Masterprogram i Teknologi

Jämför 26 masterprogram i Teknologi

En magisterexamen är en akademisk kvalifikation som ges till studenter som framgångsrikt har genomgått forskarutbildning som visar en hög kompetens inom ett visst område. Därför kan det vara ett lönsamt alternativ för studenter som vill vidareutveckla sin kunskap inom ett visst ämne. För att kvalificera sig till en magisterexamen måste studenten ha en kandidatexamen eller motsvarande.

Vad är en master i teknik? Teknik som akademisk strävan omfattar en mängd olika ämnen. Studiet av teknik innebär många olika färdigheter, metoder och processer. Master of Technology studenter tycker sig ofta specialiserade på informationsteknik, företag och teknik, teknikteknik eller teknikhantering. Programmets läroplan kan innehålla kurser som databashantering, internetprogrammering, teknikstrategi och statistik. Individer kan lära sig hur man kan utveckla nya produkter, bygga och hantera tekniska team och starta och driva tekniska företag.

De färdigheter som lärs ut i ett masterprogram i teknik kan tillåta akademiker att bedriva avancerade karriär inom området. Studenter utvecklar ofta specialiserade organisatoriska, analytiska och beslutsfattande färdigheter som hjälper dem att sticka ut från publiken.

Master i teknik grader erbjuds på många olika skolor runt om i världen. Vissa program kan även nås på distans, så kurser och kostnader kan variera beroende på universitet. Det rekommenderas att studenterna kontaktar universitetet av intresse för ytterligare information om kostnaden för närvaro.

Karriär inom teknik är varierande och långtgående. Kandidater kan bedriva en karriär inom informationsriskhantering hos ett offentligt revisionsföretag. Studenter kan också hitta anställning som datoranalytiker, datorprogrammerare, supportrepresentanter eller systemanalytiker. En Master of Technology tenderar att förbereda individer för yrkesutbildning på hög nivå inom företagsteknikledande projekt, avdelningar och till och med hela organisationer.

Skolor över hela världen erbjuder en rad masterprogram i teknikutbildning. Studenter kan ha möjlighet att studera i en traditionell miljö eller tjäna en examen online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

MTECH Master of Technology

Kent State University, College of Aeronautics and Engineering
Campusstudier Online och Campus-kombinerat Heltid 33 öppettider September 2019 Amerikas förenta stater Kent + 1 fler

Magister of Technology grad erbjuder en läroplan som ger studenterna avancerad teknisk och managementkunskap och färdigheter som tillgodoser behoven hos den tekniska arbetskraften inom industri och näringsliv. Programmet ger eleverna flexibilitet i kursval för att möta de olika kraven på karriär inom snabbt växande områden inom affärsverksamhet, teknik och teknik. [+]

Master of Technology (MTEC) grad kräver alla studenter att slutföra minst 33 examen kredit timmar. Av de 33 kandidatkrediterna måste minst 18 av dessa timmar vara på 60000-nivå, och minst 21 timmar måste tas i kurser som erbjuds av College of Aeronautics and Engineering (kursnamn prefix AERN eller TECH).

Beskrivning

Magister of Technology grad erbjuder en läroplan som ger studenterna avancerad teknisk och managementkunskap och färdigheter som tillgodoser behoven hos den tekniska arbetskraften inom industri och näringsliv. Programmet ger eleverna flexibilitet i kursval för att möta de olika kraven på karriär inom snabbt växande områden inom affärsverksamhet, teknik och teknik.... [-]


Master of Commerce

UNH School of Law
Campusstudier Heltid 12 månader September 2019 Amerikas förenta stater Concord

Nya utmaningar skapas av tillväxten av elektronisk handel, nya produkter och tjänster och den växande spridningen av cyberbrottslighet varje dag. Vår starka IP-stiftelse har gjort det möjligt för oss att utvidga vår räckvidd till en handels- och teknologikoncentration. [+]

Med stöd av UNH Laws starka IP-grund är handels- och teknikprogrammet uppbyggt i korsningen mellan företag och lagstiftning för att ta itu med de framväxande juridiska frågorna för nya affärer och e-handel i den globala informationsåldersekonomin.

Expertfakultet skräddarsy kurser för aktuella händelser och utveckling, och programmet erbjuder flexibilitet för att matcha karriärmålen för varje enskild student. Coursework behandlar snabbt utvecklande områden av lagen, såsom cyberbrottslighet och konsumenternas privata information.

Programmet är endast tillgängligt i bostadsformat.

Allmänna krav

För att rekommenderas för kandidatexamen måste alla kandidater lyckas genomföra ett minimum av krediter, slutföra de nödvändiga kurserna, uppfylla skoluppehållet eller fortlöpande anmälningskrav, uppfylla alla ekonomiska skyldigheter enligt UNH Law och följa UNHs lagens uppförandekod. Om inget annat anges gäller alla regler för kandidatkandidater oavsett vilket program de är inskrivna i.... [-]


Professionell Master of Technology

Kansas State University Polytechnic Campus
Online Heltid 18 månader January 2019 Amerikas förenta stater Salina

Den professionella tekniska mästaren, eller PMT, har en examen som är utformad för att hjälpa dig att avancera, eller till och med ändra, din karriärväg och nå dina professionella mål. PMT utnyttjar din verkliga erfarenhet och skärper din ledarskapsförmåga samtidigt som du får de pedagogiska uppgifterna som eftersträvas av branschen. Du kombinerar ledarskaps- och managementkurser med ditt utvalda kompetensområde och ett capstone-projekt - ingen uppsats krävs. [+]

Övergripande

Den professionella tekniska mästaren, eller PMT, har en examen som är utformad för att hjälpa dig att avancera, eller till och med ändra, din karriärväg och nå dina professionella mål. PMT utnyttjar din verkliga erfarenhet och skärper din ledarskapsförmåga samtidigt som du får de pedagogiska uppgifterna som eftersträvas av branschen. Du kombinerar ledarskaps- och managementkurser med ditt utvalda kompetensområde och ett capstone-projekt - ingen uppsats krävs.

Aerospace Systems

Använd din utbildning för att skapa nästa generations lösningar för flygindustrin när du slutför Professional Professional of Technology.

Bulk Solids Handling

Öka din kompetens inom solidshantering med K-state Polytechnics Professional Master of Technology.... [-]


Master i teknik och säkerhet i norden

UIT The Arctic University of Norway
Campusstudier Heltid 2 år January 2019 Norge Tromsø

De nordliga naturresurserna lockar industrin. Ny offshoreolja [+]

De nordliga naturresurserna lockar industrin. Ny offshoreolja

Programbeskrivning

Programmet fokuserar på de tekniska och säkerhetsrelaterade utmaningarna i samband med industriella aktiviteter i norden. Särskild uppmärksamhet ägnas åt havs- och offshorevirksomheten i den hårda och sårbara arktiska miljön. Eleverna presenteras för metoder och verktyg för hantering av avancerade, komplexa och integrerade tekniska system med avseende på drift och underhåll, tillförlitlighet och produktionssäkring, hälsa, säkerhet

Programmet är en 2-årig heltidsstudie med ett fast schema. Kurserna kommer i viss utsträckning att anpassas till deltidsstuderande. Det första året består av 50 hp obligatoriska kurser som är gemensamma för alla studenter och en 10 hp valfri kurs. Dessa är tekniska beskrivande kurser och metodorienterade kurser. Alla kurser är oberoende av varandra. Under det andra året kommer studenterna att genomföra en specialisering av sitt ämnesområde genom valbara kurser och genom valet av ett antal fördefinierade kursplaner. Studenterna ska även genomföra ett specialiseringsprojekt. Den sista terminen är avsedd för en 30 hp masterprojekt.... [-]


Master i teknik

Western Carolina University
Campusstudier Heltid Deltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Cullowhee + 1 fler

Master of Science in Technology fokuserar på att förbättra teknisk kunskap och ledarskap som krävs i vår konkurrenskraftiga teknikintensiva värld. Detta program kombinerar kvalitativa tillvägagångssätt och kvantitativa tekniker i en balanserad läroplan som stärker problemlösningsförmåga och ledningskompetens. [+]

Master of Science in Technology fokuserar på att förbättra teknisk kunskap och ledarskap som krävs i vår konkurrenskraftiga teknikintensiva värld. Detta program kombinerar kvalitativa tillvägagångssätt och kvantitativa tekniker i en balanserad läroplan som stärker problemlösningsförmåga och ledningskompetens.

Några av våra studenter arbetar heltid och är inskrivna i programmet för att lära sig nya färdigheter och avancera inom sina företag. För dessa studenter erbjuder vi kvällskurser i Asheville på vår Biltmore Park-plats. Klasser träffas bara en gång i veckan och hela programmet kan slutföras på två år.

Andra studenter väljer vårt heltidsprogram i Cullowhee. Programmet är utformat för att tillåta studenter att ta kurser över discipliner som ger flexibilitet för att möta individuella karriärbehov. Dessa studenter arbetar också tillsammans med en fakultetsmästare på ett avancerat projekt. Genom denna personliga mentorskap ges studenterna de färdigheter som krävs för att lösa utmanande problem som de kommer att möta i sin framtida karriär.... [-]


Magisterprogram i vetenskap och teknik för bevarande av kulturarvet

Sapienza University of Rome
Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Italien Rome

[+]

Mastersprogrammet inom naturvetenskap och teknik för bevarande av kulturarv tränar experter inom arkeometri och bevarandevetenskap. Programmet ger studenterna specialkunskaper i den mult Analytics-karaktärisering av ett brett utbud av material relaterade till arkeologi och kulturarv, vetenskapliga metoder och avancerad teknik vid studier av bevarande.

6 hp i humaniora och ekonomiska discipliner (t.ex. museologi, restaurationshistoria och tekniker för konstnärlig produktion och lagstiftning om kulturarv)

Det minsta engelska språket är nivå B2 (IELTS).

[-]

Kandidatexamen i kemiteknik och teknik

Beijing Institute Of Technology
Campusstudier Heltid September 2019 Kina Beijing

Kemiteknik och apotek Major av BIT hör till det första ämnet för kemiteknik och teknik, vilket är ett nyckelämne som fastställts av industri- och informationsteknologin, och den andra klassens ämne för tillämpad kemi, som också är en nationell nyckel ämne. [+]

Masterprogram i Teknologi.

Kemiteknik och apotek Major av BIT hör till det första ämnet för kemiteknik och teknik, vilket är ett nyckelämne som fastställts av industri- och informationsteknologin, och den andra klassens ämne för tillämpad kemi, som också är en nationell nyckel ämne.

Detta program innehåller traditionella riktningar, nya riktningar som fastställts av utbildningsministeriet och tvärvetenskapliga anvisningar som kombinerar kontrollvetenskap och teknik, maskinteknik och kemisk teknik och teknik.

Programmet har fyra riktningar: kemoteknik och teknik, läkemedelsteknik, processutrustning och kontrollteknik och kemisk energiteknik vars kemiska teknik och teknik är bland de högsta universiteten när det gäller omfattande styrka och internationellt inflytande.... [-]


Magisterexamen i kommunikation och ny teknik

ESIC Business & Marketing School
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Spanien Madrid

Denna Master i kommunikation och ny teknik framträder för att möta den växande efterfrågan på kvalificerad personal i dessa underutforskade områden och erbjuda nya och spännande karriärmöjligheter. [+]

Denna Master i kommunikation och ny teknik framträder för att möta den växande efterfrågan på kvalificerad personal i dessa under - utforskade områden och erbjuda nya och spännande karriärmöjligheter.

mål

Orienterade studier föreslagna titeln svara på ett krav från samhället och näringslivet, och det leder till en växande efterfrågan för yrkesverksamma inom områdena kommunikation och ny teknik.

Företag och institutioner förmedla många meddelanden, antingen frivilligt eller ofrivilligt. Och det är just i kommunikationen till den mänskliga faktor -unida där den verkliga skillnaden mellan framgång eller misslyckande i affärsrelationer med andra aktörer som deltar i deras verksamhet.... [-]


Kandidatexamen i kemiteknik och teknik

China University of Petroleum
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Kina Beijing

Kemiteknik och teknik är ett förstklassigt ämne inom kategorin teknik, som fokuserar på att studera den gemensamma disciplinen av kemisk, fysisk och biokemisk process i kemisk industri samt den andra industriprocessen. [+]

Kemiteknik och teknik (081700)Program Inledning

Kemiteknik och teknik är ett förstklassigt ämne inom kategorin teknik, som fokuserar på att studera den gemensamma disciplinen av kemisk, fysisk och biokemisk process i kemisk industri samt den andra industriprocessen. Med kemisk teknik ämne som en guide, kombinera teorier med praktisk användning, har denna major redan blivit det centrala tekniska området för nationell ekonomisk konstruktion och social utveckling. Samtidigt underlättar utvecklingen av avancerad teknik genom att ömsesidigt utnyttja fördelarna med korsningsområden som information, biologi, material, datasystem, resurser, energi, marina och luftfart, kemisk teknik och teknik.... [-]


Master i datavetenskap och teknik

Liaoning University of Technology
Campusstudier Heltid Deltid 3 år September 2019 Kina Jinzhou + 1 fler

Datavetenskap och teknik är ett ämne för att studera aspekterna av teori, principer, metod och teknik för datainformation, representation, lagring, bearbetning, överföring och utnyttjande. Detta ämne omfattar fyra forskningsriktningar: intelligent styrsystem, kunskapsupptäckt och intelligent beslutsstödssystem, nätverks- och informationssystem och datorsäkerhetsteori och -teknik. [+]

Datavetenskap och teknik är ett ämne för att studera aspekterna av teori, principer, metod och teknik för datainformation, representation, lagring, bearbetning, överföring och utnyttjande. Detta ämne omfattar fyra forskningsriktningar: intelligent styrsystem, kunskapsupptäckt och intelligent beslutsstödssystem, nätverks- och informationssystem och datorsäkerhetsteori och -teknik.

Huvudrätt:

matrisanalys, Algoritmdesign och analys, TCP / IP-protokollens principer och arkitekturer, Informationssäkerhet, Avancerad projektutveckling, Distribuerad databas.

AnsökningskravHa en kandidatexamen ovanGe bachelorexamen notariserade kopior och utskrift eller notariserade kopior av grundutbildningskurser. När examensbeviset varken är kinesiskt eller engelska, bör du tillhandahålla noterade kinesiska eller engelska översatta dokument.Ge forskning eller studieplan i Kina (minst 1500), skrivet på kinesiska eller engelskaGe rekommendationsbrev från två yrkesverksamma eller medarbetare... [-]

Magister i hållbar teknik

KTH Royal Institute of Technology
Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Sverige Stockholm

Magisterprogrammet i hållbar teknik bygger på begreppet industriell ekologi med inriktning på förståelsen av växelverkan mellan tekniska, ekonomiska, sociala och ekologiska system och processer. Industriell ekologi är en tvärvetenskaplig ram för att utforma och driva industriella system som levande system beroende av naturliga system. Det syftar till att balansera miljö och ekonomisk prestanda inom en förståelse av lokala och globala ekologiska hinder. [+]

Magisterprogrammet i hållbar teknik bygger på begreppet industriell ekologi med inriktning på förståelsen av växelverkan mellan tekniska, ekonomiska, sociala och ekologiska system och processer. Industriell ekologi är en tvärvetenskaplig ram för att utforma och driva industriella system som levande system beroende av naturliga system. Det syftar till att balansera miljö och ekonomisk prestanda inom en förståelse av lokala och globala ekologiska hinder.

Hållbar teknik vid KTH

Kurser i programmet omfattar en rad tvärvetenskapliga ämnen kopplade till industriell ekologi. Eleverna presenteras för verktyg och kunskaper som gör det möjligt för dem att tillämpa teknik på ett mer hållbart sätt.... [-]


Master i vetenskap, teknik och miljöledning

Universidade da Coruña
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Spanien A Coruña

Studiestruktur Obligatoriska studiepoäng Practicum Lagstiftning. Reglering och ledning Analytiska strategier och miljö [+]

Studiestruktur

obligatoriska poäng

Practicum Lagstiftning. Förordning och förvaltning Analytiska strategier och miljö Examensarbete

kemi

Strukturell analys och syntetisk planering Gränser i oorganisk kemi Applied Physical Chemistry Elucidation av reaktionsmekanismer Material Fysikalisk kemi Kemisk specifikation och beräkning Bioinorganisk kemi och biomaterial Katalys Biogeokemiska cykler Bioorganisk och supramolekylär kemi Organisk reaktivitet och organometallisk kemi Grön kemi

miljövetenskap

Statistiska metoder för miljödata Ekologi och biomonitorisering Vattenkvalitet Jordkvalitet Luftkvalitet rester Energiresurser Quality Management Avancerad instrumentanalys Miljöövervakning Miljöekonomi Tillträde och entré ... [-]

Magister i lågt kolteknik och hållbar kemi

University of Bologna
Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Italien Bologna

Low Carbon Technologies and Sustainable Chemistry är en ny 2-årig mastergrad med inriktning mot naturkedjor industriell kemi, materialkemi, industriell bioteknik med syfte att utvärdera miljöpåverkan och hantera och utveckla teknik för låg miljöpåverkan. [+]

Low Carbon Technologies and Sustainable Chemistry är en ny 2-årig mastergrad med inriktning mot naturkedjor industriell kemi, materialkemi, industriell bioteknik med syfte att utvärdera miljöpåverkan och hantera och utveckla teknik för låg miljöpåverkan.

Kursen är utformad med ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt som omfattar ämnena säkerhet, hälsa, miljöhållbarhet och biogeokemiska cykler, med särskild inriktning på utveckling av processer med låga koldioxidutsläpp, från omvandling av biomassa, koldioxidutnyttjande, identifiering och reduktion av kritiska råvaror , och mer allmänt, framsteg och tillväxt av atomekonomi, materialåtervinning, grön kemi.... [-]


magisterexamen i teknik-och miljöteknik

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Deltid 6 - 24 månader Öppen antagning Spanien Barcelona

Mästaren i Environmental Engineering and Technology utfört en översiktlig granskning ur teknisk synvinkel på olika miljöproblem från industriella verksamheter ... [+]

Master i miljöteknik och teknik

&nbsp

Miljöproblem har framskridit i linje med industrins utveckling, så att samhället måste ta itu med det innan man når en ohållbar situation.

I detta sammanhang, Miljöteknik, som ett förebyggande verktyg i strävan efter hållbar utveckling är den gren av teknik med ansvar för att skydda miljön från de potentiellt skadliga mänskliga aktiviteter, populationerna av skadliga miljöfaktorer, Slutligen, för att förbättra miljökvaliteten för hälsa och välbefinnande.

Mästaren i Environmental Engineering and Technology utfört en översiktlig granskning ur teknisk synvinkel på olika miljöproblem som härrör från industriell verksamhet, och föreslår införandet av bästa praxis-lösningar och alltid med hänsyn till de ekonomiska och sociala faktorer.... [-]


Magisterexamen i design och förvaltning av tekniska projekt

UNIR
Online Deltid 1 år October 2019 Spanien Logroño

Online Master of Management av Tekniska Projekt av UNIR dig med en 100% professionell orientering som en första nivå chef för hantering av teknikbaserade projekt. [+]

Ta din online-magisterexamen i teknisk projektledning vid UNIR

Online Master of Management av Tekniska Projekt av UNIR dig med en 100% professionell orientering som en första nivå chef för hantering av teknikbaserade projekt.

Advance i din professionella karriär och bli en chef för teknikprojekt. Med denna officiella magisterexamen i design och hantering av tekniska projekt kommer du att utveckla nödvändiga färdigheter för att utforma, direkt och implementera IDI- program (forskning, utveckling och innovation), både nationella och internationella och teknikbaserade projekt med offentlig eller privat finansiering.

Du kommer att förvärva kunskaper om ledarskap och metoder och begrepp om design och projektledning . Dessutom, i denna magisterexamen i ledning och online projektledning kommer du att få praktikplatser och ett masters slutprojekt.... [-]