Masterprogram i Teknologi

Jämför 29 masterprogram i Teknologi

En magisterexamen är en akademisk kvalifikation som ges till studenter som framgångsrikt har genomgått forskarutbildning som visar en hög kompetens inom ett visst område. Därför kan det vara ett lönsamt alternativ för studenter som vill vidareutveckla sin kunskap inom ett visst ämne. För att kvalificera sig till en magisterexamen måste studenten ha en kandidatexamen eller motsvarande.

Vad är en master i teknik? Teknik som akademisk strävan omfattar en mängd olika ämnen. Studiet av teknik innebär många olika färdigheter, metoder och processer. Master of Technology studenter tycker sig ofta specialiserade på informationsteknik, företag och teknik, teknikteknik eller teknikhantering. Programmets läroplan kan innehålla kurser som databashantering, internetprogrammering, teknikstrategi och statistik. Individer kan lära sig hur man kan utveckla nya produkter, bygga och hantera tekniska team och starta och driva tekniska företag.

De färdigheter som lärs ut i ett masterprogram i teknik kan tillåta akademiker att bedriva avancerade karriär inom området. Studenter utvecklar ofta specialiserade organisatoriska, analytiska och beslutsfattande färdigheter som hjälper dem att sticka ut från publiken.

Master i teknik grader erbjuds på många olika skolor runt om i världen. Vissa program kan även nås på distans, så kurser och kostnader kan variera beroende på universitet. Det rekommenderas att studenterna kontaktar universitetet av intresse för ytterligare information om kostnaden för närvaro.

Karriär inom teknik är varierande och långtgående. Kandidater kan bedriva en karriär inom informationsriskhantering hos ett offentligt revisionsföretag. Studenter kan också hitta anställning som datoranalytiker, datorprogrammerare, supportrepresentanter eller systemanalytiker. En Master of Technology tenderar att förbereda individer för yrkesutbildning på hög nivå inom företagsteknikledande projekt, avdelningar och till och med hela organisationer.

Skolor över hela världen erbjuder en rad masterprogram i teknikutbildning. Studenter kan ha möjlighet att studera i en traditionell miljö eller tjäna en examen online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Professionell Master of Technology

Kansas State University Polytechnic Campus
Online Heltid 18 månader January 2019 Amerikas förenta stater Salina

Den professionella tekniska mästaren, eller PMT, har en examen som är utformad för att hjälpa dig att avancera, eller till och med ändra, din karriärväg och nå dina professionella mål. PMT utnyttjar din verkliga erfarenhet och skärper din ledarskapsförmåga samtidigt som du får de pedagogiska uppgifterna som eftersträvas av branschen. Du kombinerar ledarskaps- och managementkurser med ditt utvalda kompetensområde och ett capstone-projekt - ingen uppsats krävs. [+]

Övergripande

Den professionella tekniska mästaren, eller PMT, har en examen som är utformad för att hjälpa dig att avancera, eller till och med ändra, din karriärväg och nå dina professionella mål. PMT utnyttjar din verkliga erfarenhet och skärper din ledarskapsförmåga samtidigt som du får de pedagogiska uppgifterna som eftersträvas av branschen. Du kombinerar ledarskaps- och managementkurser med ditt utvalda kompetensområde och ett capstone-projekt - ingen uppsats krävs.

Aerospace Systems

Använd din utbildning för att skapa nästa generations lösningar för flygindustrin när du slutför Professional Professional of Technology.

Bulk Solids Handling

Öka din kompetens inom solidshantering med K-state Polytechnics Professional Master of Technology.... [-]


Utbilda utbildning för sysselsättning

Ehime University
Campusstudier Heltid April 2019 Japan Matsuyama

Under de senaste 11 åren har Ehime University tillhandahållit "Utbildning för sysselsättning i Japan" för utveckling av mänskliga resurser som kommer att bli kulturella broar mellan sina hemländer och Japan. Under hösten 2017, som officiellt stöds av det japanska ministeriet för utbildning, kultur, sport, vetenskap och teknik, kommer vi att lansera ett intensivare och fullskaligt karriärstödsprogram. [+]

Graduate Training for Employment Under de senaste 11 åren har Ehime University tillhandahållit "Utbildning för sysselsättning i Japan" för utveckling av mänskliga resurser som kommer att bli kulturella broar mellan sina hemländer och Japan. Under hösten 2017, som officiellt stöds av det japanska ministeriet för utbildning, kultur, sport, vetenskap och teknik, kommer vi att lansera ett intensivare och fullskaligt karriärstödsprogram. Som nationellt universitet erbjuder vi utmärkta master- och doktorandkurser inom vetenskap, teknik och jordbruk med undervisning på engelska. Ehime University ligger i Matsuyama, vilket är känt som en av de mest bekväma och säkraste städerna i Japan att bo. Det är hemmet för världsledande forskningsinstitut som Center for Marine Environmental Studies (CMES), Geodynamics Research Center (GRC), Proteo-Science Center (PROS). Ehime University tar initiativ till en hållbar utveckling av lokalsamhällen och tillhandahåller utbildnings- och forskningsverksamhet som kan bidra till samhället ur det globala perspektivet. Dess nära relationer med lokal industri möjliggör olika typer av praktik. I det här programmet kommer du att ... Ange ett måluppfyllelsemål för det japanska språktestet (JLPT (N1)) eller Business Japanese Proficiency Test (BJT) Utveckla förmågor som krävs för högutbildade utländska yrkesverksamma genom vår karriärutbildningsklass och praktikplatser Gör din egen karriärplan genom råd från seniorer som startade en karriär i Japan och företagsbesök och få anställning i Japan! Stipendier kan ges till motiverade och utmärkta studenter som tar denna kurs och studerar hårt för JLPT. ex.) JASSO Scholarship (för 20 studenter): \ 48,000 / month JEES Scholarship (för 5 studenter): \ 30,000 / month      För information om... [-]

Magisterexamen i datavetenskap och teknik (utdelat av tekniska universitetet i Ostrava, Tjeckien)

GlobalSpace Study Abroad
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Tjeckien Ostrava

Kandidatkursen för datavetenskap och teknik ger eleverna en utbildning som syftar till att hjälpa dem att hitta anställning främst inom skapandet och administrationen av olika omfattande och komplexa mjukvaruprodukter, i skapandet och administrationen av beräkningssystem och datanät, i produktion av datorer och deras komponenter, och till sist bland annat inom affärsområdet och utbildning. [+]

Beskrivning

Kandidatkursen för datavetenskap och teknik ger eleverna en utbildning som syftar till att hjälpa dem att hitta anställning främst inom skapandet och administrationen av olika omfattande och komplexa mjukvaruprodukter, i skapandet och administrationen av beräkningssystem och datanät, i produktion av datorer och deras komponenter, och till sist bland annat inom affärsområdet och utbildning.

Utöver den kunskap som säkerställer mycket goda anställningsförhållanden i praktiken utbildas eleverna i relevanta teoretiska områden, vilket gör att de kan hitta anställning inom forskning och utveckling samt att fortsätta sina studier i doktorandprogrammet.

Varaktighet: 2 årAvgifter: 4000 € per årIntag: september 2018slingor... [-]

Magisterexamen i elektrokemi. vetenskap och teknik

UAM Universidad Autónoma de Madrid
Campusstudier Heltid Deltid 1 termin September 2018 Spanien Madrid + 1 fler

Denna magisterexamen syftar till akademiker eller akademiker av graden av vetenskap och kemi, kemiteknik, fysik, materialteknik, etc., som vill utbilda sig till forskare och specialister inom elektro, både i sina grundvalar och dess tillämpningar . [+]

Denna magisterexamen syftar till akademiker eller akademiker av graden av vetenskap och kemi, kemiteknik, fysik, materialteknik, etc., som vill utbilda sig till forskare och specialister inom elektro, både i sina grundvalar och dess tillämpningar .

Det är en Master som ligger till grund för utvecklingen av forskningsverksamheten i förverkligandet av en doktorsavhandling och utbildade för att utföra forskning och utveckling inom teknikcenter och företag inom industrisektorer som behöver elektrokemi.

Mål och befogenheter

De viktigaste målen för denna Master är:

Och fomenter stärka vetenskaplig och teknisk forskning i elektrokemi. Ge doktorander utbildning på grundläggande och tillämpad inom elektrokemi aspekter. Som ger tillgång till en forskarutbildning som ECYT med tillräckliga garantier för grundläggande utbildning och tillämpad forskning inom elektro för eleven att utveckla sin karriär inom forskning, industri eller undervisning. Främja rörlighet och samverkan mellan elever i Master inom elektrokemi och kontakt med andra universitet, forskningscentra och empresasactivos i området. ... [-]

Kandidatexamen i kemiteknik och teknik

Beijing Institute Of Technology
Campusstudier Heltid September 2018 Kina Beijing

Kemiteknik och apotek Major av BIT hör till det första ämnet för kemiteknik och teknik, vilket är ett nyckelämne som fastställts av industri- och informationsteknologin, och den andra klassens ämne för tillämpad kemi, som också är en nationell nyckel ämne. [+]

Masterprogram i Teknologi.

Kemiteknik och apotek Major av BIT hör till det första ämnet för kemiteknik och teknik, vilket är ett nyckelämne som fastställts av industri- och informationsteknologin, och den andra klassens ämne för tillämpad kemi, som också är en nationell nyckel ämne.

Detta program innehåller traditionella riktningar, nya riktningar som fastställts av utbildningsministeriet och tvärvetenskapliga anvisningar som kombinerar kontrollvetenskap och teknik, maskinteknik och kemisk teknik och teknik.

Programmet har fyra riktningar: kemoteknik och teknik, läkemedelsteknik, processutrustning och kontrollteknik och kemisk energiteknik vars kemiska teknik och teknik är bland de högsta universiteten när det gäller omfattande styrka och internationellt inflytande.... [-]


Graduate Degree in Smart Cities and Urban Policy

École Polytechnique
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Paris

The Smart Cities and Urban Policy program provides an in-depth understanding of new and transforming metropolitan areas and their competitive environments. Over the course of two years, the building up of students’ toolbox is put to use through up to nine months of industrial internships. [+]

In an increasingly global economy, metropolitan areas are basic components of economic competition and growth. Capital, labor pools, knowledge, infrastructures and their distribution within and across geographical space play a major role in the economic development and prosperity of a metropolitan area.

As highlighted by the Economist, a report from the American think tank Brookings Institution shows that “the world's largest 300 metropolitan economies account for 19% of the global population and almost half the world's GDP. In the past decade, incomes and jobs tended to grow faster in these urban areas than their national averages”.

Despite international competition and free mobility of inputs like assets, raw materials, and knowledge, location still plays a fundamental role as a competitive edge. As rail, port and road infrastructures were amongst the key factors when determining where to locate a new business or a new branch, scarce human resources are now part of the decision-making process.... [-]


Magisterexamen i kommunikation och ny teknik

ESIC Business & Marketing School
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Spanien Madrid

Denna Master i kommunikation och ny teknik framträder för att möta den växande efterfrågan på kvalificerad personal i dessa underutforskade områden och erbjuda nya och spännande karriärmöjligheter. [+]

Denna Master i kommunikation och ny teknik framträder för att möta den växande efterfrågan på kvalificerad personal i dessa under - utforskade områden och erbjuda nya och spännande karriärmöjligheter.

mål

Orienterade studier föreslagna titeln svara på ett krav från samhället och näringslivet, och det leder till en växande efterfrågan för yrkesverksamma inom områdena kommunikation och ny teknik.

Företag och institutioner förmedla många meddelanden, antingen frivilligt eller ofrivilligt. Och det är just i kommunikationen till den mänskliga faktor -unida där den verkliga skillnaden mellan framgång eller misslyckande i affärsrelationer med andra aktörer som deltar i deras verksamhet.... [-]


Magisterexamen i human-teknik interaktion, civilingenjör

University of Tampere
Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Finland Tampere

Var en av de personer som utformar framtiden för humanteknisk interaktion. [+]

Ansök mellan 4 december 2018 och 23 januari 2019

Examensarbete: CivilingenjörVaraktighet: 2 årOmfattning: 120 hpStartdatum: augusti 2018Undervisningsavgift för studenter utanför EU / EES: 12 000 € / år

Läs mer om stipendier

Eftersom tekniken spelar en ökande roll i vårt dagliga liv är det viktigt att ha proffs som har en djup förståelse för hur man utvecklar de mest användarvänliga och engagerande metoderna för att interagera med en mängd olika tekniska enheter. Detta masterprogram erbjuds i samarbete mellan University of Tampere ( UTA ) och Tekniska högskolan i Tammerfors (TUT). Studenter kan fördjupa sin kunskap i kursenheter som täcker ett brett spektrum av ämnen från användarupplevelse och känslor till en innovativ användning av ansiktsbeteende som blick och uttryck, beröring, tal och human fysiologi i användargränssnitt.... [-]


Master i datavetenskap och teknik

Liaoning University of Technology
Campusstudier Heltid Deltid 3 år September 2018 Kina Jinzhou + 1 fler

Datavetenskap och teknik är ett ämne för att studera aspekterna av teori, principer, metod och teknik för datainformation, representation, lagring, bearbetning, överföring och utnyttjande. Detta ämne omfattar fyra forskningsriktningar: intelligent styrsystem, kunskapsupptäckt och intelligent beslutsstödssystem, nätverks- och informationssystem och datorsäkerhetsteori och -teknik. [+]

Datavetenskap och teknik är ett ämne för att studera aspekterna av teori, principer, metod och teknik för datainformation, representation, lagring, bearbetning, överföring och utnyttjande. Detta ämne omfattar fyra forskningsriktningar: intelligent styrsystem, kunskapsupptäckt och intelligent beslutsstödssystem, nätverks- och informationssystem och datorsäkerhetsteori och -teknik.

Huvudrätt:

matrisanalys, Algoritmdesign och analys, TCP / IP-protokollens principer och arkitekturer, Informationssäkerhet, Avancerad projektutveckling, Distribuerad databas.

AnsökningskravHa en kandidatexamen ovanGe bachelorexamen notariserade kopior och utskrift eller notariserade kopior av grundutbildningskurser. När examensbeviset varken är kinesiskt eller engelska, bör du tillhandahålla noterade kinesiska eller engelska översatta dokument.Ge forskning eller studieplan i Kina (minst 1500), skrivet på kinesiska eller engelskaGe rekommendationsbrev från två yrkesverksamma eller medarbetare... [-]

Kandidatexamen i kemiteknik och teknik

China University of Petroleum
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Kina Beijing

Kemiteknik och teknik är ett förstklassigt ämne inom kategorin teknik, som fokuserar på att studera den gemensamma disciplinen av kemisk, fysisk och biokemisk process i kemisk industri samt den andra industriprocessen. [+]

Kemiteknik och teknik (081700)Program Inledning

Kemiteknik och teknik är ett förstklassigt ämne inom kategorin teknik, som fokuserar på att studera den gemensamma disciplinen av kemisk, fysisk och biokemisk process i kemisk industri samt den andra industriprocessen. Med kemisk teknik ämne som en guide, kombinera teorier med praktisk användning, har denna major redan blivit det centrala tekniska området för nationell ekonomisk konstruktion och social utveckling. Samtidigt underlättar utvecklingen av avancerad teknik genom att ömsesidigt utnyttja fördelarna med korsningsområden som information, biologi, material, datasystem, resurser, energi, marina och luftfart, kemisk teknik och teknik.... [-]


Magister i hållbar teknik

KTH Royal Institute of Technology
Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Sverige Stockholm

Magisterprogrammet i hållbar teknik bygger på begreppet industriell ekologi med inriktning på förståelsen av växelverkan mellan tekniska, ekonomiska, sociala och ekologiska system och processer. Industriell ekologi är en tvärvetenskaplig ram för att utforma och driva industriella system som levande system beroende av naturliga system. Det syftar till att balansera miljö och ekonomisk prestanda inom en förståelse av lokala och globala ekologiska hinder. [+]

Magisterprogrammet i hållbar teknik bygger på begreppet industriell ekologi med inriktning på förståelsen av växelverkan mellan tekniska, ekonomiska, sociala och ekologiska system och processer. Industriell ekologi är en tvärvetenskaplig ram för att utforma och driva industriella system som levande system beroende av naturliga system. Det syftar till att balansera miljö och ekonomisk prestanda inom en förståelse av lokala och globala ekologiska hinder.

Hållbar teknik vid KTH

Kurser i programmet omfattar en rad tvärvetenskapliga ämnen kopplade till industriell ekologi. Eleverna presenteras för verktyg och kunskaper som gör det möjligt för dem att tillämpa teknik på ett mer hållbart sätt.... [-]


Magisterexamen i design och förvaltning av tekniska projekt

UNIR
Online Deltid 1 år October 2018 Spanien Logroño

Online Master of Management av Tekniska Projekt av UNIR dig med en 100% professionell orientering som en första nivå chef för hantering av teknikbaserade projekt. [+]

Ta din online-magisterexamen i teknisk projektledning vid UNIR

Online Master of Management av Tekniska Projekt av UNIR dig med en 100% professionell orientering som en första nivå chef för hantering av teknikbaserade projekt.

Advance i din professionella karriär och bli en chef för teknikprojekt. Med denna officiella magisterexamen i design och hantering av tekniska projekt kommer du att utveckla nödvändiga färdigheter för att utforma, direkt och implementera IDI- program (forskning, utveckling och innovation), både nationella och internationella och teknikbaserade projekt med offentlig eller privat finansiering.

Du kommer att förvärva kunskaper om ledarskap och metoder och begrepp om design och projektledning . Dessutom, i denna magisterexamen i ledning och online projektledning kommer du att få praktikplatser och ett masters slutprojekt.... [-]


magisterexamen i teknik-och miljöteknik

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Deltid 6 - 24 månader Öppen antagning Spanien Barcelona

Mästaren i Environmental Engineering and Technology utfört en översiktlig granskning ur teknisk synvinkel på olika miljöproblem från industriella verksamheter ... [+]

Master i miljöteknik och teknik

&nbsp

Miljöproblem har framskridit i linje med industrins utveckling, så att samhället måste ta itu med det innan man når en ohållbar situation.

I detta sammanhang, Miljöteknik, som ett förebyggande verktyg i strävan efter hållbar utveckling är den gren av teknik med ansvar för att skydda miljön från de potentiellt skadliga mänskliga aktiviteter, populationerna av skadliga miljöfaktorer, Slutligen, för att förbättra miljökvaliteten för hälsa och välbefinnande.

Mästaren i Environmental Engineering and Technology utfört en översiktlig granskning ur teknisk synvinkel på olika miljöproblem som härrör från industriell verksamhet, och föreslår införandet av bästa praxis-lösningar och alltid med hänsyn till de ekonomiska och sociala faktorer.... [-]


Graduate in Management, Technology and Quality

Open University Of Cyprus
Online Heltid Deltid 2 år September 2018 Cypern Cyprus Online + 1 fler

MA i ledning, teknik och kvalitet har som huvuduppgift tillhandahållandet av specialkunskap och praxis inom ledning, teknik och kvalitet samt förberedelse av chefer på hög nivå för att agera kreativt och produktivt. Dessutom gör det möjligt för kandidater att tillämpa denna kunskap och färdigheter i sin arbetsmiljö. [+]

Postgraduate programmet Management, Technology och Quality har som sitt centrala uppdrag:

Tillhandahållande av specialkunskap och praxis inom ledning, teknik och kvalitet. Dessutom gör det möjligt för kandidater att tillämpa denna kunskap och färdigheter i sin arbetsmiljö.förbereder ledande chefer på hög nivå för att agera kreativt och produktivt.

Mer specifikt har programmet följande mål:

Att bidra till examen av chefer som kommer att ha modern och omfattande kunskaper om redovisningsprocesser.Studentförståelse för teoretiska och tillämpade redovisningsfrågor. Analysen av de finansiella rapporterna med hjälp av speciella vetenskapliga verktyg som syftar till att dra slutsatser om en ekonomisk organisationens ekonomiska kurs och framtid, med det yttersta målet att göra de mest effektiva beslutsfattarna av sina chefer (eller externa användare av information som dessa potentiella investerare). Tillhandahålla kunskap och lämpliga verktyg för studentutbildning i ekonomiskt tänkande och tillämpning av ekonomisk teori på inhemska och internationella företag. Fördjupad forskning, såsom spårning av företagsfinansieringsbehov, rörelsekapitalhantering, lagerhantering, hantering av fordringar och kontanthantering. Tänk på alternativa former av företagsfinansiering. Erkänna elevernas juridiska och moraliska skyldigheter som yrkesverksamma och medlemmar i samhället. Utveckla eleverna med sina kommunikationsförmåga genom att använda olika verktyg. Utveckla studentens kritiska tänkande på hur framväxande teknik kan användas bättre i verksamheten genom att undersöka tillväxten av tekniska data, information och kunskaper om organisationer. Ge en bra grund för de informations- och teknologisystem som behövs i den moderna verksamheten. Med hjälp av innovativa marknadsförings- och strategitekniker som organisationer måste konkurrera i en osäker miljö. Att bidra till examen av chefer som kommer att ha modern och omfattande kunskap om Total... [-]

magisterexamen i logistikteknik

VSTE The Institute of Technology and Business in České Budějovice
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Tjeckien Ceske Budejovice

Logistik utgör en betydande sfär av företag, dess krav och påverkan på effektiviteten i ett företag och på levnadsstandarden för medborgarna är enorm. Logistik är ett verktyg som effektivt kan användas för att erhålla konkurrensfördelar och dess betydelse är erkänd runt om i hela världen. [+]

Logistik utgör en betydande sfär av företag, dess krav och påverkan på effektiviteten i ett företag och på levnadsstandarden för medborgarna är enorm. Logistik är ett verktyg som effektivt kan användas för att erhålla konkurrensfördelar och dess betydelse är erkänd runt om i hela världen. Med detta i åtanke är det möjligt att identifiera de ökande krav som ställs på experter både i Tjeckien och utomlands. Detta beror på det faktum att logistiken är inte bara viktigt för produktionssfären, men för nästan alla företag och organisationer.

Specialisering: Logistik.

Villkor för antagningsförfarande för masters utbildningar Allmänna bestämmelser

Institutionen för Teknik och Affärsutveckling i Ceske Budejovice (hädanefter "VŠTE") tillkännager antagning i läsåret 2015/2016 för dessa utbildningar: Transport och kommunikation, fältstudie: Logistics Technologies... [-]