Masterprogram i Teknologistudier i Macau

Se masterprogram i Teknologistudier i Macau 2018/2019

Teknologistudier

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

De som är intresserade av att utveckla produkter och arbeta med nya processer kan överväga att ta en avancerad examen i teknik. Detta program ger människor möjlighet att kombinera vetenskap och teknik på ett praktiskt och innovativt sätt. En masterexamen i teknik, till exempel, ger möjlighet att arbeta i flera teknikrelaterade branscher.

Macao har en av de starkaste högre utbildning reglerar myndigheten. Denna myndighet säkerställer kvaliteten på universitetsutbildningen är upp till internationella normer. Macau övervaka över 100 högskolepoäng anläggningar över Macao.

De mest populära masterprogrammen i Teknologistudier i Macau 2018/2019

Läs Mer

Civilingenjör i informationsteknologi

University of Saint Joseph
Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Macao Macau

Mästaren i IT syftar till att förbereda ingenjörer, utvecklare och framför allt kreativa personer som kan bli nästa internet arkitekter i en snabbt föränderlig värld ... [+]

Denna civilingenjör i informationsteknologi programmet ges på engelska och magisterexamen delas ut av USJ och det katolska universitetet i Portugal.

&nbsp

&nbsp

Civilingenjör i informationsteknologi

&nbsp

IT är en nyckel till vårt moderna samhälle kommunikation och framgång. Det finns uppenbarligen en stor trend för framtiden att skapa och uppfinna ny teknik, nya program som kan förenkla det dagliga livet och kommunikationen eller göra företagen mer lönsamma och effektivisera. Under de senaste 10 åren har revolutionera en bred tillgång till Internet först datormiljö och mer nyligen den mobila världen. Vi tror att den stora majoriteten av innovation inom de kommande åren kommer genom användningen av Internet och relaterad teknik. I detta perspektiv Master i IT syftar till att förbereda ingenjörer, utvecklare och framför allt kreativa personer som kan bli nästa internet arkitekter i en snabbt föränderlig värld. ... [-]