Masterprogram i Teknologistudier i Macau

Se masterprogram i Teknologistudier i Macau 2019

Teknologistudier

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Något av det bästa med teknologi är att när den så att säga är inbäddad i maskiner och apparater behöver användaren för det mesta inte förstå detaljerna i hur tekniken fungerar. Till exempel behöver inte vanliga datoranvändare förstå mekaniken i hårddisken för att kunna dra nytta av en dator.

Macao, även stavat Macao, är en av de två särskilda administrativa regioner i Folkets 's Republic of China, den andra är Hong Kong.

De mest populära masterprogrammen i Teknologistudier i Macau 2019

Läs Mer

Civilingenjör i informationsteknologi

University of Saint Joseph
Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Macao Macau

Mästaren i IT syftar till att förbereda ingenjörer, utvecklare och framför allt kreativa personer som kan bli nästa internet arkitekter i en snabbt föränderlig värld ... [+]

Denna civilingenjör i informationsteknologi programmet ges på engelska och magisterexamen delas ut av USJ och det katolska universitetet i Portugal.

&nbsp

&nbsp

Civilingenjör i informationsteknologi

&nbsp

IT är en nyckel till vårt moderna samhälle kommunikation och framgång. Det finns uppenbarligen en stor trend för framtiden att skapa och uppfinna ny teknik, nya program som kan förenkla det dagliga livet och kommunikationen eller göra företagen mer lönsamma och effektivisera. Under de senaste 10 åren har revolutionera en bred tillgång till Internet först datormiljö och mer nyligen den mobila världen. Vi tror att den stora majoriteten av innovation inom de kommande åren kommer genom användningen av Internet och relaterad teknik. I detta perspektiv Master i IT syftar till att förbereda ingenjörer, utvecklare och framför allt kreativa personer som kan bli nästa internet arkitekter i en snabbt föränderlig värld. ... [-]