Masterprogram i Teknologistudier på Filippinerna

Se masterprogram i Teknologistudier på Filippinerna 2018/2019

Teknologistudier

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

De som är intresserade av att utveckla produkter och arbeta med nya processer kan överväga att ta en avancerad examen i teknik. Detta program ger människor möjlighet att kombinera vetenskap och teknik på ett praktiskt och innovativt sätt. En masterexamen i teknik, till exempel, ger möjlighet att arbeta i flera teknikrelaterade branscher.

Filippinerna, officiellt känd som Republiken Filippinerna, är en suverän stat i Sydostasien i västra Stilla havet. Engelska är ett av de officiella språken i Filippinerna och är ett obligatoriskt ämne i alla skolor.

De mest populära masterprogrammen i Teknologistudier på Filippinerna 2018/2019

Läs Mer

Master i informationsteknik

University of Asia and the Pacific
Campusstudier Heltid August 2019 Filippinerna Pasig

Programmet Master of Information Technology (MIT) syftar till att producera den kompletta IT-proffsen - lika kompetent som en programvarutekniker, systemadministratör, affärsanalytiker och forskare. Magisterexamen ger kandidaten en kanten i IT-industrin, eftersom det tränar studenterna inte bara för att vara administratörer utan att vara chefer, senioringenjörer, strategiska planerare, chefsinformatörer, entreprenörer och lärare. [+]

Programmet Master of Information Technology (MIT) syftar till att producera den kompletta IT-proffsen - lika kompetent som en programvarutekniker, systemadministratör, affärsanalytiker och forskare. Magisterexamen ger kandidaten en kanten i IT-industrin, eftersom det tränar studenterna inte bara för att vara administratörer utan att vara chefer, senioringenjörer, strategiska planerare, chefsinformatörer, entreprenörer och lärare. Det gör detta genom att tillhandahålla IT-utbildning som fokuserar på utveckling av intellektuella aktiviteter och inte bara förvärv av färdigheter.

Programmet betonar förvärv av begrepp och tekniker som förbereder och möjliggör studenten för industriell praxis av systemintegration, systemadministration, systemplanering, systemimplementering och andra aktiviteter som upprätthåller integriteten och ordentlig funktionalitet hos ett system och dess komponenter. Det handlar också om projekt som är relevanta för branschen, inklusive företag, utbildning, regering. ... [-]