MASTERSTUDIES.SE

Se de 197 mest populära masterprogrammen i Sverige 2019/2020

Sverige är ett nordiskt land som ligger i norra Europa, och ett medlemsland i Europeiska unionen. Det är ett fredligt land med ett tempererat klimat och en befolkning som är välutbildad och vänlig. Sverige har storstäderna, med en kombination av storslagen gammal arkitektur och moderna stadsdelar befolkas av unga, ambitiösa svenskar. Sverige har många imponerande universitet och högskolor som erbjuder utmärkt Master i Sverige program.

Sverige har en av de högsta levnadsstandarden i världen samt har den snabbast växande ekonomin och den högsta graden av innovation i EU. Studenter från hela världen dras till Master i Sverige program gör det till en mångsidig och intellektuellt stimulerande miljö för avancerad utbildning.Studerande Master i Sverige examen har flexibiliteten på heltid, deltid och online-studier.

Starta din sökning dag genom att titta igenom listan över program nedan för en Master i Sverige. Du kan också använda sökrutorna ovan för att begränsa sökningen till en viss stad eller specifika ämnesområde.

 

sökresultat funna Filter

Masterprogrammet i mode och textil design

University of Borås
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Sverige Borås

Kandidatprogrammet i textil och modedesign syftar till att vidareutveckla och fördjupa dina konstnärliga, tekniska, teoretiska och reflekterande färdigheter och förmågor som textil- / modedesigners.

Joint Nordic Masterprogrammet i miljölagstiftningen

University of Eastern Finland
Campusstudier Heltid 2 år Januari 2021 Finland Joensuu Sverige Uppsala Norge Tromsø + 4 fler

Internationellt, inom EU och nationellt finns det många lagar för hantering av klimatförändringar och andra miljöproblem. Miljörätten är väldigt komplex och dynamisk och experter begärs både nationellt och internationellt. Det nordiska masterprogrammet i miljölagstiftning (NOMPEL) ger dig en konkurrenskraftig examen.

Master of Fine Arts in Child Culture Design

HDK - Academy of Design and Crafts - University of Gothenburg
Campusstudier Heltid 2 år September 2020 Sverige göteborg

Barnkulturdesign (CCD) är ett område som växer i kunskap, behov och efterfrågan både nationellt och internationellt. Genom att fokusera på barnspel, barnperspektiv och deras specifika förhållanden har vi skapat ett masterprogram som inte har någon ekvivalent i världen.

Masterprogrammet i toxikologi

Karolinska Institutet
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Sverige Stockholm

Masterprogrammet i toxikologi ger eleverna en fördjupad kunskap om det breda och tvärvetenskapliga toxikologisk fält.

Magisterprogram i redovisning

Umeå School of Business, Economics and Statistics - Umeå University
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Sverige Umeå

Målet med detta program är att ge studenterna ledande och analytiska färdigheter och en förståelse för de regler och normer som reglerar beteende i redovisning och revision.

Master i inbyggda system (ES)

EIT Digital Master School
Campusstudier Heltid 2 år Augusti 2020 Finland Espoo Tyskland berlin Nederländerna Eindhoven Sverige Stockholm + 6 fler

Inbäddade system är överallt! Mer än 98% av världens processorer finns i inbyggda system. Inbyggda system fokuserar på att möjliggöra teknik och designmetoder för datasystem som är inbyggda som integrerade delar av större system. De är utformade för specifika kontrollfunktioner av enheter med olika elektroniska och mekaniska komponenter.

Magister i internationell logistik och supply chain management

Jönköping University
Campusstudier Heltid 2 år September 2020 Sverige Jönköping

Vill du lägga till kunskap om förvaltning och kontroll av internationella och globala leveranskedja och logistik till kandidatexamen? I så fall är International Logistics och Supply Chain Management programmet för dig.

Magisterprogram i offentlig planering för hållbar utveckling

Örebro University
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Sverige örebro

Vill du utveckla kunskaper och få verktyg som ger dig möjlighet att jobba för en mer hållbar samhällsutveckling? Då är detta program helt rätt för dig!

Master i matematik och modellering. Specialisering: Algebra med kryptering och kodning

Linnaeus University
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Sverige Teleborg

Detta program passar alla som är intresserade av matematik och vill tillämpa sina färdigheter för problemlösning och för att skapa nya matematiska modeller. Det ger dig också möjlighet att starta en akademisk karriär. I algebra med kryptering och kodning studerar du allmänna kurser inom matematik och modellering förutom kurser i algebra, talteori, kryptografi och kodningsteori.

Erasmus Mundus Master i Georesources Engineering - EMerald

Université de Lorraine
Campusstudier Heltid 2 år September 2020 Frankrike Nancy Belgien Liège Sverige Luleå Tyskland Freiberg + 6 fler

Masterprogrammet EMerald skapades för att svara på det brådskande behovet som Europeiska unionen uttryckte för att skapa ett resurseffektivt Europa.

MM i Music Performance, Tolkning och Sammansättning Diploma of Excellence

Lund University
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Sverige Malmö

Music Performance, Diploma of Excellence programmet med specialiseringsalternativ i komposition och tolkning syftar till att utbilda musiker som har en exceptionellt hög nivå av konstnärlig och professionell förmåga.

Civilingenjörsprogrammet inom programvaruteknik (120 hp)

Blekinge Institute of Technology
Campusstudier Heltid 2 år Augusti 2020 Sverige Karlskrona

Programmet är i två år och organiseras kring en grupp obligatoriska och valbara kurser. De obligatoriska kurser ger en bred baserad och täcker mer avancerade ämnen som mjukvaruutveckling för närvarande behöver.

Master i astronomi

Stockholm University
Campusstudier Heltid 2 år September 2020 Sverige Östermalm

Välkommen till Astronomiska institutionen! Vårt MSc-program ger dig en väl avrundad och bred utbildning i astronomi, nära kopplad till världsledande forskning. Oavsett om du är intresserad av svarta hål, kosmologi, exo-planeter eller exploderande stjärnor, är detta tvååriga program det rätta valet för dig. Programmet omfattar både teoretiska och observatoriska tillvägagångssätt för modern astronomi. Som vår student kommer du att förvärva färdigheter i nuvarande forskningsmetoder och färdigheter för att analysera, utvärdera och presentera komplexa astrofysiska data.

Magister i kommunikation för utveckling

Malmö University
Internet Deltid 2 år September 2020 Sverige Malmö

Master i energieffektiv byggmiljö

Högskolan Dalarna
Campusstudier 1 år September 2020 Sverige Borlänge

Förbättra byggnaders energi- och miljöprestanda och tillhörande infrastruktur. Hjälpsamhället hittar sin väg mot en mer hållbar framtid genom energiteknik och utveckling.