma dig själv med Structuralia , den ledande träningsskolan i den spansktalande världen inom sektorerna Bygg, Infrastruktur, Energi och Teknik. ... [+]

Varför ta en master i strukturberäkning?

Master i strukturberäkning föreslås på ett praktiskt och teoretiskt sätt vars mål är att utbilda proffs i allt som är relaterat till beräkning av strukturer genom introduktion, teoretiska koncept och program som används i de bästa teknik- och byggföretagen. Du kommer att ha en expertnivå i hanteringen av sådana program med all kunskap om aspekter av utförande och kontroll av strukturer, geoteknik, jord, stenar, seismicitet, metall och betongkonstruktioner.

programModul 1. Koncept för konstruktion och beräkning av strukturerModul 2. Grundläggande kurs för strukturer med Autodesk Robot 2015Modul 3. Beräkning av betongkonstruktioner med Cypecad 2018Modul 4. Beräkning av metallkonstruktioner med Cype ny metall 3dModul 5. EAE - Strukturell stålinstruktionModul 6. Analys av metall- och betongkonstruktioner med sap2000. grundkursModul 7. Analys av metall- och betongkonstruktioner med sap2000. seismisk designModul 8. Analys av metall- och betongkonstruktioner med sap2000. vis konkret design.Modul 9. Analys av metall- och betongkonstruktioner med sap2000. praktiska exempel.Modul 10. Analys av metall- och betongkonstruktioner med sap2000. dynamisk beräkningModul 11. Reparation av konstruktioner i byggnaderModul 12. Introduktion till geoteknik. Jord och stenarModul 13. Teoretiker av specialstrukturer.Modul 14. Tekla strukturerar avancerad version 2016Modul 15. Industriell byggdesign med tekla-strukturer.Modul 16. Seismicitet och jordbävningsbeständig design Luca Onniboni / UnsplashLärare... [-]
Spanien Spain Online
Kontakt Skolan
Spansk
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
DOBA Business School

Städer och samhällen är de viktigaste platserna för de viktigaste utmaningarna i modern tid, som vi måste förstå och kunna lösa genom att inkludera medborgare för att för ... [+]

Städer och samhällen är de viktigaste platserna för de viktigaste utmaningarna i modern tid, som vi måste förstå och kunna lösa genom att inkludera medborgare för att förbättra hållbar utveckling och livskvalitet.

En smart stad är en stad som är baserad på medborgarnas behov och som använder avancerad teknik för att främja konkurrenskraft, hållbar utveckling och en bättre livskvalitet.

På grund av att urbanisationsprocessen kommer att intensifieras måste städerna möta utmaningar för hållbar utveckling på olika nivåer: miljö, social och ekonomi, särskilt i mindre utvecklade länder där urbaniseringsnivån är mycket större. Det är viktigt att införa integrerade politiska former för en bättre livskvalitet för både städer och landsbygdspopulationer och för större social integration.... [-]

Slovenien Maribor
Oktober 2019
Engelska,Serb
Deltid
2 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska