Masterprogram i Teknologistudier i Chile

Se masterprogram i Teknologistudier i Chile 2018

Teknologistudier

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Teknologi kan definieras som en samling processer som används för att skapa varor eller tjänster. Teknologi handlar därför om kunskap om sådana processer eller om själva processerna, som ofta är kopplade till maskiner eller anordningar.

Chile, officiellt Republiken Chile är ett sydamerikanskt land som upptar en lång, smal landremsa mellan Anderna i öster och Stilla havet i väster.

De mest populära masterprogrammen i Teknologistudier i Chile 2018

Läs Mer

Magisterexamen I Datavetenskap

Universidad Católica del Maule
Campusstudier Deltid 4 terminer April 2018 Chile Talca

Programmets främsta mål är att bilda avancerad humankapital i datavetenskap. Det förväntas att ta examen, alltid från en kristen tillvägagångssätt har kompetens att utföra både teoretisk och tillämpad inom datavetenskap forskning. [+]

Allmänt Bakgrund: Studie-läge :. Plats: Campus San Miguel de Talca. Dag: Dag och kväll. Engagemang: Delvis. Varaktighet: fyra terminerna. Kvoter: 15 Program Type: Academic. Genomförts sedan: 2011 Ackreditering: Fyra år (från December 2015-december 2019) Dirigido a:

Den sökande måste ha en kandidatexamen i datavetenskap (kandidatexamen eller motsvarande) eller en yrkesexamen tillsammans med en hög grad av yrkesutövningen som specialiserat sig på datorer och informationsteknik.

Behörighetskrav:

Den sökande måste lämna en portfölj med följande dokument:

Student fylla i detta formulär. Kopia av identitetskort. Födelsebevis. CV. Täck brev för inträde i programmet. Notes koncentration grund vederbörligen bestyrkt. Två rekommendationsbrev från akademiker med minst magisterexamen anger sökandes förmåga att bedriva forskarutbildning. certifierad kopia av det intyg om kandidatexamen. certifierad kopia av det intyg om yrkeskvalifikationer. Två pass storlek bilder, med kortnummer ingår. ... [-]